Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, de setembre 12, 2006

Un any més, la lluita continua.






10 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola Marc,

Has vist les dades de l'enquesta feta pel programa "El món a RAC1"? El racómentre, en diuen. Segons aquesta enquesta Esquerra ronda els 21 diputats (si el grup godó ho diu potser tiren a la baixa). Sembla que ERC mica en mica es recupera de la crisi provocada per la dissolució del tripartit. També sembla que el vot és estructural i no només cojuntural com havien dit (no hi havia tant de vot "prestat" de CiU). Què et sembla? Podem ser moderadament optimistes? Per cert, l'esforç de Puigcercós en fer les reunions en "petit comite" han agradat força a alguns dubtosos després de l'experiència al tripartit. Amb poc soroll s'està fent molta feina. Què n'opines?

dimecres, 13 de setembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

jo crec que a Esquerra li aniria bé potser estar a l'oposició durant un temps.Miris com ho miris...q faran president al Montilla? o al Mas? no se jo crec q si no es pot reeditar un tripartit amb cara i ulls més val q estiguem a l'oposició.De totes maneres es "alentador" saber que ERC no sera castigada durament per ser el partit que va defensar l'estatut que va sortir del parlament i per escoltar de manera democràtica les seves bases a l'hora de canviar la tendpencia del vot estatutari.

dimecres, 13 de setembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

hola, nomes volia dir un parell de coses.
no se si esquerra ho va fer be o no, penso personalment que si, que va fer el millor que va poder i a mes, coherentment (per aixo s'els vol desfenestrar)
a part d'aixo.
es esperpentic i absolutament incorrecte, pensar que si ho va fer malament, la resta ho van fer be.
just aixo es la trampa. el paper fet per ciu, i ja no diguem pel psc, els desacredita per seguir en actiu en el mon politic.
temps al temps, l'historia tots saben que l'escriuen quatre, no obstant l'historia els posara en el seu lloc.

dimecres, 13 de setembre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Anònim 1-Si que he vist les dades del "racometre" que donen aquests resultats.

CIU= 52 +6)
PSC=37(-5)
ERC = 21(-2)
ICV =13 (+4)
PP = 12 (-3)

Penso que no hem d´obliar que ERC a les últimes eleccions, va doblar els diputats i que per tant el que sembla lógic és que s´ha de centrar en consolidar aquesta pujada espectacular més que no pas aspirar a altres fites.

Ara, tot i que els mitjans ho amaguin, la resta de partits encara han fet pitjor les coses que ERC i aixó es comença a notar a les enquestes que fins fa 4 dies donaven a ERC només 17-18 diputats.

Els PSC,per exemple, s´ha cobert de gloria amb el Carmel, la polemica del 3%,negociant l´estatut al costat del PSOE,el Prat, la vaga de metges,el Montilla de candidat,l´extermini del sector catalanista del partit... sincerament, no crec que es pugui fer pitjor.

I sobre les reunions del Puigcercós (i tb del Carod) amb la militància, és la demostració que ERC és un partit diferent on s´escolta i es té amb compte la opinió de la seva gent. Ara, el que ja té collons, és que durant un temps tb es critiqués que ERC fos el partit més democratic internament. De bojos.

Basileia- Estic amb tu, amb els candidats que hi ha per triar, la oposició seria el més sensat.

Està clar, tot i que ens ho intentin vendre com vulguin, ERC tot i que tb va cometre errors, va ser de llarg el partit que va tenir una actitud més digne, de país i raonable durant la tramitació de l´estatut.

El usuario anónimo 2 - A dia d´avui la historia l´escriuen els mitjans de comunicació i TOTS els que son catalans, estan en mans de la sociovergencia. així ens va.

dimecres, 13 de setembre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Si voleu veure l´enquesta complerta de RAC-1 : http://www.rac1.info/images/RACÒMETRE12set06v1.pdf

dimecres, 13 de setembre, 2006

 
Blogger Haters said...

Qué grandes luchadores.

divendres, 15 de setembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Aço es vergonyos, està clar que espanya es un estat plurinacional.
Pero tots som espanyols, i si algu creu k ell no es, em pareix, be. Pero k respecte als espanyols i la bandera.

Jo soc valencià i considere k parle català ja que es el mateix k tenim tal vegada una nacio en comu, em dona igual el nom d'aquesta pero tots som espanyols. Un estat plurinacional,pero el nostre estat o país es Espanya.

dimarts, 26 de setembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Quan dieu que la millor opció per a Esquerra es estar a l'oposicio, esteu pensant en el millor pel país, o en el millor per sumar més escons a les properes eleccions?

Catalunya necessita algú que empenti qui hagi al poder a cops d'autoestima i creença en ella mateixa. Aquest paper nomes es pot fer desde dins i les grans coses mai en solitari. Posats a triar, prefereixo no triar Montilla.

dissabte, 07 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Benvolgut anònim Valencià,
Després d'haver aguantat atacs bèl.lics contra el nostre país durant segles i segles, la imposició per la força de la llengua castellana, la prohibició de la llengua autòctona del nostre país, dels nostres drets, de les nostres lleis, dels nostres govers, de la nostra literatura, després que mai ningú ens hagi dit perdó, i mentre Espanya no reconegui realment esser un estat plurinacional i ens deixi d'emprenyar, mentre els insults continuin, els intents d'aniquilar la llengua i la cultura catalana, mentre els espanyols castellanoparlants continuin pensant que tenen el dret d'imposar la seva llengua a la nostra terra, d'obligar-nos a emprar-la, a atacar la nostra dignitat, la nostra identitat, mentre haguem d'estar continuament lluitant per que no ens prenguin les coses, mentre haguem de continuar lluitant per recuperar tot allò que s'ens va treure per la força, mentre no ens deixin mostrar al món que existim, mentre no ens deixin expressar-nos internacionalment, mentre no ens deixin normalitzar la situació del món cinematogràfic en català, del món empresarial, d'etiquetar els productes en la nostra llengua, etcetera etcetera etcetera
Mentre totes aquestes coses continuin estar per resoldre, no ens poden demanar que estiguem contents d'esser espanyols, que jurem la bandera espanyola, que estiguem orgullosos d'Espanya ni que tinguem ganes de parlar aquesta bonica llengua castellana. TOT al contrari.

dimarts, 10 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Benvolgut anònim Valencià,
Després d'haver aguantat atacs bèl.lics contra el nostre país durant segles i segles, la imposició per la força de la llengua castellana, la prohibició de la llengua autòctona del nostre país, dels nostres drets, de les nostres lleis, dels nostres governs, de la nostra literatura, després que mai ningú ens hagi dit perdó per tot això que s’ens va fer, i mentre Espanya no reconegui realment esser un estat plurinacional i ens deixi d'emprenyar, mentre els insults continuin, els intents d'aniquilar la llengua i la cultura catalana, i d’imposar la castellana, mentre els espanyols castellanoparlants continuin pensant que tenen el dret d'imposar la seva llengua a la nostra terra, pel simple fet que la van guanyar per la força, d'obligar-nos a emprar-la, a atacar la nostra dignitat, la nostra identitat, mentre haguem d'estar continuament lluitant per que no ens prenguin les coses, mentre haguem de continuar lluitant per recuperar tot allò que s'ens va treure per la força, mentre no ens deixin mostrar al món que existim, i expressar-nos internacionalment, mentre no ens deixin normalitzar la situació del món cinematogràfic en català, del món empresarial, d'etiquetar els productes en la nostra llengua, etcetera etcetera etcetera
Mentre totes aquestes coses continuin estar per resoldre, no ens poden demanar que volguem ni que ens agradi d’esser espanyols, que jurem la bandera espanyola, que estiguem orgullosos d'Espanya ni que tinguem ganes de parlar aquesta bonica llengua castellana. TOT al contrari.

dimarts, 10 d’octubre, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home