Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, d’octubre 09, 2006

SOBIRANIA I PROGRÉS

SOBIRANIA I PROGRÉS

Feia molt de temps que no sortia a la llum una plataforma independentista seriosa ,que tingués les idees clares, recursos económics i un full de ruta definit i la gent de sobirania i progrés reuneix totes aquestes característiques.

Per tant demano a tothom que es llegeixi el manifest d´aquesta organització i els objectius que té, i estic segur que us i veureu obligats a adherirvos-hi i no deixar sols als ciutadans i ciutadanes de Catalunya que lluiten per la llibertat del nostre País.

La meva petita aportació a aquesta iniciativa, serà deixar un enllaç permanent a l´índex del meu blog tot esperant que es pugui arribar rapidament als 10.000 adherits.

Per cert, que us sembla la iniciativa? Creieu que arribarà lluny i que podran tirar endavant les iniciatives que proposen?

12 Comments:

Blogger Unknown said...

Vaig anar a la presentació de SiP i no em va semblar una plataforma gaire independent (hi havia en Puigcercós entre d'altra gent d'ERC). També és veritat que hi va haver intervencions carregades de raó (Toni Strubell, Anna Puigvert). D'altres em semblaren una mica més fora de to (López Bofill, Oriol Jonqueras). En conjunt s'haurà de veure com segueix...a veure si no acaben sent una versió de CpC lligada a ERC.

dilluns, 09 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Strubell es un nazi-lingüista que odia todo lo que huela a castellano. Desarrolló la inmersión lingüística en los 80. Muy cercano a ERC.

López Bofill fue el asesor jurídico de ERC durante la negociación del Estatut.

Oriol Junqueras (que no Jonqueras) es concejal de ERC en San Vicenç dels Horts.

Vamos. Una plataforma absolutamente independiente.

Je.

dimarts, 10 d’octubre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Home, jo ho trobo tottalment lògic que la gent de la plataforma tingui lligams amb ERC ja que és aquest partit qui aglutina la gran majoria d´independentistes del nostre país.

Ara, tal i com dius "la cosa pública", per molt que els integrants de la plataforma siguin propers a ERC, farien bé d´allunyar-se de les tesis del partit i fer la seva digui el que digui ERC.

El usuario anónimo - Si si , tots els independentistes som nazis, aquest discurs estil cope+ libertaddigital, està tan fora de lloc a Catalunya i és tan minoritari que us deixa com uns ezquisofrenics radicals els quals ningú us escolta.

dimarts, 10 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Sois todos los independentistas radicales una panda de degenerados mentales muy peligrosos. Deberíais estar encerrados. Qué lástima!!!!

dimarts, 10 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Benvolgut anònim,
Després d'haver aguantat atacs bèl.lics contra el nostre país durant segles i segles, la imposició per la força de la llengua castellana, la prohibició de la llengua autòctona del nostre país, dels nostres drets, de les nostres lleis, dels nostres governs, de la nostra literatura, després que mai ningú ens hagi dit perdó per tot això que s’ens va fer, i mentre Espanya no reconegui realment esser un estat plurinacional i ens deixi d'emprenyar, mentre els insults continuin, els intents d'aniquilar la llengua i la cultura catalana, i d’imposar la castellana, mentre els espanyols castellanoparlants continuin pensant que tenen el dret d'imposar la seva llengua a la nostra terra, pel simple fet que la van guanyar per la força, d'obligar-nos a emprar-la, a atacar la nostra dignitat, la nostra identitat, mentre haguem de continuar lluitant per recuperar tot allò que s'ens va treure per la força, mentre no ens deixin mostrar al món que existim, i expressar-nos internacionalment, mentre no ens deixin normalitzar la situació del món cinematogràfic en català, del món empresarial, d'etiquetar els productes en la nostra llengua, etcetera etcetera etcetera
Mentre totes aquestes coses continuin estar per resoldre, no ens poden demanar que volguem ni que ens agradi d’esser espanyols, que jurem la bandera espanyola, que estiguem orgullosos d'Espanya ni que tinguem ganes de parlar aquesta bonica llengua castellana amb la qual escrius aqui. TOT al contrari.
Intenta fer servir el teu cervell. Intenta posar-te en el nostre lloc. Imagina’t com et sentiries si nosaltres ocupéssim les terres castellanes i obliguessim a tothom a parlar i escriure en català. M’imagino que si ho haguéssim fet probablement també hi hauria centenars de milions de persones que parlarien el català. Però quina vergonya, no? Aconseguir tants catalanoparlants mitjançant la força armada.
En fi. T’imagines que no podries estar orgullós d’esser català? I que no t’agradaria parlar aquesta llengua imposada per la força?
I una cosa més. L’independentisme de Sobirania i progrés està basat en principis democràtics. No té res a veure amb nazisme (precisament la imposició de la teva llengua a Catalunya si té a veure amb el nazisme). Tampoc té res de perillós. El que té de perillós és que tú pensis que nosaltres s’ens hauria de tancar per no pensar com tú penses (que també té molt a veure amb el nazisme). M’alegra de veure cada vegada més que l’imperialisme o feixisme castellà, al qual tú deus correspondre, dins el marc de la democràcia i dins el marc de la unió europea no té cap forma d’aconseguir el que es proposa (convertir el territori espanyol en un territori uniforme i castellà). Que la arma que sempre heu utilitzat (les forces armades) ja no les podeu fer servir contra nosaltres mentre Espanya estigui a la unió europea. I la única sortida que us queda és intentar insultar-nos, cridar...
M’alegra veure també que precisament gràcies al treball democràtic, pacifista i legal podrem anar poc a poc aconseguint tot el que s’ens va treure. Els darrers anys han estat sortint moltes intitucions per aconseguir el que volem. I espero que Sobirania i progrés en sigui una bona eina.

dimarts, 10 d’octubre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Miquel d'Holanda - BRAVO !!!!!

dimecres, 11 d’octubre, 2006

 
Blogger Unknown said...

Doncs jo crec que com més gent s'hi aglutini al voltant d'un projecte millor no?
Per què si no acabarem reclamant essencialismes que no porten enlloc i ens fan autoexcloure de la societat.
Per això és important no basar el dret a l'autodeterminació en coses com la llengua, la història... si no en coses en què tothom s'hi pugui sentir representat.

dimecres, 11 d’octubre, 2006

 
Blogger Moisès Rial Medina said...

t´he enllaçat al nou bloc de blocs: http://xarxarepublicana.blogspot.com

Salut i endavant.
Moisès Rial
www.llibertats.cat

dimecres, 11 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

No perdem més el temps amb espanyols pre-racionals. Ja sabem el que és Espanya: "¡Que inventen ellos!", "¡Muera Europa!", caspa, pols, emigració famolenca, "Las Hurdes, tierra sin pan", "la reserva espiritual de occidente", la taxa d'analfabetisme més alta d'Europa occidental, els milers de marits que assassinen les seves mullers cada any, la dictadura europea més longeva, sol, platja, sangria, sexe immediat i agraït amb nadives illetrades i desdentades, "Bienvenido Mr. Marshall", Manolo el del Bombo, la Legión i la cabra, pidolar caritat a la UE, 'Ana y los siete', el club tercermundista de la Hispanidad, el subsidi crònic a costa dels catalans...

Passem plana, companys. El món és gran i Catalunya mereix tenir el seu lloc.

dijous, 12 d’octubre, 2006

 
Blogger Haters said...

Qué sarta de tonterías, Jordi C. Eso es como decir que Catalonia es el pan tomaca, el 3 por ciento, Peret, tontos con la bandera a cuestas todo el rato y niños muriendo por caidas desde castellets.

Si te quieres quedar sólo con la mierda, it's up to you.

divendres, 13 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Seriosa? Independent? Sobirania i Progrés no li arriba ni a la sola de la sabata a

CATALUNYA ACCIÓ!!!!

http://www.catalunyaaccio.org

Sobirania i Progrés són operativament quatre gats (i dic quatre perquè són quatre: el López Bofill, el Joel Joan, l'Oriol Junqueras i el Carranza, la resta no se'ls veu el pèl des del dia de la presentació!). Els adherits no compten per res. A més ni responen els emails, els he escrit ja quatre vegades i ni puto cas! A la merda! No és més que el fillet entremaliat d'ERC mentre ERC fa bondat de cara al Montilla, però quin fàstig de gent!!! A més la campanya aquesta del referèndum és mentida, el que volen és demanar al parlament que demani a espanya que ens donin la competència de covocar referendums, au va.. a qui volen enganyar??? que ja som grandets..-.

diumenge, 25 de març, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Som molts squells que creiem i volem una sobirania plena pel nostre pais.

El reconeixement del dret a l'autodeterminació del nostre poble és la solució actual a una futura realitat independent.

Cal construir en la mateixa direcció i tenir clar l'objectiu únic que tots compartim.

S'han d'unir esforços cap a la independència, i crec que Sobirania i Progrès pot ser un bon aglutinant.

divendres, 20 d’abril, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home