Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimecres, de novembre 01, 2006

Resultats

CIU = 48

PSC = 37

ERC = 21

PP = 14

ICV = 12

C´s = 3


Les coses han quedat així.

Quines opinions us mereixen els resultats?

No és qüestió de recuperar velles idees però ERC torna a tenir la clau.

Per cert, moltes gràcies als suposats mitjans catalanistes com l´e noticies que han fet la campanya gratuita als Ciutadans. Amb la seva ajuda han creat un monstre.

14 Comments:

Blogger Haters said...

Me autocito, porque hay cosas que se ven venir...

(Escrito hace unas horas).

"Si pierdes unos cuantos de puntos porcentuales, pero no pierdes tu posición en el ranking de fuerzas políticas: "Nos hemos consolidado como (insert position) fuerza electoral". Luego también puedes decir lo de "seguimos siendo una fuerza decisiva en el panorama político". Te puedes poner farruco incluso, presumiendo de partido bisagra. Classic."

http://allhaters.blogspot.com/2006/11/spinning-around.html

Y viva Boadella, el monstruo.

dijous, 02 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Hem aguantat, després de tots els atacs soferts i sense cap mitjà de comunicació que ens defensi.
Castells president i Carod conseller en cap.
Ara ja ens hem consolidat ara crèixer fins la presidència i la independència.
I els ciutadans ja s'enfosaran quan es vegin qui són; ja poden donar gràcies a el Mundo, A3, T5 per la propaganda gratuita.
piju

dijous, 02 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Crec que entrem amb una nova era política amb uns hooligans mediocres que han aconseguit entrar al NOSTRE parlament.Millor no parlar-ne més.

No vull que Montilla sigui el nostre president, però potser vull menys que el Mas ho sigui.El panorama és certament complicat,i des de Madrid ja han començat a moure les cartes treient al Pepe Blanco deixant entreveure la sociovergència.Crec que si el PSC tingués un líder català i independent el retorn del tripartit estaria cantat, però que amb aquest funcionari sense personalitat sumat amb el pacte Zapatero-Mas la cosa pinta malament.

Per finalitzar dir que ja és hora de renovar ERC i donar el paper protagonista al senyor Puigcercós.Carod és un màrtir polític i tots ens l'estimem molt, però comença a ésser hora de fer un gir.De fet si ús hi fixeu, ERC és el partit que menys ha canviat de cares respecte a els diputats que ocuparan plaça al Parlament.

dijous, 02 de novembre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Piju, hem aguantat com uns campions i el millor de tot és que per fer-ho hem mantingut la dignitat intacte votant que NO a l´estatut de la vergonya.

Ja firmo ara el tripartit 2 si el PSC canvia el Montilla i l´envia a Madrid de nou.

Molt bé Haters l´has clavat, ets un visionari.

Ahhh i jo només demano al partit del Boadella que si tan parlen de Bilinguisme, a veure si lluiten pq la meitat de les pelis siguin en català, la meitat dels canals de TV,la meitat dels diaris,les etiquetes dels productes...

dijous, 02 de novembre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

gei- Bones Crack!!!! Molt d´acord amb el que dius del canvi generacional. Quan pugui escriuré un article de com veig l´ERC del futur i seria amb el Carod de president del partit i ideoleg (tipus Arzallus al PNB de fa uns anys) i el Putxi de candidat.

I si ens envien a la oposició, només cal que patim per Catalunya pq a can ERC, ens aproparem als 30 diputats fàcil.

dijous, 02 de novembre, 2006

 
Blogger Haters said...

"A veure si lluiten pq la meitat de les pelis siguin en català, la meitat dels canals de TV,la meitat dels diaris,les etiquetes dels productes".

Y qué tal si dejamos que los político regulen la cosa pública y el sector privado (teles, cine, medios, etcétera) que haga lo que quiera con los productos que quieran ofrecer, sin interferencias?

dijous, 02 de novembre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Et compro la idea de deixar que el sector privat decideixi la llengua que vol usar si tu em dones un estat per Catalunya pq sinó fem trampes.

dijous, 02 de novembre, 2006

 
Blogger Haters said...

Si la mayoría de la gente en Cataluña quiere que esa comunidad autónoma se convierta en Estado independiente, no hay más que hablar.

Y hasta que se dé esa situación, sería posible que la brasa nacionalista se moderase un poco? El querer regularlo todo, for example.

dijous, 02 de novembre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Molt bé Haters, fem un referendum a veure qui guanya, el SI o el NO.

Us atreviu?

dijous, 02 de novembre, 2006

 
Blogger Haters said...

Guay. Y tras la derrota, cuándo el siguiente? Eso habrá que regularlo también, que no?

dijous, 02 de novembre, 2006

 
Blogger ian llorens said...

Haters,
If you leave everything to the private sector, very soon, everything will be in English, the wild life refuges will be destroyed, there would be no one left in Africa, those who do not have money will die on the streets, minorities will have no rights, only mainstream activities will be available. Diversity costs money, one size fits all.

On a different note, I wish my Spanish passport would contain my mother tongue. There’s 12 languages in it. Gaelic is in, Catalan is not.

dijous, 02 de novembre, 2006

 
Blogger Jaume P said...

I agree with Ian.

As Montilla said:

"Els catalans hemos de ser trilingües"

dijous, 02 de novembre, 2006

 
Blogger Haters said...

Ian: Nah, yo no quiero capitalismo salvaje ni nada por el estilo. Me conformo con que los políticos no quieran regularlo TODO. Porque eso es en muchos casos una intromisión en ámbitos que no les competen y, en otros (economía, mayormente), genera parálisis.

Y en eso del pasaporte, pues tienes razón. Pero hay otros muchos rollos lingüísticos en los que el catalán está discriminado positivamente. Y ya huele.

dijous, 02 de novembre, 2006

 
Blogger a said...

ciutadans és un mostre que sense cap mena de representació parlamentària ha arribat als 3 escons. El suport econòmic que tenen és brutal però si li sumem que ara tenen polítics al parlament, i per tan fan política, poden ressucitar la vella guàrdia i jo en tinc por.

Bé, enrecordat de la promessa que em vas fer al hotel. Noi Baliarda

dijous, 02 de novembre, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home