Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

divendres, d’agost 11, 2006

Nova Enquesta

He tancat l´enquesta que tenia com a pregunta: Quins resultats penses que treurà ERC a les properes eleccions? i que ha tret els següents resultats:

194 Vots totals

Les 3 opcions més votades han estat:

1) Es mantindrà: entre 21i 24 diputats amb 44 vots (23% dels vots totals)
2)Pujarà una mica: entre 25 i 27 diputats amb 38 vots (20% dels vots totals)
3)Pujarà bastant : entre 28 i 30 diputats amb 34 vots (18% dels vots totals)

He fet la mitjana ponderada de tots els resultats i m´ha donat que ERC segons el que ha votat el global de la gent, hauria de treure a les properes eleccions 22´9 diputats. A la pràctica seria repetir els 23 que té a la actualitat.

JA PODEU VOTAR A LA NOVA ENQUESTA: Catalunya hauria de ser?

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Catalunya hauria de ser... un país normal. O sigui, un estat, és clar. Que és el que tenen els països normals. Els que no són normals, és a dir, que són regions, estan condemnats a perdre milions d'hores de temps valuosíssim explicant qui són, justificant perquè parlen X llengua, fent pedagogia, demanant perdó de tant en tant, negociant trepassos de competències que no arriben mai, soportant boicots de qui té la paella pel mànec, demanant permís per existir... Acabem amb tot això d'una vegada!!! Ni autonomia, ni federalisme, ni estat assimètric ni hòsties!!! País normal = estat. Punt.

Països anormals: Occitània, Gal·les, Galícia, Còrsega, Escòcia, Lapònia... Sempre defensant-se, sempre justificant-se, assistint a la decadència de la seva cultura a casa seva perquè no tenen eines per salvar-la, sempre torejades, invisibles als mapes, menors d'edat...

Països normals: Holanda, Dinamarca, Portugal, Eslovènia... No perden un minut es qüestions identitàries perquè es donen per suposades, tenen eines de protecció cultural davant de veïns ganàpies, apareixen als mapes i tenen un micro propi al Parlament Europeu i a l'ONU, sense haver-lo de pidolar a l'amo, són majors d'edat...

No hi ha color. Quin dèficit d'autoestima profund porta a tants catalans a preferir el primer model?

Qui es dedica a alimentar dia a dia aquesta gegantina síndrome d'Estocolm col·lectiva que té Catalunya paralitzada des de fa segles?

Per què tants i tants catalans estan abocats a la justificació permanent dels qui ens tenen sota control?

En fi, ho deixo per avui. Salutacions.

diumenge, 13 d’agost, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Jordi haig de dir-te amb tota sinceritat que és un plaer llegir-te.

Només pel temps que com bé dius gastem donant explicacions i pels diners que deixariem de perdre (600.000 ptes per persona i any), ja val la pena la indepenéncia.

Llàstima que encara és un tema tabú per molta gent (sobretot la més gran) i que mols empresaris fan molt negoci amb la dependéncia d´espanya.

dilluns, 14 d’agost, 2006

 
Blogger Galderic said...

Un estat lliure associat als Països Catalans? No hi ha aquesta opció!

dilluns, 14 d’agost, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Galderic- Tens tota la raò ha estat un error imperdonable... però ara ja no puc cambiar l´enquesta. Aixó em passa per basar-me en les preguntes que fan a les enquestes de la GEneralitat i on evidenment no surt la opció que tu bé dius.

Gràcies per la correcció!!!

dilluns, 14 d’agost, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Gràcies, Marc, m'alegro que t'agradin les parrafades que deixo anar per aquí de tant en tant...

dissabte, 26 d’agost, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home