Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, de febrer 06, 2007

SOBIRANIA I PROGRÉS

Però avui quasi 10.000 persones ens donen el seu suport. A Sobirania i Progrès s’han adherit catalans i catalanes de totes les comarques, de perfils professionals diferents: mestresses de casa, enginyers, pagesos, mestres, empresaris, dibuixants, artistes gràfics, forners, estudiants, jubilats, persones en atur, funcionaris, secretaris i secretàries, directius, advocats, paletes, etc. S’han adherit gent benestant i gent que potser arriba amb dificultats a final de mes, joves i gent gran, i molts, molts catalans que avui fan gran Catalunya als ulls del món, ciutadans que van emigrar i que avui des de l’Àfrica, Austràlia, Amèrica i Àsia i molts països de la Unió Europea ens han donat el seu suport per aconseguir una Catalunya independent.

Per a Sobirania i Progrès comença ara una nova etapa en què vol fer sentir la veu de les persones que ens han donat el seu suport.El nostre primer objectiu és iniciar una campanya de recollida de signatures amb l’objectiu de presentar al Parlament de Catalunya una petició perquè sigui el mateix Parlament qui tingui la competència sobre la convocatòria de consultes populars. En definitiva, perquè el Parlament pugui convocar un referèndum sobre el dret d’autodeterminació, competència que avui no li és reconeguda i que es reserva de forma exclusiva el Parlamento espanyol.

Aconseguir aquest objectiu requereix la creació d’una xarxa de voluntaris disposats a liderar la recollida de signatures. A la pàgina web www.sobiraniaiprogres.cat trobareu en pocs dies una secció amb l’encapçalament “Voluntaris”. Aquells de vosaltres que podeu ajudar us haureu d’inscriure en aquesta secció i des de Sobirania i Progrés us farem arribar el material necessari per a la recollida de signatures. Els voluntaris estaran coordinats des de les delegacions territorials de Sobirania i Progrés.

El procés s’haurà de desenvolupar de forma organitzada i compromesa, amb una cura exquisida; els qui s’oposen a una Catalunya sobirana estan a l’aguait que qualsevol error, qualsevol defecte, els permeti destruir la iniciativa. Necessitem també que informeu els vostres amics i els animeu a adherir-se a Sobirania i Progrés, explicar els motius que Catalunya necessiti i hagi d’exigir la independència.

Finalment, fer-vos saber que també necessitem el vostre suport econòmic; un projecte d’aquestes dimensions necessita de recursos. L’ús que se’n farà, el coneixeu: accions que ens permetran caminar de forma transparent i ordenada cap a la independència. I, en aquests moments, poder finançar el treball de la recollida de signatures.

Si no us fieu massa dels partits, si sou independentistes i teniu ganes de fer feia, aquest podria ser la vostre plataforma.

Cal que la gent parli de sobirania, que es recullin signatures, que es parli del dret a decidir, del PPCC...

9 Comments:

Blogger Haters said...

"Finalment, fer-vos saber que també necessitem el vostre suport econòmic."

Una pregunta semi-retórica... Se aceptaría sucio dinero creado en la Fábrica de Moneda y Timbre de Madrid para una iniciativa así? Es decir, dinero de origen españolazo?

dimarts, 06 de febrer, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

No,només s´acceptaran el Euros produits a la resta de Països d´Europa i si vols pagar amb targeta, han de ser d´una entitat amb seu social a Catalunya obligatoriament.

dimarts, 06 de febrer, 2007

 
Blogger Haters said...

Ah, guay entonces, porque tengo la pasta en La Caixa.

Aunque ahora recuerdo que patrocinaron a la selección española de fútbol. No sé si es homologable como entidad catalana auténtica después de eso... Anyway, si añadís "jamón serrano" al lema, yo dono euros.

Sobiranía, progrés i xamón serrá, camarats.

dimecres, 07 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

...pero si los de Convivencia Cívica Catalana han conseguido más de 60.000 firmas contra la inmersión lingüística con menos apoyo mediático y algunos altercados en las mesas de recogida de firmas en sólo unos meses...

No sé si 9460 firmas se puede considerar un clamor por la independencia, Marc.

Además, parece que nos cuesta rascarnos el bolsillo ¿eh?. 2207 € en total sale a 0,23 € por barba. Ni la propina de un café. No sé, no sé... Si pagamos con tarjeta, todo se va en la comisión bancaria.

En fin.

Ánimo. Que el 2014 está cerca.

dimecres, 07 de febrer, 2007

 
Blogger Henry The VIII said...

Benvolgut Jordi C.,

En el darrer post demanaves si es podia fer neteja amb certs comentaris diguem que poc carinyosos amb els catalans, el català...

No els hi tinguis en compte. No ho fan amb mala folla. Simplement volen fer punts per arribar a dalt de tot de la judicatura. Tothom té dret a guanyar-se bé la vida.

Atentament,

Henry The VIII

dimecres, 07 de febrer, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Anònim- La recollida de signatures encara no ha començat...

Henry The VIII- JEJEJJEJE Boníssim...
Jo ja vaig dir que borraria tots els missatges que fossin insultats, si no ho son encara que siguin Espanyolistes els deixaré.

dimecres, 07 de febrer, 2007

 
Blogger Haters said...

"Simplement volen fer punts per arribar a dalt de tot de la judicatura. Tothom té dret a guanyar-se bé la vida."

jaja muy buena.

dimecres, 07 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Endavant amb Sobirania i Progrés! Catalunya, 28è estat d'Europa!!! (avui tinc el dia optimista).

haters: el "jamón serrano" que dius sempre serà benvingut a Catalunya, al menys per part meva. El Jabugo, el vi de Rioja i coses així tenen el meu vist-i-plau garantit (sense desmerèixer la llonganissa de Vic, l'espetec i el bull, particularment el blanc).

Henry the viii: potser tens raó, però és que algun dia m'agradaria entrar en un fòrum català-sobiranista i no trobar-me els típics exabruptes d'espanyols rabiosos... Però, en fi, "ladran, luego cabalgamos", que diuen ells.

dimarts, 13 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Hola. No vull ser anònim però el lloc web m'obliga. Em dic Mateu i sóc guiri i catalanista independentista. Igual sóc una mica friki però jo crec que som uns quants a Catalunya estrangers que no tenim cap lligam amb Espanya i pensem que viuriem millor en una Catalunya independent. Hi ha algú més de fora que pensa igual que jo?

dimarts, 11 de setembre, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home