Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimecres, de desembre 13, 2006

FORA els BORBONS !!!!!!

Jo sempre he pensat, que si volem esser independents algun dia, no ho podem deixar tot en mans dels polítics i cal que lluitem en tots els àmbits per tal d’aconseguir la nostre llibertat.

Avui, el príncep Felip ha fet uns visita a Vilafranca del Penedès i ha estat rebut com es mereixia, amb la manifestació de rigor on s’han congregat un bon grapat d’independentistes.

El millor i el que m’ha fet despertar el rebel que tots portem dins, s’ha produït al final de l’acte quan una trentena de persones han entrat al saló de plens de l’ajuntament i han segrestat el retrat del Rei que ha acabat al mig de la plaça del poble en l’estat que veieu a la fotografia.


Segur que molta gent troba aquest actes innecessaris i que perjudiquen a la causa però a mi em semblen imprescindibles per mantenir viva la flama de la lluita i per no oblidar que en el fons i per molt que no estigui de moda parlar en aquests termes, estem colonitzats per l’estat espanyol i amenaçats amb una invasió armada si algun dia ens intentem independitzar.

Per tant, no puc més que felicitar a la gent que ha dut a terme aquesta acció i denunciar que és lamentable que als ajuntaments de Catalunya hi hagi retrats d´un rei imposat per la força de les armes i que té alguns avantpassats que van arrasar literalment Catalunya.

Els Catalans i les Catalanes no tenim rei.

26 Comments:

Anonymous Anònim said...

Estáis idos de la cabeza.

Los catalanes nos sentimos mayoritariamente españoles.

Recuerda mis palabras, Marc: un día crecerás, madurarás, dejarás atrás la adolescencia... y seguramente te avergonzarás de esta etapa de tu vida en la que decías estas cosas.

No pasa nada. Cualquier idea es buena. Ahora, de ahí a apoyar la violencia...

dimecres, 13 de desembre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Jo en cap cas he defensat la violència física contra ningú.

Trencar una foto no crec que sigui un acte massa violent la veritat.

dimecres, 13 de desembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Menys tonets paternalista-condescendents, 'usuario anónimo'. El que tu dius "madurar" per mi és practicar l'amnèsia. "Crecer", assumir la submissió com a estat natural crònic. Doncs a molts catalans, de totes les edats, no ens interessen aquestes "maduraciones" i "crecimientos" (espanyols).

Violència? En això, els espanyols sou els majors experts. Hau intentat aniquilar els catalans, sense èxit, des de fa al menys tres segles. Encara ara, en plena era de la "constitución democràtica", teniu trossejats els territoris de parla catalana, ens prohibiu federar-nos, practiqueu la intimidació quotidiana (mitjans de comunicació agressius, amenaces de boicots comercials...) i ens amenaceu amb els tancs si, lliurement, decidíssim que ja en tenim prou... Espanya i democràcia són conceptes antagònics. Així que... violència, dius, "usuario"? Violència ets tu.

dimecres, 13 de desembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Colonizados? Brrrrrrr.

La violencia no es violencia si la hacemos nosotros, no jordi?

dimecres, 13 de desembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

I, segons tu, quina és la "violencia" que practiquem els catalans, amic haters?

dimecres, 13 de desembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

jo crec q dir que els catalans practiquem violència és pura demagogia.Pq senyor Haters, uhm la violencia si la fa el senyor Lo Santos no és volència oi? o és q la violencia verbal no és violència?Qui s'ha disculpat des del PP pq la senyora Aguirre va dir q els que votavem ERC erem terroristes, qui s'ha disculpat desde la COPE per dir q el nostre president ( ex-president) de la Generalitat era un borratxo? QUI S'HA DISCULPAT!!!! el respecte ha de ser recíproc.o la violencia SI LA FAN ELS ESPANYOLS NO ÉS VIOLÈNCIA senyor Haters?? a veure qui ha de madurar aqui!!! Pq els catalans q us sentius espanyols o els espanyols q es senten espanyols son els que practiquen aquesta violencia verbal i la manipulacio constant contra la nostra nació.
A més parlant de violència, trobo que és patètic que el rei practiqui una violència tant llastimosa com la de matar un os després d'haver-li donat vodka pel simple plaer de matar.AIXÒ ÉS VIOLÈNCIA!!!
ara bé no estic d'acord en cremar quadres pq crec q és una manera "tonta" d'expressar els teus ideals.Per això hi ha diaris, internet o altres mitjans (tot i q a vegades no siguin efectius) on tu pots expressar la teva ideologia.
Ara bé tb voldria dir que els espanyols en comptes de titllar( de manera quasi automatica )de violent un acte com el de trencar un quadre, us haurieu de preguntar qui ha provocat aquest acte "violent".
Abans de criticar mireu-vos al mirall i intenteu esbrinar si la imatge q us torna és la que realment voleu.

dimecres, 13 de desembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

"Recuerda mis palabras, Marc: un día crecerás, madurarás, dejarás atrás la adolescencia... y seguramente te avergonzarás de esta etapa de tu vida en la que decías estas cosas"

senyor usurari anònim.Prefereixo ser una inmadura, una adolescent i una nena petita abans que ser algur tant madur, tan adult i tant home com el senyor lo santos o membres del PP q diuen les tonteries q diuen cada dia.Qui té aqui el sindrome de Peter Pan?

dimecres, 13 de desembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

No us esvereu.
Ja sabem de quin peu calcen l´amic haters i companyia: solen escoltar la COPE, votar PP i autoanomenar-se lliberals (però quan no els convé son els més antilliberals de tots).

Ara bé, dit això se´ls hi ha de reconeixer que tenen un cert grau de raó: aquests actes infantils desprestigien el sobiranisme, n´allunyen la majoria de la població i ni tant sols son efectius. Els borbons es riuen de vosaltres, deuen pensar: quina colla de gamarussos.

Si realment voleu carregar-vos els borbons perque no feu una campanya per demanar un referendum sobre la monarquia? Això si que els treuria de pollaguera.
El rei actual el va col·locar el Franco i al poble no se´l va preguntar (no va haver-hi referèndum), i quan el succeeixi el principito serà el moment més delicat ja que si se´n surt donarà legitimitat a que continui la monarquia (actualment la legitimitat del rei està en un núvol legal, per això estan aterrats de reformar la constitució en el punt de la successió perque s´asemblaria massa a un plebiscit).
O per fer-los encara més mal: Per qué no es demana transparència sobre el patrimoni de la família reial? L´altre dia llegia que segons bussinesweek la majoria dels espanyols ignora la quantitat de pasta que te el rei (deien que 1700 milions d´euros, producte de curoses inversions a Europa per part de monarquics franquistes en les últimes décades del franquisme per preparar el retorn de la monarquia).

En resum, el problema és que ningú es pren seriosament qui no actua seriosament.

dimecres, 13 de desembre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Anònim Espanyolista- Això de que la majoria de catalans se senten Espanyols ho dius pq has fet una enquesta personal al bar de torn de Santaco o q ???

Pq les típiques enquestes de : que se sent vosté més espanyol que català ... no donen els resultats que tu t´inventes per la patilla.

I sobre el tema de madurar, només dir-te que com més temps passa més independentista sóc.

Jordi c: El que passa amb l´ús de la violència a tots els nivells de l´estat Espanyol contra els "separatismos" es pot resumir en tres paraules GAL. Per no parlar de les tortures que han patit centenars d´independentistes vascos i catalans detinguts, tancament de diaris... Vaja una vergonya que no em puc ni imaginar que hauria passat s ho hagués fet un govern de Catalunya i no d´espanya.

De fet un clar exemple el tenim amb els mitjans de comunicació, mentre els Espanyols tanquen els que no els i agraden i aquí no passa res, acusen als catalans de feixistes per crear el CAC que l´única c osa que fa és intentar posar fre als excesos dels mitjans i protegir al ciutadà.

Haters- Si si colonitzats sona dur però és així. A més, el Franco va enviar milions d´espanyols a Catalunya per intentar destruir "lo catalan", cosa que els colonitzadors no es van atrevir a fer a les colònies.

Basileia- El tema de la COPE i de la dreta casposa d´aquest país no té nom. El que van fer durant la negociació de l´estatut (Aprovat democraticament pel 90% del parlament) o el que fan ara amb el procés de pau a Euskadi és delirant.

El tema de la caçera d´un ós borartxo per part del rei tb es de traca i mocador, en qualsevol altre país del món amb monarquia, hauria estat un escandol (Anglaterra, Suecia) sense precedents. Però com que aquí fa pànic parlar de la família real i com que són tan "campechanos", millor no en parlem no fos cas que tinguissim problemes com el Mikimoto.

Ja està bé que els del PP diguin tonteries, això són vots per l´independentisme. En aquest sentit penso que fa més mal l´espanyolisme amable del ZP o de CIUDADADANOS que el del PP que com que van de cara, se´ls veu venir.

El usuario anónimo - No penso que un acte com aquest que és més simbolic que una altre cosa, allunyi a la gent de l´independentisme i fins i tot potser "enganxa" entre la gent més jove. Un toc de rauxa de tant en tant sempre és benvingut pq tan senya al final ens acabarà matant a tots.

Sobre el referendum de la monarquia, millor que no el fem pq em sembla que els Monarquis arasarien. Seria infinitament més fàcil guanyar a Catalunya un referendum d´independencia, que un per suprimir la monarquia.

dijous, 14 de desembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Donant un petit gir al vostrés comentaris radikos i al tema en qüestió, proposo que els catalans fem un referèndum per escollir un rei, que potser així, qui sap, ens farien més cas(com a mínim al corazón corazón)
La meva llista de candidats seria :
-Ferràn Adrià
-Raúl Tamudo
-Pere Gimferrer
-Sergi Albert
-Carles Busquets(Buci-solution)

La reina emperò hauria de ser sempre Angie Càrdenas(senyora de Arús)

divendres, 15 de desembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Oh, sou una colla d'esbojarrats! Si ens hem de posar etiquetes jo crec que la millor solució seria una Espanya Republicana Federal o una Catalunya Independent membre de l'UE i superada ja la deria ultra patriotica-nacionalista.

Franco no va enviar a milions d'espanyols per espanyolitzar Catalunya. Van venir pq es morien de fam literalment al seu poble. Part de la meva familia per exemple... No eren xusma espanyolista-feixistes, eren persones. Crec k l'integració ha estat molt bona malgrat problemes puntuals. No estaria malament que la gent que escriu aquestes coses coneixes una mica algun d'aquests xarnegos i veies que son catalans com vosaltres però que no tenen un odi malaltis i reiteratiu de tot el que sigui espanyol.

Espanya és molt més que Franco i el PP. També és Cervantes, Lorca i Azaña- Com Catalunya no tot som gent de puta mare. També tenim algun malparit per aki.

Em sap greu però la monarquia tot i que injusta i anacronica ha tornat a arrelar amb força. La solució més democratica seria un referendum però tots sabem que guanyarien (inclos a Catalunya) per pur marujeig...

I si es declares l'independencia és casi impossible que entressin els tancs. Això a dins de la Unió Europea no passa... Ja no estem als anys 30', nois! Deperteu i, em sap greu dir-ho... Madureu una mica...

dissabte, 16 de desembre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Gei- Posats a triar reines, jo em quedaria amb les bessons de l´arús...

Català- Aquesta postura de dir que "madurin" aquells que no pensen com tú, em sembla com a mínim discutible, pq el teu punt de vista és més madur que el meu??

Aquest discurs d´una Espanya federal està molt bé però hi ha un problema, quants espanyols (no catalans) volen una Espanya federal?? Els 3 diputats de 350 que treu IU ?? Es molt més senzill una catalunya independent que una espanya federal.

I sobre la inmigració, negar que a part dels problemes economics que tenien els inmigrants hi havia un component de "colonització" és estar una mica cecs.

I ull, jo no dic pas que la culpa fos dels inmigrants que no ho era, la culpa era del govern Franquista, que podien ser moltes coses però tontos no eren i tenien com a objectiu amb la inmigració massiva, diluir la identitat catalana.

I aixó que dius de la xusma-feixista, t´ho treus tu del barret pq ningú ha dit res en aquest sentit.

Ara, que els fills de la inmigració de la periferia de Barcelona en un alt percentatge dels casos mai parlin en català, només llegeixin en castellà, vegin només les notícies en castellà... podria indicar que moltes ganes d´integrar-se no tenen i que ells estan de puta mare esssent només Espanyols amb el torete, el tunning, la músca makina i el marujeo.

I sobre els tancs, jo només estaré tranquil quan treguin aquest punt de la seva constitució. Mentres sigui "legal", jo tindré "por".

diumenge, 17 de desembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Bueno amigo, te ha dado fuerte. Si no se meten con nadie, coño. Si hay que elegir un rey (catalán, por supuesto) os recomiendo a GASOL.

dijous, 28 de desembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

VIVA ESPAÑA Y VIVA LA NACIÓN ESPAÑOLA.
I US HO ESCRIC EN CATALÀ PERQUÈ SÓC UN CATALÀ COM DEU MANA: VISCA ESPANYA I LA NACIÓ ESPANYOLA, L'ÚNICA EXISTENT AL NOSTRE GRAN PAÍS.

I TU, TANT EN MARC COM EN JORDI, SOU UNS TERRORISTES. ELS VOSTRES COMENTARIS VIOLENTS HAURIEN DE SER DENUNCIATS I PENATS PER UN JUTJAT DE CATALUNYA AMB EL RETRAT DEL NOSTRE REI D'ESPANYA, JOAN CARLES I. AQUEST REI, EL NOSTRE, QUE TANT ODIEU, ÉS LA PERSONA QUE ENS HA DONAT LA DEMOCRÀCIA A ESPANYA. LA PERSONA QUE HA DEIXAT QUE IMBÈCILS COM VOSALTRES PUGUIN EXPRESSAR "LLIUREMENT" EL QUE PENSEN. I A SOBRE US CAGUEU EN TOT EL QUE SIGNIFIQUI ESPANYA???, PERÒ DE QUE CONY ANEU????? BATASUNOS COM VOSALTRES NO ELS VOLEM NI A CATALUNYA NI A ESPANYA.

UTÒPICS, ANEU-VO'S A LA MERDA, A MONTENEGRO O A CHECHÉNIA, PERQUÈ CATALUNYA ÉS NOSTRA PEL DRET DE VICTÒRIA (FELIP V) ;-)

VISCA ESPANYA, VISCA EL REI, VISCA EL POBLE ESPANYOL I VISCA ZP!!!!!

dimecres, 17 de gener, 2007

 
Anonymous Anònim said...

soys uno cabrones CATALENES INDEPENDICISTAS si tanto no quereis q cataluya sea de españa os vais a otro pais jo soy de valencia i amo a españa me rio de los catalanes q no apollan a españa
lloro cuando pierde españa los mundiales por q por q amo españa si fuera indepencicista cataluña no ganarias en los mundiales ni 1 jajajajajajajajajajaja anonimo de 12 años bueno creo q ni 0 jajajajajajajajajaja me llamo natalia i ademas la familia real es muy simpatica seguro ANIMO BORBONES SOYS LOS MEJORES.ADEU I HABLANDO VALENCIANO NO CATÀLA JIJIJIJIJI FUERA LOS CATALANES

dilluns, 24 de setembre, 2007

 
Anonymous Anònim said...

CATALANES MIARDASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
PERO VOY A LOS Q QUEMARON EL RETRATO DE LOS RYES JAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJJAJAJA A LKA CARCEL TENDRIAN Q IR LO Q ACIARAN ESO I TIRARLOS DE ESPAÑA

dilluns, 24 de setembre, 2007

 
Anonymous Anònim said...

vinga aviam qui la diu més grossa
hi ha una manca de tolerància brutal a Espanya... potser algun dia..

diumenge, 11 de novembre, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Jo només vull dir que em limitoa fotre espanya!! i si cada acció que faig puc fotre algun porc espanyol o a espanya o quelcom relacionat ambdues questions millor que millor.

Visca Catalunya Lliure! i tot elq ue sigui Anti-espanyol.

PD: Moriu Porcs fastigosos

dimarts, 04 de desembre, 2007

 
Anonymous Anònim said...

creixem com a catalans/es i deixem enrera el retrogat expanyol , son uns cap cuadrats ,

dijous, 19 de març, 2009

 
Anonymous Anònim said...

Catalunya avança amb força mentre espanya s'endarrereix , cada cop que nosaltres tenim idees i avançem ells oh fan a costa nostra sense donar-nos ni les gracies , i despres presumeixen davant del mon deixant-nos de canto a nosaltres , cuant som nosaltres els qui vam fer aquesta idea , i despres ens diuen separatistes.NO TENIU DRET A DECIDIR PER NOSALTRES , SINO NOSALTRES MATEIXOS

dilluns, 23 de març, 2009

 
Anonymous Anònim said...

El que hable Español es un "feixista" El que no hable Catalán es "fastigós" Poner una bandera de España en un balcón es "Nazi" Si no pones tu negocio en Catalán eres un "Anti-Catalá" Una constitución que Catalunña dijo "SI", donde dice que los idiomas són igual de importantes. Pero solo puedes aprender en uno, hablar en uno y si no quieres que te insulten solo podrás ir con una bandera. Todo esto me recuerda a los verdaderos Fachas Franquistas, ahora són los radicales del otro lado los que IMPONEN lo que les da la gana. No Piden noooo, ni recogen firmas..noono...EXIGEN, INSULTAN, QUEMAN BANDERAS, y así con esa democracia pretenden ser un "país". Un País que no tiene idioma propio, ya que el Occitano nacido en Llenguadoc (SUR DE FRANCIA!!!) es el idioma que se han atribuido. Además dicen que Cataluña ya fué un país, si en su imaginación. Cuando Cataluña (o mejor dicho Barcelona, porque el resto de territorio no pinta nada,ni siquiera para los propios politicos separatistas, ni en inversiones ni para nada) siempre a formado parte de un territorio ajeno, JAMAS ha sido independiente para nada (cosa que ne mi opinión no es argumento para no pedir la independencia). La "senyera" copia historicamente de la referencia de la Corona de Aragón, un baile "les Sardanes" que origen mediterraneo en general y no Catalán en exclusiva (porqué todo lo quieren en exclusiva, en su libertad particular),

divendres, 10 de juliol, 2009

 
Anonymous Anònim said...

un himno de una batalla perdida para defender los intereses de sus ricos nobles, que jamás (como ahora) han hecho nada por su pueblo. Ahora como una panda de cobardes. Porqué en la época del dictador vivían todos acobardados y acojonados, ahora salen a agredir a la gente que queremos una DEMOCRACIA de verdad, la gente honrada y trabajadora, que durante una época sufrimos la dictadura de unos y ahora de los otros. El Rey, no es España, ni los toros ni lo "lolailo", otra cosa es la panda de ingorantes, que defienden su propia ignorancia, de esos hay en todos los lugares, como vosotros en Cataluña. Seguid defiendiendo un Negocio en forma de Idea. ¿Negocio? si! el que hace vuestro Emperador CAROD: 20 embajadas, todos sus empleados como DIRECTORES GENERALES cobrando (de vuestros impuestos, no lo olvideis) 88.000€/años MAS 12.000€/mes en concepto de DIETAS, pero claro como es el Emperador Catalan solo haremos oídos sordos y ni siquiera lo juzgaremos. Este Emperador a colocado a todos sus amiguetes, y además se está haciendo una casa en Matadepera por más de 5 millones de Euros, CON VUESTRO DINERO, porqué su nómina no da para semejantes hipotecas. Pero claro, como es la referencia de esta Ideología-Negocio, ni siquiera dedicaremos 2minutos a informarnos. solo insultaremos a todo el que no piense como nosotros, claro que si! venga todos juntos...1 2 y 3 "Fora Espanyols" sacad senyeras! mientras VUESTROS emperadores se forran con vuestro dinero, se rien en vuestra cara de ingorantes! ajajajajaja. Dicen vuestros "Lamas" que Madri"T" es la comunidad autonoma más endeudada...ES VERDAD, igual que también es verdad que es la comunidad que más dinero a gastado en infraestructuras (90km de metro, 12 hospitales, carreteras, rebaja de impuestos, etcc) de toda España, o mejor dicho, más que todo el resto de España, INCLUIDA el país-continente; Catalunya con su monton de Países Catalanes... En segundo lugar de endeudados, CATALUÑA, la comunidad que menos dinero gasta en nuevas obras, que menos invierte en su pueblo (com defensen els politics nostres la nostra terra, tots junts... OOOOOOHHHHH), cuantos metros se han hecho? Hospitales? Carreteras? dicen que no reciben dinero del "Estado", pues recibe más que Madrid y no gasta ni la mitad, ¿DONDE ESTA EL DINERO DE LOS CATALANES? ¿DONDE? Lo primero que hizo Maragall al subir al poder, no fué pensar en el País Catalán y en su pueblo, nooo....se DOBLO el sueldo, que Montilla no ha rebajado (la pela es la pela, aunque sea Cordobés). SOYS UNOS PARDILLOS!!! a 4velas perdiendo empresas, perdiendo dinero, vuestros politicos se os rien en la cara y aún teneís la ingorancia de insultar y montar blog's para eso...jajajajajaa PARDILLOS!!! En vez de tanta gilipollez mental que teneis, hechad a toda la mierda de politicos que teneis y buscaos a alguno honrado...administrad como Madrid,

divendres, 10 de juliol, 2009

 
Anonymous Anònim said...

lo que tiene y haceros valer..como hace Madrid..que ha recibido 0 del €, y para hacer un Metro del estado han estado 6 años y la comunidad con su dinero ha hecho mas de 70 en 4... SEguid con vuestra Españolitis-Madriditis..solo daís pena. jajajaja, y ahora haced lo único que sabeis, insultar...venga todos!!! como los niños!! "fora Espanyols" lalalaal (jajajaja) "fora Rates" lilili... (y vosotros perdiendo el dinero que se llevan vuestros "lamas") jajajajajaajajaj, que risas cuando lea vuestros insultos...vinga!!! donde estan esos PERROFLAUTAS QUEMA BANDERAS!!?? fora FEIXISTES!! jajajaa

divendres, 10 de juliol, 2009

 
Anonymous Anònim said...

SEGUID PAGANDO EL IMPUESTO DE SUCESIONES!! PARDILLOS!!! Y ENCIMA LO DEFENDEIS!! JAJAJAAJA

COMO OS DEJAIS MANIPULAR POR VUESTROS "LAMAS" si!! esos que se estan forrando a costa vuestra! jajaja

Vuestro país?? nono! el de vuestros Lamas! vosotros soys los pardillos-Paganinis! vosotros sacad banderas e insultar a España! y que vuestros politicos se forren! si señor!

divendres, 10 de juliol, 2009

 
Anonymous Anònim said...

Hola a tots, hola a todos!
Jo nomès vull dir que soc apolític doncs teniu raó, els nostres lames o com vulgueu dir-ne semblen tots uns aprofitats que tracten els sentiments de les persones com a mercaderia, tant els d'una banda com de l'altra.
Però el fet que no tingui cap interès en cap partit polític no vol dir que jo no tingui una identitat nacional.
Per tant la única opció que hi veig és votar al partit que defensi que el que jo sento com la meva nació també pugui ser el meu estat, i aquesta nació per mi és Catalunya.
No crec que sentir com a nació un territori sigui res dolent, per tant tampoc hi veig res de dolent el que altres persones que viuen o fins i tot han nascut al mateix territori vegin com la seva nació a Espanya.
La millor solució penso que és poder votar democràticament que és el que la majoria pensa i, si son els altres acceptar-ho esportivament.
Moltes gràcies per llegir la meva opinió.

dimarts, 24 de novembre, 2009

 
Anonymous Anònim said...

VISCA LA TERRA I MORI EL MAL GOBERN ECSSPANYOL, EX-PAÑA FORA DE CATALUNYA!!!!

diumenge, 22 de juny, 2014

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home