Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

divendres, de gener 12, 2007

Estatut Vs Montilla

En els últims dies he llegit infinitat de crítiques (potser justificades) a ERC per haver fet President al Montilla i per contra s’han apagat quasi definitivament totes les veus crítiques amb l’aprovació d’un estatut que s’està demostrant un desastre.

El nou finançament si el tenim, serà aplicat quan Madrid vulgui, ens poden col·lar les hores de castellà que vulguin, el Prat i Renfe van cada dia pitjor i segueixen en mans Espanyoles...

I la veritat, no entenc com l’opinió pública d’aquest País és tan curta de mires, només es fixa en el dia a dia i oblida els horitzons i els marcs legals que marquen la pauta de les polítiques que poden fer el govern de torn i per tant són més important que els propis governants.

Es per això que jo penso que ara s’intenta "rajar" a mort contra ERC perquè s’oblidi l’autèntic desastre de l’any passat i que ens hipotecarà durant una generació.

El més lamentable d’aquest tema, és que els mitjans i els protagonistes (Francesc Marc Àlvaro, Sostres, Cabré,Oliver,Colomines...) que s’intenten carregar el nou govern per "Espanyolista", són "sobiranistes" que van fer campanya pel SI a l’estatut dient que era magnífic però sabent en el seu interior (tots ells són persones molt intel.ligents) que era un bunyol absolut però que posaria de nou els seus amics a la Generalitat.

El Montilla si ho fa malament es pot fer fora demà mateix,en canvi un estatut que ja s’està demostrant inútil l’haurem d’aguantar si o si com a mínim durant una trentena d’anys per molt que protestem en el futur.

O sigui que tothom comet errors però hi ha nivells i nivells de cagades i la llàstima és que em sembla que els mitjans no són justos en mesurar les diferents magnituts de les decisions que pren un partit o un altre.

32 Comments:

Anonymous Anònim said...

Marc tota persona que va votar SI a l'estatut ara no té dret a queixar-se.Ni una sola vegada es podran queixar!!! perquè això és el que ells han votat, és el que ells van aprovar sota l'argument de " és poqueta cosa però més val això que res".
Doncs ara a aguantar-se!!! que ens colen el castellà doncs ens fotem!!! que ens follen a través del Prat i la Renfe, ens fotem!!!! ara totohom que va votar SI a l'estatut que es foti ara ens toca aguantar perquè és el que es va votar.I això com bé dius tu , no dura 4 anys com a màxim que és el que pot durar una legislatura.NO tornarem a tenir una reforma estatutària fins que els nostres néts tinguin 18 anys.I per això encara falta molt.
A mi em fa moltíssima gràcia veure com el senyor Mas (amb el seu repentinadet, la seva sonrisa profident i aquella veu que ell deu creure molt atractiva)despotricava contra aquests Reial Decrets que han aparegut sobre el tema de l'educació, un d'ells la inclusió d'una hora més de castellà a les nostres escoles.
Però qui es pensa que es aquest paio per ara anar criticant!!!!!!??? però com es pot tenir tanta poca dignitat política tanta desvergonya i tant cinisme per retreure una cosa que ell mateix va crear???? Ell va fer aquest estatut, ell va ser qui es va fer la foto amb el grandissim senyor ZP, és ell qui ens ha condemnat!!!!!
Almenys amb l'Aznar les veies venir.Tothom sabia que era i que pensava i tothom sabia com era el seu entorn.Però jo ja començo a sentir veus que diuen q mira el ZP q con su talante però el paio és més perillós que l'extrema dreta.Perquè si ho mirem el govern ZP poca cosa ha fet per Catalunya i això que no te majoria absoluta.El senyor Zapatero és més perillós que l'Aznar pq va de simpàtic, de rol de dialogar però ens les va fotent per totes bandes.
Per tant ara toca callar, perquè qui ha votat sí a l'estatut ha votat quedar-se a l'edat mitjana durant 30 anys.
Molts d'ells ja no tindran la sort de veure cap més canvi per la nostra nació.Un Pena.

divendres, 12 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Amb tota justicia a cada qual el que és seu:

- El senyor Arturo Mas passarà a la història com el que va perdre una oportunitat única i es va vendre l´Estatut per una promesa (finalment incomplerta) del Zapatero de ser president de la Generalitat. Prou que l´interessat coneix aquest fet, i en el seu càstig ja té la seva penitència. Ni és president ni crec que ho sigui mai. Quan abans li busquin un recanvi a Convergència millor per a ells.

- El senyor Carod-Rovira és el botifler que deia que era independentista i que finalment va donar el poder a un partit marcadament espanyolista, no una sino dues vegades. No content amb això el primer cop va fer que el president del govern espanyol sortís al balcó de la plaça Sant Jaume per apreciar millor la seva nova conquesta (l´esperit del Conde-Duque d´Olivares devia d´estar fruïnt al màxim). A més el segon cop va tornar a enganyar els catalans dient que era equidistant (no ho devia de ser massa veient amb quina facilitat es va repetir el tripartit) i inexplicablement després va renunciar a tot per una plaça de conseller de vicepresidència buida de continguts i poder polític real. Ara calla, amagat de les càmeres, mentre els seus socis centralistes procedeixen sistemàticament a la conversió de Catalunya en un espai "postnacional". A l´igual que l´anterior, aquest senyor també és conscient del seu galdós paper i sap que està destinat a caure en el cubell de l´oblit.

En resum:
Els dos personatges són vils i traïdors, i segurament dins de molts anys els llibres d´història parlin d´ells com els exponents més marcats d´una classe política que va dur Catalunya a un nou periode de decadència. Ara bé, degut a la influència molt més negativa del segon crec que també se´l recordarà pitjor.

divendres, 12 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Montilla també va participar en l'estatut, encara que alguns ho van oblidar ràpidament. I potser tindrem un president socialista espanyol a Catalunya per 25 anys més tal com pinten les coses.

divendres, 12 de gener, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Basileia- El Mas ara critica l´estatut i les polítiques que se´n deriven pq està a la oposició la qual cosa no s´havia ni pogut imaginar ni en el pitjor dels seus malsons.

Ara CIU començarà a reclamar l´aeroport, que l´estat no envaeixi competencies, que es compleixi el finançament.... quan van ser ells qui van fer caure del text del parlament tots aquests punts.

Tot plegat una mica de "bojos"

Anonim 1- Estic amb tu que el ZP no hauria d´haver sortit mai a la Generalitat pero hauriem de recordar q es va fer aquest gest per intentar que el PP no tornés a treure una majoria absoluta que hauria soposta per exemple el PHN.

Jo no em considero Espanyol, ara, viure en un món de fantasia i no tenir amb compte el que passa a Madrid quan és evident que ens afecta , és enganyar-se una miqueta bastant.

I sobre les atribucions de´n Carod, és cert que són més institucionals que executives la qual cosa a mi em sembla bé pq penso que és una persona més "política" que gestora. S´han canviat els rols entre el Montilla i en Carod.

Anonim 2- Qui va pactar l´estatut van ser el Mas i el ZP. Aquesta és la historia. I en Maragall el maxim representat del PSC en aquell moment, ja va dir que s´havia precipitat.

I per cert, el PSC no diuen que son sobiranistes ni porten estelades als mítings...

divendres, 12 de gener, 2007

 
Blogger Henry The VIII said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

dissabte, 13 de gener, 2007

 
Blogger Henry The VIII said...

Benvolgut senyor Marc Espasa,

Després de profundes reflexions sociopolítiques he arribat a conclusions sobre el tema toros sí, toros no:

- Donde haya una buena corrida que se quite el fútbol.
- ¡Y los toros!

Ben atentament,


Henry The VIII
Metafísica a dojo

dissabte, 13 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Em sembla que a aquest bloc se´ls ha parat el rellotge. Qué no sabeu que l´estatut ja està dat i beneït?
Es va aprovar un estatutet migrat amb la col·laboració de la ridícula classe política catalana (començant pel senyor Mas). En això et donaré la raó sempre. Però ja està fet.
I qué ens demanes? Qué no critiquem a ERC?
Ara el que toca es demanar a l´equip de govern que tenint el marc legal que té en treguin el màxim profit pel pais. Els ciutadans tenen tot el dret d´exigir la màxima diligència dels seus representants, sense deixa`ls passar ni una, especialment si uns d´ells es definien prèviament com independentistes i soberanistes.

dissabte, 13 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Usuario anonimo: no entenc perquè s'ha de criticar a ERC.Que jo sàpiga son els únics que han seguit coherentment la seva idea.Ells van aprovar un estatut sortit del parlament de Catalunya i el que es va aprovar el 18 de Juny era una cosa que era més similar al conte de la cenicienta que allò que va aprovar el 90% del parlament.Per tant votar no a aquest estatut era el més lògic, perquè ja s'ha vist que votant si moltes moltes coses no s'han arreglat ni s'arreglaran.
L'unic que se'ls hi pot criticar és la forma amb la qual van presentar la seva postura emvers l'estatut.
Però tenien raó a l'hora de votar no a l'estatut.
Als del PSC i Iniciativa crec que també se'ls hi pot criticar poca cosa en el sentit que ja sabiem de quin pal anaven, uns perquè estaven lligats de mans i peus envers Madrid i els altres perquè "un petit aveç ja és algo millor que el que tenim ara".
Per tant aquests dos partits ja sabiem de que anaven i van jugar el seu paper.
Ara bé, el senyor Mas jo li vaig sentir dir fins pràcticament el dia abans que es fes la famosa foto amb el ZP que si el terme nació no sortia a l'estatut ell no l'aprovaria.Això és ser un traidor.Això és dir una cosa i veure després que per salvar el teu cul polític n'has de fer un altre.Això és ser "rastrero", ser un pidolaire, un lladre i moltes coses més.
Què pasa? doncs que el Mas i el ZP s'esperaven que aquí no hi hagues altre cop Tripartit.Ah senyor!!! clar aquí la cosa se'ls hi va enfonsar, pq el ZP no va tenir més remei que recolzar al Montilla i el Mas ara no té més remei que dir que obre les portes a un pacte amb el PP.
A qui s'ha de criticar doncs?
ERC no podia pactar amb CiU per la simple raó que son tant o més venuts a Espanya que qualsevold els partit de l'entesa.Per tant jo crec que si que va complir la seva equidistància, va escoltar totes les propostes (algunes deseperades com les del Mas que quasi lid eixava ser President) i va decidir tornar a donar una oportunitat a les esquerres.A més el Carod no podia pactar amb CiU després de la campanya que aquesta va fer amb el famós DVD, amb els notaris i altres bogeries més.CiU es va arrisacr amb una campanya electoral agresiva contra els seus rivals pq el que pretenien era treure suficients vots com per només haver de pactar puntualment amb els socialistes catalans.A veure qui és el BOTIFLER!!! és que clar és molt fàcil fotre-li tota la culpa al Carod.
El Mas hauria d'haver previst que si feia una campanya lapidant, difamant i insultant als seus oponents a l'hora de pactar li seria difícil i així ha sigut.
JO (com a independentista que sóc i em reafirmo com a tal) prefereixo un president com el Montilla que té un caire si tu vols més espanyol, que no parla del tot bé el català, que no un traidor mort de gana com el Mas.Això si és un traidor català.

diumenge, 14 de gener, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Plenament d´acord Basileia.

Pactant amb el PSC, ERC ja sap de quin mal ha de morir, en canvi els de CIU no saps pas per on et sortiran.

Jo més que el terme nació, destacaria com la gran cagada de l´estatut allò que deien tantes vegades els de CIU ; la clau de la caixa.

La clau segueix a Espanya durant 30 anys gracies a CIU i això a la llarga serà una ruina per la nostre nació a un nivell infinitament més alt que si és el Montilla President i inclclús ni que ho fos el Piqué amb suports del pijo de Ciutadans.

Era vital recaptar nosaltres el nostres diners i no ho hem aconseguit, l´únic que em consola és que el Mas ha pagat cara la seva traició i està a la oposició i amb unes perspectives de futur molt negres.

dimarts, 16 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

VISCA ESPANYA, VISCA EL POBLE ESPANYOL, VISCA EL REI I VISCA ZP I MONTILLA!

I VOSALTRES, SEPARATISTES UTÒPICS DE MERDA, ANEU-VO'S A MONTENEGRO O A CHECHÉNIA A DEMANAR LA INDEPENDÈNCIA, QUE CATALUNYA ÉS I SERÀ NOSTRA PER SEMPRE (DESDE EL GLORIÓS DRET PER LA VICTORIA DE FELIP V) ;-)

I MADUREU UNA MICA, QUE CATALUNYA I ELS CATALANS, AL MENYS UNA GRANDIOSA PART, ENS SENTIM ESPANYOLS I DINTRE DEL GRAN PAÍS ANOMENAT ESPANYA.
SOLAMENT BOJOS COM VOSALTRES PENSEN COM PENSEU, COM TERRORISTES I BATASUNOS. TENIU LES DE PERDRE, NO HO SABEU ENCARA? ELS VOSTRES PLANTEJAMENTS SÓN ESBOJARRATS I INCOHERENTS. JEJEJE. ES QUE EM FA GRÀCIA, PER EXEMPLE, SENTIR DE VEGADES RÀDIO FLAIX BACK, QUE SE LES DONEN DE CATALANISTES I SEPARATISTES, PERÒ QUE CONSTANTMENT ESTÀN POSANT MÚSICA ESPANYOLA O CANTADA EN CASTELLÀ. QUE NO HO VEIEU????? QUE SÓU IMBÈCILS, SUBNORMALS I MOOOOLT RADICALS????? QUE EUROPA NO TOLERARÀ MÉS INDEPENDÈNCIES QUE SURTIN D'UN ALTRE ESTAT MEMBRE?, QUE TAMPOC SABEU QUE LA HISTÒRIA DE CATALUNYA AMB ESPANYA ÉS INFINITAMENT DIFERENT QUE LA DE MONTENEGRO (I NO ES POT COMPARAR NI SEGUINT SOMNIANT PER UN SOMNI VERITABLEMENT IMPOSSIBLE)?, I QUE TAMPOC SABEU QUE SI ALGUNA COMUNITAT AUTÒNIMA ES DECLARA INDEPENDENT ELS EXÈRCITS D'ESPANYA ES DESPLEGARIEN PER TOT CATALUNYA, PER REIVINDICAR LA SOBIRANIA D'ESPANYA SOBRE CATALUNYA, AJUDATS EN TOT MOMENT PER LA OTAN I LA ONU????I NO SERÍA LA PRIMERA VEGADA QUE ELS EXÈRCITS D'ESPANYA HAN D'ENTRAR PER LA FORÇA A CATALUNYA.....


JAJAJAJA, SEGUI SOMNIANT, FILLS DE PUTA!

VISCA ESPANYA, VISCA EL POBLE ESPANYOL I VISCA ZP (EL PSOE)

dimecres, 17 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Aquest ultim anònim em sembla que s´ha fumat alguna cosa.
O això o té un atac de faixistitis aguda.
En tot cas: Noi, fes-t´ho mirar!

dimecres, 17 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

De tota manera, Marc, em sembla que estàs intentant desviar l´atenció cap a l´estatutet per no parlar de la nefasta actuació d´ERC.
No és que siguin els mitjans hostils, no. Es que la estan cagant!

dimecres, 17 de gener, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

No pretenc amagar cap dels possibles errorors que faci ERC.

Només pretenia desemascarar als "sobiranistes" de boquilla que van votar SI a l´estatut pero que ara critiquen a ERC per no ser prou nacionalistes.

dimecres, 17 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

VISCA ESPANYA, VISCA EL POBLE ESPANYOL I VISCA EL NOSTRE REI JOAN CARLES I.

COSES IMPRESCINDIBLES QUE HAN DE PORTAR TOTS ELS ESPANYOLS, I QUE INCLÒS VOSALTRES, HO HEU DE DUR A SOBRE PER COLLONS:

D.N.I: DOCUMENTO NACIONAL DE IDENTIDAD (ESPANYA ÉS L'ÚNICA NACIÓ DE L'ESTAT)

CARNET DE CONDUÏR: FIXEU-VO'S QUE, A MÉS DE L'ESCUT MONÀRQUIC D'ESPANYA, HI POSA: EL REINO DE ESPAÑA.

PASSAPORT: L'HEU DE DUR I ENTREGAR A LES AUTORITATS PERTINENTS CADA VEGADA QUE SORTIU D'EUROPA, I HI POSA: ESPAÑA, REINO DE ESPAÑA.

AIXÍ QUE NO SOMMIU MÉS FILLS DE PUTA: VISCA ESPANYA, SOU ESPANYOLS I ASUMI-HO. PEL DRET DE VICTÒRIA, DE CONQUESTA ;-) (FELIP V)

JAJAJAJJAJA

dimecres, 17 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

em sembla que aquest usuari anònim és el clar exemple d'inutilitat.
Aquesta gent son els intolerants, curts de mira i amb poca matèria gris al seu petit petitet cervell espanyolet que no poden entendre que més enllà de la seva ideologia medieval, retrograda i franquista, hi ha gent que té altres aspiracions a al vida que anar dient gilipollades via internet.

Noiet sino tens res millor a fer o estas avorrit i et penses que ets molt inteligent dedica't als "autodefinidos" que son més constructius i aprendras moltes coses.
Deixa'ns als que pensem que Catalunya no és Espanya en pau.
No vull fer d'aquest apartat una crítica contra critica però he cregut adient dir-li algo a aquest persona que pobreta fa llàstima.

Aquesta gent l'unic que preten, sigui aquest usuari anònim o molta gent que son com ell, l'únic que volen és que es parli d'ells.Rollo com el Lo Santos.
Així que faig aquí la meva crítica i punt i apart.

Jo crec, canviant de tema, que el tema de l'estatut ha estat una estafa total.CiU va jugar les seves cartes i ha perdut.Criticar a ERC trobo que és un error, pq ja ho vaig dir en l'unica cosa en què es va equivocar potser va ser en el fet de dir ara abstenció i ara no i la gent es va confondre en la seva intenció.
Ara bé jo crec que l'última decisió que van prendre era la correcte.No podiem permetre que sortis aquest estatut del Mas.I ara que fa 2 dies que s'ha aprovat ja n'estem pagant les conseqüències.
Això que dius Marc és ben cert.És sinistre, cínic i burleta que ara un convergent digui que ERC no lluita per la llengua com he sentit dir avui a la ràdio.
De CiU no te'n pots refiar, perquè per un ministeri vendrien Catalunya al diable.

dimecres, 17 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

QUE MIS PLANTEAMIENTOS SON RETROGADAS, MEDIEVALES Y FRANQUISTAS????? PERO DE QUÉ COÑO VA USTED????? IGNORANTE DE LA VIDA, RADICAL Y ENCIMA SEPARATISTA.....

MIRA, IMBÉCIL, PARA EMPEZAR:
A) NO PAGUES TUS INSEGURIDADES CATALANISTAS CONMIGO. SI ERES Y SOIS INCOHERENTES EN VUESTROS MÁS FUNDAMENTALES PLANTEAMIENTOS, ASÚMELO.
B) CATALUNYA ES ESPAÑA Y LO SEGUIRÁ SIENDO HASTA QUE TE MUERAS. ASUME ESTA REALIDAD Y NO PIERDAS EL TIEMPO DISCUTIENDO POR UTOPÍAS QUE SON, SINO IMPOSIBLES, REMOTAMENTE INALCANZABLES PARA LO QUE TU VIVIRÁS.
C) TE HA TOCADO SER ESPAÑOL, ASÍ QUE PAGA TUS IMPUESTOS PARA QUE EL GOBIERNO DE LA NACIÓN ESPAÑOLA SE FORTALEZCA Y PARA QUE NUESTRO REY, JUAN CARLOS I, VIVA DE PUTA MADRE Y ENCIMA NOS REPRESENTE COMO DIOS MANDA.
D) NO FINGAS QUE NO TE IMPORTO YO NI LO QUE DIGO, PORQUE DE VERDAD QUE TE CORROE TODO LO QUE DIGO, PUES TE JODES.
E) HAY SUEÑOS POR LOS QUE VALE LA PENA LUCHAR, PERO ÉSTE, QUE MÁS BIEN ES UNA PESADILLA, ES, COMO YA TE HE DICHO, IMPOSIBLE. UNA DE LAS RAZONES ES PORQUE SI HOY EN DÍA SE HICIERA UN REFERÉNDUM SOBRE LA INDEPENDENCIA DE CATALUNYA RESPECTO A ESPAÑA, SALDRÍA UNA MAYORÍA APLASTANTE A FAVOR DE LA UNIÓN CON ESPAÑA, SITUACIÓN QUE SE REMONTA A MÁS DE CUATRO SIGLOS.
F) Y NO SE HACEN REFERÉNDUMS, GILIPOLLAS ADMINISTRATIVO, PORQUE NO SE PUEDE SOMETER AL PUEBLO A CONSULTAS TAN FRECUENTEMENTE. Y SI EL PUEBLO DE CATALUNYA SIGUE EL EJEMPLO QUE DIO EN LAS PASADAS ELECCIONES AUTONÓMICAS, PUES VAMOS LISTOS, ¡IMBÉCIL!

EN DEFINITIVA, FRANCAMENTE QUERIDA, YA NO ME IMPORTAS NI TU NI TODOS LOS QUE PIENSAN COMO TU. COMO VUESTRO ARGUMENTO ES LA VIOLENCIA, LA RADICALIDAD, TODOS VUESTROS PLANTEAMIENTOS DEJAN DE SER JUTIFICABLES.
CAMBIAR DE ESTRATEGIA. OS RECOMIENDO QUE OS PASÉIS DE BANDO, PORQUE ALLÍ SÓLO ESTÁN LOS PRINGAOS, LOS "4 GATOS".

VIVA ESPAÑA, VIVA EL PUEBLO ESPAÑOL Y VIVA EL REY.

CATALONIA IS AND WILL BE A PART OF SPAIN, FOR EVER AND EVER. ;-)

dimecres, 17 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

jo voldria fer una reflexió general.Uhm algu creu que els insult, les desqualificacions i aquesta manera tan grollera d'escriure no es radicalitat? en fi m'alegro molt que hi hagi ser com vostè.
Moltes gràcies

dimecres, 17 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

bé la veritat és que senyor usuari m'ha fet riure bastant.
no se però jo si fos vostè tornaria allegir erl seu escrit i miraria realment si en les seves paraules no hi veu un to un pèl violent i radical.no se ehh

només volia fer aquesta aclaració.

dimecres, 17 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Hello, nice site!

fast weight loss diet program burn fat lose weight


jen fe weight loss patches


Good Luck!

dijous, 18 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

jajajaja, estic amb tu usuario anónimo. deixa a aquests fatxes separatistes que s'en vagin a la merda.
Visca Espanya

dijous, 18 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Si us plau, pq la gent no pot defensar les seves idees sense faltar al respecte a ningu? Trobo que a Catalunya és totalment licit sentir-se català o espanyol el k no ho és es odiar a algú pq pensi diferent. Incitar l'odi es feixista i es pot fer des de les dues bandes. No hi ha bons i dolents.

Em sap greu pero els provocadors em semblen tant exagerats i panfletaris que com ha dit algu em fan riure i no em semblen reals. Hi ha qui es sent monarquic pero la manera de dir-ho em sembla ximpleta i de l'Edat Mitjana, el monarca com a esser superior a la plebs.

De debò k ki fa tot això no és un independentista provocador k assumeix el rol dels "dolents" de forma bastant destralera?

Visca la II República Espanyola i la nació catalana!

dijous, 18 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

ostres David jo tb havia pensat en aquesta ultima possibilitat que apuntaves tu.
De totes maneres quan veus un escrit aixi sigui real o no ja veus el que hi ha.Quan una persona passa a l'atac personal insultant i menyspreant a algu que pensa diferents és pq no te arguments per defensar la seva posicio.Aleshores trasllada la seva ignorància cap a un argument en què som els independentistes els que manipulem, insultem etc etc...aquest rol esta tan sobat ja que sincerament es fa pesadet.
"MIRA, IMBÉCIL, PARA EMPEZAR:
A) NO PAGUES TUS INSEGURIDADES CATALANISTAS CONMIGO. SI ERES Y SOIS INCOHERENTES EN VUESTROS MÁS FUNDAMENTALES PLANTEAMIENTOS, ASÚMELO."
Això és un fragment que anava dirigit a mi.Bé realment amb això esta tot dit i no val la pena parlar-ne més.Aquests son com els de la COPE.L'unic que fan es intentar (i dic intentar que no fer) humilira a la gent i provocar-la pq se'n parli d¡ells pq sinó saben que ningu tindria interes en pensar ni un sol minut en les "seves grans idees".
Si ells son feliços insultant a la gent i es miren al mirall i creuen que som nosaltres els provocadors doncs q pensin el que vulguin.

dijous, 18 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

DAVID, ESTOY CONTIGO, EN TODO LO QUE DICES. YO SOY EL USUARIO ANÓNIMO TAN FACHA, QUE NO HAGO MÁS QUE INSULTAR Y SER UN RADICAL. YO SOY EL "XIMPLE", EL PRO COPE.... JAJAJA. ES QUE DE VERDAD QUE ESTO PARECE SURREALISTA.
BUENO, ÉSE SOY YO, O AL MENOS LO QUE EL INSENSATO DE BASÍLEIA DICE SOBRE MÍ. ES QUE ME CONOCE TANTO.....

BUENO, APOYO LO QUE DICES PORQUE NO ERES UN VIOLENTO. SI EN ALGÚN MOMENTO HE INSULTADO A ALGUIEN, QUE POR SUPUESTO LO HICE, PUES LO SIENTO POR LAS FORMAS EN COMO DIJE LO QUE PENSABA, PERO PARA NADA RETIRO LO QUE QUISE DECIR. YO SOY ESPAÑOL Y TAMBIÉN CATALÁN. SOY MONÁRQUICO Y CONSTITUCIONAL. SI ALGO SE ME PUEDE REPROCHAR A MÍ ES QUE SOY UNA PERSONA INTEGRADORA. ESTOY A FAVOR DE LA ESPAÑA PLURAL Y DE QUE SE RECONZCA LA NACIÓN CATALANA, PUES TIENE RASGOS CARACTERÍSTICOS QUE LA HACEN SINGULAR COMO COMUNIDAD AUTÓNOMA PARA CON SUS VECINAS (UNA LENGUA PROPIA, UNA CULTURA PROPIA, .....) PERO ESTO NO QUIERE DECIR QUE ESTÉ A FAVOR DE LA INDEPENDENCIA. CREO EN UNA ESPAÑA PLURAL, EN LA QUE SE UNAN LAS DIFERENTES CULTURAS QUE LA FORMAN PARA HACERLA MÁS RICA Y DIFERENTE. SI HEMOS VIVIDO UNIDOS DURANTE MÁS DE CUATRO SIGLOS, NO VEO AHORA EL MOTIVO PARA DECLARAR A CATALUNYA INDEPENDIENTE.
TENGO PUESTA TODA MI CONFIANZA EN LA GRAN NACIÓN ESPAÑOLA Y EN QUE ZAPATERO SIGA GOBERNANDO PARA QUE EL PP NO SUBA AL PODER. PORQUE UNA COSA TENEMOS QUE TENERLA CLARA: NUNCA HEMOS VIVIDO MEJOR QUE AHORA.

Y PARA ACABAR, QUISIERA DECIR QUE, AUNQUE RESPETO LAS DEMÁS POSTURAS DEMOCRÁTICAS (LA REPÚBLICA, EL INDEPENDENTISMO, .....), SOY MONÁRQUICO PORQUE CREO QUE EL REY JUAN CARLOS I HA SIDO UNA FIGURA FUNDAMENTAL EN NUESTRA JOVEN HISTORIA PARA QUE ESPAÑA SE CONSTITUYESE COMO UN PAÍS PLENAMENTE DEMOCRÁTICO. Y SÓLO POR ESTE HECHO, ME GUSTA EL REY Y LA MONARQUÍA ESPAÑOLA.
Y HE DICHO BIEN, INDEPENDENTISTAS DEMOCRÁTICOS, NO SEPARATISTAS VIOLENTOS QUE APOYAN LA LUCHA ARMADA PARA CONSEGUIR SUS LOCOS PROPÓSITOS.

PORQUE SI VOSOTROS, TANTO BASÍLEA COMO MARC Y JORDI, TENEIS LOS "COJONES" DE LLAMARME ANTIDEMOCRÁTICO, VIOLENTO Y FACHA, NO SÉ QUE PUEDO DECIROS YO A VOSOTROS CUANDO APOYÁIS DE UNA MANERA CLARA LA VIOLENCIA PARA ALCANZAR VUESTRA UTOPIAS (INSULTAR Y CASI PEGAR AL PRÍNCIPE FELIPE, ENTRAR EN UN JUZGADO Y ROMPER/QUEMAR UN RETRATO DEL REY..... Y ENCIMA DAIS A ENTENDER QUE APOYÁIS A ETA Y SUS ALREDEDORES (BATASUNA), PORQUE ES LA ÚNICA FORMA DE LUCHAR CONTRA ESPAÑA.

COMO DIJO DAVID, ES LO MISMO UN FACHA RADICAL ESPAÑOL QUE UN FACHA RADICAL CATALÁN. ASÍ QUE, HACEROSLO MIRAR ;-)

VIVA ESPAÑA, VIVA EL PUEBLO ESPAÑOL, VIVA EL ESPAÑA PLURAL Y VIVA ZAPATERO.

dijous, 18 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

usuario anonimo pq penses q basileia es un home? q pasa q les dones no opinem????
en fin tu a la teva bola i si aixi ets feliç tu pos nen millor per tu.o ets una nena¿

dijous, 18 de gener, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Uffff quan escriguis en minúscula potser gasto algun minut en llegir tot el que escrius.

Jo no perdria massa temps discutint amb la gent que va d´aquest rollo i si fos ell tampoc perdria temps entrant a una pàgina com aquesta.

Per cert, a la propera que algú insulti esborro el missatge.

dijous, 18 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

mira usuario anonimo.No se si es que parlem llengües difernts que és obvi que és aixi o és que tu no vols entendre les coses.Com tens la barra de dir
"Y PARA ACABAR, QUISIERA DECIR QUE, AUNQUE RESPETO LAS DEMÁS POSTURAS DEMOCRÁTICAS (LA REPÚBLICA, EL INDEPENDENTISMO," ....tot això????? pero com tens vergonya de dir que respectes la nostre posició??????????? però tu has llegit el que has escrit aquests dieS? o és q canvies d'opinio cada dia???????

"NO FINGAS QUE NO TE IMPORTO YO NI LO QUE DIGO, PORQUE DE VERDAD QUE TE CORROE TODO LO QUE DIGO, PUES TE JODES.
E) HAY SUEÑOS POR LOS QUE VALE LA PENA LUCHAR, PERO ÉSTE, QUE MÁS BIEN ES UNA PESADILLA"

"QUE MIS PLANTEAMIENTOS SON RETROGADAS, MEDIEVALES Y FRANQUISTAS????? PERO DE QUÉ COÑO VA USTED????? IGNORANTE DE LA VIDA, RADICAL Y ENCIMA SEPARATISTA....."

vols q et posi mes exemples????

Y NO SE HACEN REFERÉNDUMS, GILIPOLLAS ADMINISTRATIVO, PORQUE NO SE PUEDE SOMETER AL PUEBLO A CONSULTAS TAN FRECUENTEMENTE. Y SI EL PUEBLO DE CATALUNYA SIGUE EL EJEMPLO QUE DIO EN LAS PASADAS ELECCIONES AUTONÓMICAS, PUES VAMOS LISTOS, ¡IMBÉCIL!

uhm no se quin concepte o quina definició tens de violència o del terme respecte.
Ah clar!!!! que la violència verbal no es vàlida.Pq...uhm no va ser un membre del PP molt alt ell que va agredir a un noi que s'estava manifestant legitimament contra el seu partit???????????????????????????
ah no no això no es mira..clar la violència la fem només els independetistas radicales imbeciles y gilipollas com dius tu...clar...els incidents de fa un parell d'anys a sabadell uhmm espera deixa'm recordar..ah si_!! van ser uns radicals de dretes..uhmm els actes amb banderes espanyoles i anticonstitucionals. al castell de Montjuïic.uhmmm si!! eren gent de dretes ultra espanyolista...això no es violècia??? no és provocacio???..les sessions parlamentaries on no es deixa reitaradament parlar als diputats d¡ERC o inclos al propi president del Givern espanyol(això suposo q ho sabras si vas seguir el debat d'aquesta setmana a les corts.Imagino q si pq si critiques tant es pq deus saber de q parles oi?????) qui no deixa parlar?????? QUI!!!!!!!!!! DONCS LA GENT ESPANYTOLISTA DEL PP ni més ni menys.
i mira no em parlis de violència contra la familia reial pq trobo que caçar a un os borratxo deixa molt que desitjar.Això si Juan Carlos I és un gran rei.

Noiet o noieta abans d'escriure el que escriu mira una miqueta el que ha escrit abans.
I mira la història , llegeix llibres i mira si realment el rei ha fet molt per la democràcia.Tu llegeix alguns manuals.Jo com a historiadora te'n puc recomenar alguns.Tan de drets com d'esquerres tranquil.

I abans d'acusar a una opció política de violenta, de radical i separatista llegeix els diaris, mira les noticies de totes les opcions.Escoltar la COPE només no val.T'ho diu una radical separatista, imbécil y gilipollas q llegeix l'ABC, La Razon , El Punt o l'Avui.Abans de criticar has de saber a qui critiques.Ara si tu em dius q llegeixes i mires totes les opcion politiques no tindre res a dir pero dubto q llegeixis diaris de diferents posicions o escoltis diferents emisores de radio.

això si em fa molta gràcia que em parlis com si fos un tio
aixo m'ha fet molta gracia tb
ets un tio graciós usario anonimo.o tia no se

dijous, 18 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Perdona Marc però jo crec que hauries de esborrar ja alguns missatges.i si creus convenient esborrar algun meu doncs ho trobaré adient.

dijous, 18 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Basíleia, però si al final ens portarem bé tu i jo.
Mira, t'escriuré en català perquè també és el meu idioma, i no em fa res utilitzar-lo (no com alguns radicals catalanistes que odien el castellà).

Perdona'm si ets una noia i t'he estat parlant en masculí.
Mira, de radicals espanyolistes sempre hi hauràn. Sempre!!!!! Perquè a tots el països del món hi han "fills de puta"; però també has de saber que de radicals "fills de puta" catalanistes també n'hi han, i uns quants!.
La COPE, no l'escolto perquè sincerament crec que Losantos és un fill de puta, un gilipollas i un imbécil (jeje) en el sentit complert de la paraula. És, en aquest cas, un radical espanyolista, antidemocràtic, demagog i feixista. Aquest home sí que és FEIXISTA. i per què és feixista?, doncs perquè tracta per tots el medis de criticar a Catalunya, de fer mal al poble català, de menysprear la Democràcia, de fer mal per fer mal, tant a persones com a col.lectius i institucions.
I solament per això no em mereix cap respecte.

Però sería un error, i tú ho deus saber perquè tens cultura, pensar que la resta d'espanyols sóm iguals que ell. No és honest creure que Zapatero és un fatxa, o que qualsevol persona que viu a Catalunya i es sent català o catalana es sent també espanyola.
Com abans he dit, sóc integrador. No penso viure enfrontat a ningú, solament contra els violents, que han d'estar, en la meva opinió, a la pressó.

No porta a cap lloc, Basíleia, utilitzar la violència, i em refereixo a tots dos bàndols (tant el radical espanyol com el radical català).

Si per ser un bon català s'ha d'odiar a Espanya, no estaré mai d'acord amb tu i amb els que pensen com tu. Jo estimo a Catalunya, de veritat, i asumeixo el risc de que aquest missatge pugui semblar cursi.

Perdoneu-me pel nerviosisme dels primers dies. M'excitava llegir coses com les que posa a la pàgina principal.

I respecte al rei d'Espanya, què vols que et digui?, m'agrada perquè jo també he llegit llibres d'història i segueixo llegint-lo's, i mai ningú m'ha demostrat arguments que em facin canviar d'opinió.
Crec que és un dels millors relacions públiques d'Espanya, i si penses que jo tinc la concepció de rei medieval, t'equivoques Basíleia. Simplement està al poder amb la intenció d'unir a tot el poble espanyol sota una mateixa veu, sota una mateixa persona. Representa a Espanya arreu del món i la veritat que no ho fa gens malament. A més, ha assolit molts compromisos respecte l'Espanya plural, com per exemple garantint que la pròxima reina aprendrà tots el idiomes de l'Estat Espanyol. La monarquia avança amb la democràcia del nostre país.
No entenc el per què s'ha posat de moda odiar als espanyols i a Espanya.

Ja veus com penso. No crec que sigui un radical espanyolista. A l'inrevés. Sóc un integrador, demòcrata, monàrquic, català i espanyol.

I de veritat sento haver insultat en certes ocasions.
Tots, de vegades, ens podem equivocar.

divendres, 19 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Realment el usuario anonimo sembla un altre... No vull ser pedant però crec que si parlem aixi, amb educació i amb respecte cap a l'altre tot anirà millor. Jo adoro en Zapatero i penso k és el que li convé a Espanya. En el tema de la monarquia em sembla k no ens possarem d'acord. Per mi és una institució k no te raó de ser al segle XXI, encara que akest rei pugui ser més o menys simpàtic.

Sento ser impopular de nou però trobo que és força licit sentir-se català i espanyol alhora, no hauria de ser contradictori. No m'horroritza la visió d'una Catalunya independent però tampoc votaria a favor seu a un referendum. S'esta creant massa odi contra la resta de pobles espanyols i jo, com la meitat de catalans, hi tenim familia. No ens poden obligar a odiar part de les nostres arrels. Els que escriviu alguns posts en akest blog heu d'entendre aixo.
En el fons, trobo k les diferencies k ens separen a tots plegats són més petites que tot allò que ens uneix. A vegades oblidem que els auténtics enemics només són uns: el PP. No són cadavers politics, poden guanyar les properes eleccions.

Hem d'estar units i no insultar-nos entre nosaltres per ximpleries. Aixi es va perdre la guerra civil. A mi em queden només 3 assignatures per ser historiador, Basilea... XD

divendres, 19 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

jo estic d'acord en què hi hagi gent que se senti catalana i espanyola, o només espanyola pq visui jo que se a Madrid o a Castilla Leon o a Andalusia.
Però tb s'ha d'entendre a la gent David que no se sent espanyola, que no s'identifica amb les icones espanyoles, amb la cultura, la politica , la llengua etc...
Jo no puc sentir-me com se sent un habitant de Madrid.És impossible!!! Ara bé puc ser-hi amiga? evidentment si ell em respecta jo el respectare i serem tan amics.
A mi el ZP no m'agrada (evidentment és un mal menor, pijtor era l'Aznar) pel simple fet que pel que fa a Catalunya ha mentit.Va mentir en el tema de l'estatut, el finançament ja veurem com quedara si el PSOE diu que arribara al 2009 i el 2008 puja el PP altre cop.
Jo simplement no me'n refio del ZP.Te molt bon talante però es tan o més perillós que els del PP.L'unica diferència és que son més simpàtics i fan lleis d¡esuqrees.Però en qüestió de nacionalisme espanyol son el mateix uns i altres

divendres, 19 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

per cert David felicitats per les 3 assignatures q et queden.On estudies? SORT!!!!!

divendres, 19 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

DAVID, M'HA EMOCIONAT DE VERITAT EL QUÈ HAS ESCRIT. SÓC L'USUARI ANÒNIM TANT POPULAR... :-)
OPINO QUASI IGUAL QUE TÚ, AMB LA DIFERÈNCIA QUE TU ETS REPUBLICÀ I JO MONÀRQUIC, JEJE. BEN BÉ SÓC L'UNIC MONÀRQUIC DELS MEUS AMICS. FINS I TO LA MEVA PARELLA ÉS REPUBLICÀ.

BÉ, VISCA ESPANYA, VISCA CATALUNYA I VISCA L'ESPANYA REIAL O REPUBLICANA, TANT SE VAL!, PERÒ HEM D'ESTAR UNITS PER QÜESTIÓ D'ARRELS, COM TU BÉ HAS DIT.

GRÀCIES PER LA TEVA INTERVENCIÓ, M'HA RECONFORTAT.

divendres, 19 de gener, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home