Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dijous, d’agost 17, 2006

Dedicat als Espanyols que visiten avui la pàgina.


Avui un company ha decidit en aquest blog parlar sobre la meva pàgina i sobre la impossibilitat de que Catalunya entri mai a la UE ja que Espanya podria vetar una vegada i altre aquesta possibilitat la qual cosa personalment trobo una criaturada ja que Espanya no i guanyaria res i només perjudicaria a Catalunya.

A mi aquestes coses de putejar al veí, (si arriben a passar) em fan entre por i respecte ja que portarien la relació entre una Catalunya independent i Espanya a un nivell de tensió insostenible que podria arribar a ser molt perillós i més tenint amb compte que Catalunya tindria amb tota seguretat el seu propi exèrcit.

Per tant, arribat el dia que el poble de Catalunya hagi decidit que vol ser un poble lliure, la meva recomanació és que les relacions amb Espanya fossin de total amistat, sense rancúnies i mirant endavant i no endarrere.

I ja té collons que haguem de ser nosaltres qui parlem d’oblidar i de mirar al futur mentre que Espanya en canvi, miri de boicotejar el futur dels seus veïns que han tingut "putejats" i ocupats durant tants anys, però suposo que això és com allò que diuen del "perro del hortelano", " Si españa no puede comer de Cataluña,que Cataluña no coma".

I per últim recomanaria a tots aquells que diuen que això de la independència és impossible, que facin un cop d´ull a aquests sondejos d’opinió , concretament a la pregunta: independència de Catalunya. És només un avís per navegants ja que en la franja d´edat entre els 18 i els 35 anys la majoria de la població és independentista.

Traducción via traductor...

Hoy un compañero ha decidido en este blog habla sobre mi página y sobre la imposibilidad de que Catalunya entre nunca a la UE puesto que España podría vetar una vez y otro esta posibilidad lo cual personalmente encuentro una criaturada puesto que España no y ganaría nada y sólo perjudicaría en Catalunya. A mí estas cosas de putejar al vecino, (si llegan a pasar) me hacen entre miedo y respeto puesto que traerían la relación entre una Catalunya independiente y España a un nivel de tensión insostenible que podría llegar a ser muy peligroso y más teniendo con cuenta que Catalunya tendría con toda seguridad su propio ejército. Por lo tanto, llegado el día que el pueblo de Catalunya haya decidido que quiere ser un pueblo libre, mi recomendación es que las relaciones en España fueran de total amistad, sin rancúnies y mirando adelante y no atrás. Y ya tiene cojones que haguem de ser nosotros quien hablamos d’olvidar y de mirar al futuro mientras que España en cambio, mire de boicotear el futuro de sus vecinos que han tenido "putejats" y ocupados durante tantos años, pero supongo que esto es como aquello que dicen del "perro del hortelano", " Si España no puede comer de Cataluña, que Cataluña no coma". Y por último recomendaría a todos aquellos que dicen que esto de la independencia es imposible, que hagan un golpe d´ojo a estos sondeos de opinion , concretamente a la pregunta: independencia de Catalunya. Es sólo un aviso por navegantes puesto que en la franja de edad entre los 18 y los 35 años la mayoría de la población es independentista.

20 Comments:

Anonymous Anònim said...

Con la publicidad que te he hecho, cuando vaya por allí me invitas a unas cañas
Un saludo
Eurogaceta / José Luis

dijous, 17 d’agost, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Ni lo sueñes tio...que una caña vale una pasta y ya sabes lo que dicen de los catalanes con el dinero.:-)))

dijous, 17 d’agost, 2006

 
Blogger RUFUS said...

En els debats amb els espanyolistes, per molt que s’omplin la boca amb la paraula “democràcia”, sempre hi ha l’amenaça tàcita de que si algun dia Catalunya aconsegueix la independència (pacíficament) llavors ells no tindrien cap problema (¿moral?) per boicotejar internacionalment el nou Estat català.

Això és típic dels acomplexats, con el homes que amenacen la seva exparella perquè no poden “asomir” que l’altra part vol viure lliurement.

Però s’ha demostrat que el temps tot ho cura. Hi ha molts exemples a llarg de l’historia que semblaven irreconciliables. “Vietnam, Alemanya, Japó, etc...”

Salut

PD:¿Vol una canya aquest intolerant?
¿per un posts delirant?
Aquell anàlisis no és publicitat, és la típica parrafada dels fòrums peperos.

dijous, 17 d’agost, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Catalanet2000,

Molt interessant la teva anàlisi. Només discrepo del fet que haguem d'esperar que Espanya "ens concedeixi" la independència. Els serbis tampoc volien la independència de Montenegro, i aquí la tens, i a Canadá una gran majoria no vol que Quebec s'independitzi, però entenen que hi tenen dret i que si hi hagués una majoria de quebequesos faborables a la secessió caldria negociar-ne els termes. A l'Europa actual, i a Occident en general, quan un poble arriba a la conclusió que li convé recuperar la seva sobirania, no hi ha aturador possible. I, diguin el que diguin els de la Brunete mediàtica, no veig possible cap guerra per un tema així a l'actual Europa Occidental, i menys en el cas català, en què ningú aniria a defensar la independència per la força (és precisament tot el contrari de la nostra cultura política).

Xavi

divendres, 18 d’agost, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Juas! Una mica precipitat parlar de com serien unes relacions que ara per ara encara són tan llunyanes... queda massa camí per recórrer... però vaja, és un tema entretingut...

El més curiós però em sembla el comentari de catalanet2000 "Van tenir la seva oportunitat de crear un estat centralitzat com el francès on sols es concebés la "nació" al voltant de la identitat castellana, com varen fer França, Anglaterra i altres."

Mare meva.. ¿Anglaterra un estat centralitzat? Bé, Anglaterra com a tal encara... però no ho diràs pel Regne Unit... akts sí que ho van muntar bastant bé, però no pas centralitzant, tant bé que tot i ser un sol país, Nació de Gales, Escòcia i Irlanda del Nord ténen seleccions esportives pròpies... (quina envejaaaaa...) De tota manera, no els treguis el tema als catòlics d'Irlanda del Nord...

divendres, 18 d’agost, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Felicitats pel blog. Reconforta trobar gent com vosaltres que estimin Catalunya. No sé si mai serà possible la indpendència, però ara mateix no és aquesta la qüestió. El que realment donarà fruits serà la resistència envers aquest país que tenim al costat, la defensa de la nostra cultura i llengua, la consciència que nosaltres MAI hem sigut Epsanya, i evidentment mai ho serem, per molt que hi insisteixin. Aquest sentiment d'identitat pròpia és el que no permetrà d'acabar-nos d'espanyolitzar; a partir d'aquí, els temps podran canviar, i qui sap si mai arribarà un govern a Espanya mínimament digne que ens escolti.
No entenc perquè hi insistiu tant. Catalunya mai ha sigut vostra, espanyols. Per moltes armes que tingueu, per molta mala fe que utilitzeu, ni Catalunya ni Esukadi mai seran vostres. L'únic que tindreu de nosaltres seran diners robats. És trist saber que hi ha gent de la teu país que renega de ser d'aquest país, oi? Vosaltres us ho heu buscat.

Visca Catalunya lliure, per sempre

diumenge, 20 d’agost, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Marc:
M'he permés ficar cullerada en el bloc que enllaces.

Salut i garrofes!

dimarts, 22 d’agost, 2006

 
Blogger dguti said...

Una pregunta: Si és cert el que dius que en la franja dels 18 als 35 anys els ciutadans es mostren independentistes, diguem la causa per la qual ERC només representa un 15% de la població catalana? Això sense tenir en compte que ERC menja gràcies al discurs incendiari anticatalà del PP, on pot ser que alguns joves és poden veure identificats amb un discurs radical-nacionalista.
Per què el PSC-PSOE ha sigut el partit més votat durant dos eleccions autonòmiques consecutives? Partit més votat, per altra banda, pels joves catalans.
Per què ERC no vol una reforma de la llei electoral, i tenir així una llei electoral propia, és a dir catalana, situant-se al costat del PP i CiU?

A la comunitat Valenciana governa el PP, no us diu res aquesta informació?

Vinga continueu flipant una mica més!

Salut, socialisme i república!

dimarts, 22 d’agost, 2006

 
Blogger Haters said...

Hombre, yo creo que todos los que visitan este blog son españoles. No debe haber mucha gente que hable catalán fuera de España.

Con respeto a lo del ejército catalán... Primero, lo que insinúas es de un belicismo que da grimaza. Y en segundo lugar, nunca le interesa provocar una pelea a la parte débil, me parece a mi. A no ser que los meganacionalistas me tengáis previsto montar un ejército como el de Israel, claro.

Hey, igual podía ese ejército hacer incursiones en el Rosellón como Israel en el Líbano. Espacio vital para Catalunya, h*xtia. Que cuatro provincias son pocas.

Hale, fanatics. AGUR!

dimarts, 22 d’agost, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

turrai- Ja ho he vist que has escrit en aquell bloc... jo vaig escriure un parell de missatges però se´m va acabar la paciéncia molt ràpid...a veure si tu en tens més.

dguti- Tu que vas per polític, hauries de cuidar una miqueta el llenguatge, no?? Que dirà el Montilla si veu que que a la gent que no pensa com vosaltres li dius que flipa??

Que la majoria de gent jove és independentista, no ho dic jo sinó que ho diu el ICPS (http://www.icps.es/sondeigs.asp) que per cert depen de la diputació que per cert controla el PSC, o sigui que alguna credibilitat ha de tenir no??

I per cert, hauries de saber que els joves no son tota la societat i a més són el grup d´edat que voten menys. Per tant és totalment factible que en aquest grup sigui majoritari l´independentisme però que no guanyi les eleccions un partit independentista.

I ara t´haig de dir una cosa de tot cor, m´espanta molt que un noi jove com tu, que està en un partit catalanista (que fins no fa massa anys estava pel dret a l´autodeterminació) i que s´ha educat en democracia, ens digui flipats als independentistes i pretengui criminalitzar aquesta opció, és molt trist i lamentable i em dol.

dimarts, 22 d’agost, 2006

 
Blogger dguti said...

Company el paper de victimes e inocents els nacionalistes el feu molt bé.

No diguis que us criminalitzem quan sou vosaltres els intolerants els que esteu constantment discriminant a un candidat a la Generalitat pel simple fet de haver nascut fora de Catalunya.

Mirat el post Simplemente fascismo al meu blog i ja em diràs qui és l'intolerant i no sé quantes coses més.

dimecres, 23 d’agost, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Jo no discrimino al Montilla pel fet d´haver nascut a Andalusia sinó que simplement penso que es un candidat nefast pel PSC i que si arriba el cas, només espero que ERC no el faci president.

I la llàstima de tot, és que el Maragall tenia molts defectes però l´heu borrat del mapa a ell i al sector catalanista del partit i a mi no em mola gens que al PSC només mani el sector "periferia de Barcelona".

Ja he mirat el post del teu blog i certament és una putada i no ho justifico pas.

Per cert, m´ha cridat l´atenció que teniu un cartell republicà penjat i em pregunto que si sou tan republicans com és que quan el PSOE tenia majories absolutes a Espanya, no va impulsar cap iniciativa per instaturar una república.

dimecres, 23 d’agost, 2006

 
Anonymous Anònim said...

dguti:

1. El partit que més juga a beneficiar-se del discurs "incendiari" del PP no és pas ERC, sinó el PSC, que porta ja 2 campanyes electorals utilitzant el nom del PP en el seu eslogan per atreure vots amb la tabarra del "perill de l'Espanya intolerant".

- Eslogan del PSC el 2004: "Junts derrotarem el PP".

- Eslogan del PSC al referèndum de l'estatut del 2006: "El PP utilitzarà el teu no contra Catalunya".

Qui està aquí obsessionat amb el PP?

Qui el necessita desesperadament per existir?


2. A molts catalans no ens fa el pes Montilla, però no perquè es digui Montilla i hagi nascut a Andalusia, sinó perquè sospitem que representa l'ala més espanyolista i madrilenya del PSC, i que si arriba a ser president de Catalunya convertirà la Generalitat amb una sucursal del carrer Ferraz. Així que deixa la demagògia per a uns altres: aquí parlem d'IDEES, no d'ORÍGENS.

dissabte, 26 d’agost, 2006

 
Anonymous Anònim said...

¿es cierto que este blog es parte de la terapia del manicomi de Sant Cugat?
Las últimas tonterías del estatuto han afectado a la economía catalana... ¿seguiréis así hasta tener una Cataluña independiente y empobrecida? ¿o nos vais a invadir en Valencia con vuestros tanques?
Salud, que os hace mucha falta. La independencia también, que estais fanáticos total.

dilluns, 04 de setembre, 2006

 
Blogger xasky said...

A la curta, a la mitjana o a la llarga això no hi ha qui ho pari, es posin com es posin, del dret, del revés o de canto. Ara, de facilitats, cap ni una. És la seva 'condició'. Coneixeu el conte?.
Un animalet creuava nedant un riu quan s'adonà que duia un escorpí pujat a l'esquena i li digué: 'Escorpí si em mates, ens ofegarem els dos'. Al mig del riu l'Escorpí li clavà la llanceta i, mentre s'ofegaven els dos, li deia:'Sí, ja ho sé, amic, però... veuràs, és la meva condició'. Més o menys el conte és així, de manera que ho podem tenir ben clar. Només ens cal repassar la història comú per a saber amb qui ens estem jugant els quartos.

dissabte, 09 de maig, 2009

 
Anonymous Anònim said...

Las últimas tonterías del estatuto han afectado a la economía catalana... ¿seguiréis así hasta tener una Cataluña independiente y empobrecida? ¿o nos vais a invadir en Valencia con vuestros tanques?
Salud, que os hace mucha falta.

Escucha "anonimo":
Sí, seguiremos así hasta conseguir la independencia, por que fuimos un pais, somos un pais, pensamos como un país, y seremos país.

¿Empobrecidos?..., no creo, pero si así fuese, estamos acostumbrados a ser un pais pobre,
que nunca será lo mismo que ser un pobre país.

Invadir no vamos a invadir nada. No hay nada fuera de Cataluya que nos interese lo más mínimo, de hecho nos hace independientes querer lo nuestro, no lo ajeno.

Y en cuanto a lo de la salud, y Sant Boi y tal...
¿ya está?...se te acabaron los recursos?

Podrías ser el máximo esponente de tu país, muchacho. No tienes ni criterio, ni recursos, y me temo que ni puta idea de política.

Un pobre desgraciado que se deja llevar por la opinión de Gabi, Miliki, Fofito y Milikito (el PP al completo , vamos!).

Madura chico. Y cuando veas o leas de nuevo un tema como este, piensa:

Si no quieren ser españa, para que someterlos?

Quizá en 300 años llegues a una conclusión (soy optimista).

dilluns, 15 de juny, 2009

 
Anonymous Anònim said...

http://www.egoquiz.com/niqae

sisplau paseuv-hos i deixeu un el votre comentari, us hi estic esperant

dimarts, 18 d’agost, 2009

 
Anonymous Anònim said...

Jo crec que els españols no ens deixen perque sino el seu país seria una merda

dimecres, 07 de juliol, 2010

 
Anonymous Anònim said...

Visiteu l'enllaç del video, per la independència!

http://www.youtube.com/watch?v=SzoY1u8CpE0

dissabte, 17 de juliol, 2010

 
Anonymous Anònim said...

Aixo ja es imparable. Potser la nostra generacio no ho veura, pero serem independents, europeus, i no espanyols. Manca, nomes, un govern valent, no la merda parlamentaria de que gaudim, unitat, i un parell de collons. Ajudem a la gent catalanista, no fem el badoc, que nomes tenim una patria i aquesta es CATALUNYA, els agradi o no, visquis aqui o no, o ho sentis a la sang o a la butxaca.
Ja n,hi ha prou de deixar-se donar pel darrere.

divendres, 17 de febrer, 2012

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home