Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimecres, d’octubre 04, 2006

TOTS/ES AMB LA SELECCIÓ !!!!!


Diumenge a les 18:30 i al Camp Nou, Catalunya juga el partit del "segle" a l´espera que algun dia poguem jugar contra Espanya que llavors la cosa ja seria d´una altre galàxia.

De moment ens hem de conformar en portar més gent a l´estadi que Espanya en qualsevol partit oficial que pugui jugar com a local, i a dir que de moment, hem guanyat els mateixos mundials que la fúria.

Per cert, corre per internet una iniciativa en suport a la nostre seleccií i no és altre, que tot el Camp es tregui la samarreta al minut 46 de partit tal i com fa el nen del famós anunci que els Espanyolistes pretenien prohibir.

JUNTS OMPLIREM L´ESTADI !!!!

28 Comments:

Anonymous Anònim said...

Apoyo vuestra selección, pero echo de menos vuestra liga.¿Cuando vais a pedir vuestra propia liga?Lo teneis bien fácil, simplemente no jugar la liga española.Lo que pasa es que quereis independencia para lo que os interesa, para lo demás seguir mamando.Lo del fútbol es uno de los muchos mamaderos que teneis,quiero que seais independientes, pero completamente independientes. No independizarse y comer en casa de los papis.

dimecres, 04 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Home, ja trobava a faltar l'eloqüència i la delicadesa del típic "hispanicus cejijuntus trogloditicus ". Bé, res de nou. El renaixement, la Il·lustració i la irrupció del pensament científic i lògic en la cultura europea és una cosa que els va passar als altres, oi anònim primer?

I pel que fa al segon anònim... pocs arguments els queden si es pensen que canviaríem la independència per jugar la lliga espanyola. S'ha de ser cap quadrat, eh? Hahahahahahaha. Doncs mira, sí tens raó. Vull la independència pel què ens interessa, o sigui per tot. Per cert, els mamadors oficials no seran aquells que no publiquen les balances fiscals? No seran aquells que encara viuen de la "sopa boba" de l'espoli català (més d'un bilió sis-sents mil milions de pessetes en els darrers dos mesos) i de la caritat europea (que per cert ja ha dit prou)? És curiós. El lladre m'acusa a mi de voler recuperar el rellotge que ell m'ha pres a mi primer. Igualet igualet que els tebeos del Mortadelo. Espanya és un país de còmic i Torrentes en potència.

Hahahahahaha. Cada dia hi ha menys catalans (d'origen o no) que no vegin que això d'Espanya és un mal negoci i la mala olor arriba fins i tot amb les portes tancades.

Hahahahaha. Mai fareu que ens sentim espanyols!!! No ho heu aconseguit en 300 anys. Ens heu colonitzat, espoliat, assassinat, prohibit, perseguit, exiliat... però encara hi som. I per molts anys, nanos.

Visca Catalunya Lliure! Gora Euskadi Askatuta!

dimecres, 04 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Correcció al post anterior, on posa "en els darrers dos mesos" ha de dir "en els darrers deu mesos".

//*//

Independència per moltes raons però, sobretot.... per sentit comú.

Salut

dimecres, 04 d’octubre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

El 1er missatge evidenment ha estat esborrat pq ja té collons que s´hagi d´entrar a casa aliena a insultar al personal.

I sobre la lliga de futbol,certament la lliga catalana no tindria tan nivell com l´espanyola però que passaria amb la lliga espanyola de hockey patins? waterpolo? rugby? hockey herba?...

I tal com diu el company anónim, com més poder té Catalunya, més gent es torna independentista, per tant, el camí cap a la independéncia és imparable.

dimecres, 04 d’octubre, 2006

 
Blogger Henry The VIII said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

dijous, 05 d’octubre, 2006

 
Blogger Henry The VIII said...

El Biel és una màquina de dir imbecil·litats. No obstant veig que hi ha un usuarioanónimodijo que té la meitat de coneixement que el pobre nen de Ventdelplà.

"Lo tenéis bien fácil", "muchos mamaderos"... Ni ho tenim tan fàcil ni mamem.

dijous, 05 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Marc dius: "la lliga catalana no tindria tan de nivell com l'espanyola". Vols dir?

La que hi perdria molt seria la lliga espanyola. Però els equips catalans de tots els nivells hi guanyarien molt, també econòmicament. I internacionalment no cal ni parlar-ne.

dijous, 05 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Hockey sobre hierba,sobre patines,rugby.Estas no son las ligas que dan dinero,que es lo que os interesa a vosotros.Me parece que no entendeis mi mensaje. Vuelvo a repetir que quiero que seais completamente independientes y que os vayais a mamar a otro lado.

dijous, 05 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Acaso el PIB catalan es todo de los movimientos comerciales dentro de cataluña?la mitad quizas?
Con vosotros la ley del embudo. y repito quiero que seais completamente independientes, con frontera y todo.

dijous, 05 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

simplement el que han fet amb l'anunci de la promoció del partit és com a mínim inacceptable.El millor que podem fer per reivindicar i expresar la nostra contrarietat envers aquesta censura és anar massivament el diumenge al Camp Nou

divendres, 06 d’octubre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Anonim 1: Home, és clar que per població i per equips a 1era, el que quedés de la lliga Espanyola seria millor que uns futura lliga catalana però el que també es innegable, és que el nivell aquí pujari moltissim.

Anonim 2: Tots els paisos que s´han fet independents recenment (Esloveni,Eslovaquia,Croacia,Chequia, Ukrania,Bielorrussia) viuen millor que quan no eren independents. Per tant la teva teoria de l´enfonsament català si hi hagués l´independencia, no té ni cap ni peus.

Si Espanya deixa de voler els productes catalans pel fet que som independents, ja li vendrem a un altre país.

Basileia- Jo també estic indignat amb aixó de l´anunci de la selecció. Ara resulta que no és veritat el que diu l´spot? Que no es poden fer servir nens? Tot és una gran farsa d´un jutge espanyolista (com la majoria) que vol putejar la nostre selecció.

Ara, em sembla que amb tant parlar de l´anunci, s´està fent més publicitat al partit que si l´haguessin emés i punt.

El diumenge hem d´omplir el Camp Nou!!!!!

divendres, 06 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

per "l'anonim", per sota dels superdotats, dotats, despres el normals, despres,els borde line,despres els idiotes.....
en fi....amb quina lliga juga el monaco de futbol? i el andorra? i el hockey del barça?
no tens ni idea del que parles.
per cert,,,,por decir eso el miguel angel rodriguez, repasa la historia y mira como acabo, jugando a canicas, listo.
tengo una curiosidad, como es posible que la seleccion de espanya de futbol, su ultimo partido lo jugara contra la seleccion de irlanda del norte, en que atlas sale este pais? como compraron los billetes? hacia que pais?

divendres, 06 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

volia dir el hockey gel del barça?

divendres, 06 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

"Anonymous": I know why you want to kick Catalans out of La Liga -- because FC Barcelona keeps on winning, and that pisses off Spanish (i.e. Castilian) nationalists like you.

Your arguments don't really make sense.

alex (canada)

dissabte, 07 d’octubre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Avui he llegit horroritzat a l´avui, que només s´han venut 35.000 entrades pel Catalunya - Euskadi la qual cosa no és massa bon senyal del que pot acabar passant al final.

Ja ho se que és un partit amistós, que no hi ha punts en joc i tota la pesca, però si el Camp Nou està mig buit ja sabeu que en diran tots els mitjans de comunicació Espanyols, no??

Ens hem de posar les piles i omplir el camp nou si o si.

dissabte, 07 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

o no.No deixo de ser català per no anar a veure aquesta farsa polititzada de partit oi?

dissabte, 07 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Y la liga para cuando la vais a pedir!!

Me parece de una falta de coherencia.

Barcelona 10 cadaqués 2

dissabte, 07 d’octubre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

No us feu els SUECS, sabeu perfectament que totes les seleccions nacionals estan politizades no només la catalana.

Ahhh amic anònim, nosaltres quan siguem independents ens haurem de preocupar per fer una lliga de futbol competitiva però vosaltres haureu de pensar com tirar endavant sense ni un duro de Catalunya ni d´Europa.

No m´imagino com poden acabar extremadura,andalusia, o les castelles si no reben ni un duro de finançament de fora.

dissabte, 07 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

hay que tener cara,no te imaginas como puede acabar el PIB catalan sin extremadura, andalucia.....
No se porque motivo mencionas Europa. ESto se arregla facilmente, que seais completamente independientes, que que vivais de lo vuestro, como una nación independiente.Independencia para lo que os interesa, para lo demas seguir mamando.(como hasta ahora)Quiero la independencia total de Cataluña, sin ningun lazo de union con España. y vosotros tambien?

dissabte, 07 d’octubre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

A si?

En que es beneficia Catalunya d´andalusia o extremadura?

Potser ens compren alguns productes però no et preocupis que en un mon globalitzat com aquest ja els i vendrem a algú altre.

I no sé pq dius aixó de la "independencia total" en aquest blog. Aquí quasi tothom que escriu és independentista la qual cosa vol dir que volem ser un país normal amb tantes coses a veure amb Espanya com ESpanya pot tenir amb França.

Em sembla que et penses que tots els catalans som con els convergents que per algunes coses son molt catalans però per fer negocis ja els i va be espanya. Jo per lo menys, no soc d´aquests.

Adeu Espanya per tot i avall que fa baixada.

Per cert, SUECIA 2 - ESPAÑA 0

JOJOJOJOJO quina selecció més tercermundista...

diumenge, 08 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Anonymous:

Catalunya actually *pays* taxes for Andalucia. I really don't see how Catalans benefit from this region. Please stop flooding this comment thread with such ridiculous arguments.

alex (canada)

diumenge, 08 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

tambien son ridiculas las demás comunidades? venga hombre, eso no te lo crees ni tu.
solo mencionais andalucia y extremadura.
que pasa con el resto?
a mamar a otra parte. quereis algun lazo de unión con España?yo con vosotros ninguno, pero absolutamente ninguno.

diumenge, 08 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

"Usuario anónimo", del que ja és hora és que Espanya es faci gran d'una vegada, que aprengui el significat de la paraula 'treballar' (hi ha regions que no l'han coneguda mai, habituats a la gandula, el subsidi, el 'tintorro' i el 'señorito' muntat a cavall) i no visqui de l'economia catalana 'in eternum'. Que ja està bé això d'utilitzar-nos per pagar les factures i ni tan sols dignar-se a fer públiques les xifres del robatori.

Et sonen les 'balances fiscals'? Doncs ja no per justícia i per salubritat democràtica, sinó per estètica i per decència elemental, Espanya les hauria de fer públiques perquè tothom sapigués que aquest estat s'aguanta gràcies a nosaltres. És Espanya la que no podria viure sense fàbrica catalana, no pas a l'inrevés.

Saps que els països amb renda per càpita més alta del món són tots semblants o més petits que Catalunya? Prou de cançonetes 'nacional-imperialistes', que ja som grandets; això deixa-ho per als espanyols, sempre tan impressionables amb les coses 'mu grandes, mu gordas y mu impotantes'. Índia o Luxemburg? Luxemburg.

diumenge, 08 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Catalans work all day to subsidize Andalucia while it eats and sleep. Catalunya is much richer than most Spanish autonomous communities. Barcelona is much more prosperous than most Spanish cities. I'm not sure it really benefits from the rest of Spain.

dilluns, 09 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

hay que tener la cara dura.Con vosotros la ley del embudo que os den la independencia total ya por favor, dejadnos en paz y a mamar a otra parte.A la mierda la puta cataluña(arreglos rubianes sa) Quiero que seais independientes, pero completamente independientes.

dimarts, 10 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

sois penosos, jajaja, VIVA ESPAÑA payasos!! de un catalán tan catalán como vosotros.

dissabte, 28 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

No cal barallar-se, les nacions unides nomès reconeixen el dret d'autodeterminació per les colònies, i Catalunya no ho és pas, oficialment.
El Quebec tampoc ho acaba de ser, peró l'estat canadenc no és com l'espanyol, i el Partit Queequès no és com CIU i ni molt meys com el PSC.
Ho tenim ben magre a mitjà termini per independitzar-nos d'Espanya, i de la Catalunya Nord o l'Alguer millor ni en parlem...no cal barallar-se

diumenge, 25 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

EI

diumenge, 25 de febrer, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home