Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, de novembre 14, 2006

Ciutadans de Catalunya, ja els tenim aquí


Aquest individu i dos més, han entrat al Parlament de Catalunya per la porta gran i seran els representants del Partit de la Ciutadania.

Jo ja vaig avisar que la campanya gratuïta que els sectors afins a CIU estaven fent a aquesta gent per aconseguir treure vots a PSC i PP podria tenir conseqüències catastròfiques i així ha estat ja que els Espanyolistes anticatalans han entrat al nostre Parlament.

A partit d’ara haurem de sentir parlar castellà, haurem de sentir que el castellà està perseguit a Catalunya, haurem de sentir que és “nazi” multar als empresaris que no tenen cap respecte en l’ús del català i moltes altres perles de la factoria Losantos.

I el més perillós de tot, és que aquest discurs el vestiran de progressisme (ja han anunciat que donaran suport a les mesures socials de l’entesa) i de respecte als drets individuals la qual cosa em temo que els perpetuarà pels temps dels temps a la nostre cambra de representació ja que ajuda dels mitjans Espanyols (espero que els pro-Ciuencs no tornin a caure en el mateix error) per fer arribar el seu missatge no els i faltarà.

Jo proposaria a la resta de grups (menys el PP), que facin el “boicot” a aquesta gent, que quan parlin en castellà marxin de l’hemicicle i que no tinguin amb compte cap de les propostes que puguin fer. De fet tampoc crec que siguin masses perquè han basat tota la seva campanya en atiar el foc de l’anticatalanisme i a no fer cap proposta a cap altre nivell.

Sé que es una mesura antipopular i que els i donaria propaganda gratuïta però potser ha arribat l’hora de dir prou a les agressions que reben inclòs dels nostres propis conciutadans.

Com vaig llegir a BUSOT hi haurà una única cosa positiva (a part de la divisiò del vot Espanyolista) que és que veurem al nostre enemic de cara i això espero que faci despertar a aquest País i que d’una vegada per totes demani la llibertat amb una sola veu.

11 Comments:

Anonymous Anònim said...

He vist l´entrevista del Riviera aquest a TV3 i ha dit que gràcies a Ciutadans ERC ha moderat el seu discurs identititari i la veritat és que no puc parar de riure des que ho he sentit.

Ara, sembla que ERC des del pacte amb el PSC no té massa intenció d´apretar massa en temes identitaris i penso la veritat que és un error per una part i per altre que pot descencisar a molts votants.

dimecres, 15 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

No estic precisament a favor d'aquest nou partit polític perquè crec que en el seu desig antinacionalista han possat molta més enfasis a l'anticatalanisme que a l'antiespanyolisme. De totes maneres em sembla injust la campanya a matar que esta fent tothom contra ells. He sentit que són d'extrema dreta quan en veritat tenen un programa social d'esquerres. Tot això denota una debilitat enorme davant de només 3 diputats...

I respecte a això de marxar tots els diputats quan akests 3 matats parlin en l'horrible idioma espanyol... Home, la veritat és que és el que feien els diputats nazis al Reichtag just abans d'aconseguir el poder... Si no volem que ens diguin nazis no ens comportem com a tals...
Intentem no posar-nos al seu nivell... Ull per ull, tots cecs.

dimecres, 15 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Que siguin d´esquerres encara farà més mal pq van de progres, multiculturals i oberts al món i això a la gent li agrada.

Jo no crec que el castellà sigui horrible però trobo una falta de respecte que el parlin al Parlament de Catalunya només per provocar.

dimecres, 15 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Marc, democràcia significa complir les regles del joc.Fer un boicot a un partit polític (no oblidem que hi ha prou gent que els ha votat per tenir representació) és obviar a una part(petita) de la població.Ho sento però la proposta em sembla absurda i es posar-se al mateix nivell que els convergents que ploren i es manifesten perque el "partit guanyador" no governa Catalunya.Fem les coses bé.Aquests impostors cauran pel seu propi pes

dimecres, 15 de novembre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

JO- Certament l´entrevista d´ahir a la Terribes va ser bastant "curiosa" i preocupant a l´hora ja que com bé dius aquest discus d´esquerres és dificil de desenmascarar.

català decent- Home, jo penso que la descripció idològica perfecte per Ciutadans seria que estan al centre esquerra en l´eix idelogic i a la ultra-dreta en el debat identitari.

Home, no penso que marxar quan altres parlin sigui "nazi" ja que en cap moment es trepitjen els seus drets, simplemet es posa de manifest el total desacarod amb el que diuen.

sentit comú - Ja veurás com no cauen pel seu pas i amb el anys aquest partit va creixent i afilant el seu discurs Espanyolista.

dimecres, 15 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

No ho sé, això que dius de marxar del Parlament quan parlin castellà pot ser jugar amb foc, a més que poc practicable (tu veus a diputats del PSC, CiU o ja no diguem el PP fent-ho?). L'aïllament d'aquesta gent s'ha de produir de manera natural: només se'ls ha de deixar parlar perquè es marginin solets amb les seves iniciatives dignes de Blas Piñar.

Ara, a mi em preocupa que el seu discurs de 'bilingüismo sí, inmersión, no', etc vagi agafant nous adeptes, castellanoparlants que fins ara han callat però que hi estiguin d'acord. Per no parlar d'un possible 'contagi' d'algunes d'aquestes idees al PSC.

dimecres, 15 de novembre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Jo vaig llegir que ERC en temps passats (a principis dels 80), ja marxaven quan alguns grupet tipus Alianza Popular o Partido Andalucista parlaven en català, però és evident que la situació no és la mateixa pq ERC llavors era un partit molt petit i no estava al govern.

Ara, que a Madrid no deixin parlar en català ni al Senat i que aquí haguem de tragar sempre amb allò que els altres suden d´acceptar, és com a mínim, injust.

dimecres, 15 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

NO, és posar-se al seu nivell

dimecres, 15 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

viviu als núvols el país és el que és des de fa 50 anys o més, la millor manera de rebatre un argument és ignorar-lo, això vol dir no parlar d'ells però no fer-li boicot surtin del parlament.
El que volen principalment és que la gent reaccioni insultant-los per després poder-los dir nazis amb raó.

Jo trobo positiu si el PSC finalment és parteix en 2 o és desintegra d'una vegada...

Prefereixo la gent que parli clar encara que estigui amb desacord o eufemismes com el PSC.

dimarts, 21 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

"jo penso que la descripció idològica perfecte per Ciutadans seria que estan al centre esquerra en l´eix idelogic i a la ultra-dreta en el debat identitari."

El debat identitari no hi entén de mans: o ets catalanista o ets espanyolista. Ho pots ser en major o menor mesura, però ni per ser catalanista ets d'esquerres ni per ser espanyolista ets de dretes.

Per cert, d'això en Pla deia que el que més s'assembla a un espanyol de dretes és un espanyol d'esquerres. No ho oblidis.

dijous, 23 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Tot i així, el problema és el mateix: Sancions econòmiques per un cartell en la teva llengua materna. Aquest és el país lliure del que parleu??. Que quedi clar que jo no votaré mai a un partit que imposi sancions per tenir un cartell o el que sigui en català.
"No impongas al vecino lo que no quieras que te impongan a tí". Crec que és més fàcil i simple de entendre-ho.

dilluns, 27 de novembre, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home