Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

divendres, de juliol 21, 2006

La condició d´ERC

Jo si fos dirigent d´ERC i tingués poder per fer els pactes post electorals, ho tindria molt clar i posaria com a primera condició que si volen en suport de l´independentisme per formar govern, ni el Mas ni el Montilla podrien ser els presidents de Catalunya.

Tan un com l´altre en la meva opinió, han quedat totalment desacreditats per dirigir el País. El Mas per traïdor i no respectar el que va pactar el parlament de Catalunya sobre l´estatut i el Montilla per ser un titella a les ordres del PSOE i sense cap voluntat de fer del PSC quelcom més que una sucursal de Ferraz.

ERC hauria de plantejar tan al PSC com a CIU que si volen manar amb ells, s´han de “carregar” el seu candidat i posar-ne algun que tingui les característiques totalment diferents i més properes a les tesis republicanes.

Jo havia pensat que el PSC hauria de triar un candidat amb un clar perfil Catalanista i CIU que posin al que vulguin mentre no sigui de Unió però que treguin el Mas del mig que ja a fet prou mal a Catalunya.

Que en penseu? Jo crec que és la única possibilitat que li quedaria a ERC per formar govern...

10 Comments:

Anonymous Anònim said...

Personalment crec que és ERC no pot exigir res , molt menys vetar candidats dels que seràn novament els partits més votats de Catalunya.El que ha de fer ERC és entran novament al govern sigui com sigui i punt.Lo demés són xorrades, estar a la oposició no serveix de res.Deixem l'honor per la vida.La politica és un joc de putes i és tracta de ser la més guarra.

dissabte, 22 de juliol, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Marc; al igual el PSC tria un candidat més nacionalista!això és impossible.ERC, siguin putes o no com diu el company nicolau, ha de jugar a veure que passa , no saben quin suport tindràn desprès de tot el merder dels últims 2 anys, crec que han de veure com van les coses i pendre aleshores les decisions.Començar a dir ara les condicions del joc crec que seria un greu error.

dissabte, 22 de juliol, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Jo crec que ERC ha de mantenir-se allunyada dels dos grans. No pot exigir res sense acabar tan emmerdada com ells. És millor que si la necessiten vinguin a cercar-la i aleshores si, demanar i exigir. Cal tenir un xic de paciència i crèixer més. Jo no oblido que ERC ha pujat per reacció al PP. Ara fa nosa, només pot confiar en els vots que té, i ara si que seran tots vots independentistes, possiblement no tants com abans però més convençuts.

dissabte, 22 de juliol, 2006

 
Anonymous Anònim said...

ERC no pot exigir res està clar.Ara bé, si les coses van bé que hauria de fer?

diumenge, 23 de juliol, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Nicolau- Doncs jo penso que si ERC té la "clau" de nou, pot demanar el que vulgui i més ja que com bé dius el poder és el poder i més per CIU que si es passen 4 anys més a la oposició en pot passar una de molt grossa.

diumenge, 23 de juliol, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Quan Mas va anar a vendre's Catalunya i el seu estatut a la Moncloa, ja va pactar amb ZP que el PSC es convertís en PSOE (fora Maragall, dins Montilla), que Durán y Lérida fos ministre espanyol (això encara haurà d'esperar a l'octubre), i que a les properes eleccions hi hagués una coalició CyU + PSOE. Això vol dir que ERC ja està deixada de banda des de fa mesos, tant se val el resultat electoral.

dilluns, 24 de juliol, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Sóc militant d'ERC i fa dies que dic el mateix que tú. Vist com estan les coses cal deixar clar que ni Mas ni Montilla poden tenir el suport de l'independentisme, no perquè tots dos parlin castellà a casa (que ja és prou trist), sinó perquè són uns grandíssims traïdors a la voluntat del Parlament expressada el 30 de setembre.

ERC pot baixar, i molt, però és gairebé segur que tindrà la clau. Si algú vol governar, que ofereixi directament la presidència de la Generalitat. Com que en realitat odien l'independentisme, és més probable que es compinxin els sociolistos i els convenients. Llavors, ERC ha de fer oposició ben feta per guanyar terreny.

Necessaitem la independència i ERC és, malgrat tot, l'única opció realista per obtenir-la.

dilluns, 31 de juliol, 2006

 
Blogger dguti said...

Només vull fer una pregunta, des de quan ERC té tesis republicanes?? De veritat creieu que ERC és un partit republicà i d'esquerres??

Aquesta si que és bona!!!

Salut i socialisme!

dimecres, 09 d’agost, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Home, podries agafar com a punt de partida del republicanisme d´esquerra, les dues vegades que tan Macià com Campanys van proclamar la República Catalana.

Ahhh per cert, pq feu cartells amb la cara del companys i intenteu comparar al Montilla amb el pujol??? No hi ha cap referent decent dins del PSC-PSOE?

dilluns, 14 d’agost, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Best regards from NY! Used vans vw Latin baseball players terrorism security management home study courses Internet based marketing Plesk license key crack http://www.big-dicks-2.info/oral-sex-uk.html Massachusetts land rover dealer Digital signature print pdf

dilluns, 05 de febrer, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home