Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, de juliol 11, 2006

"La Caixa" cada dia fa més pena

Clickar les imatges per veure-les en gran


Fent un cop d´ull al bloc A peu ja hi seríem m´he trobat aquest parell d´imatges que demostra com les gasta "La Caixa".

En la primera, es veu un grup de gent que va anara a fer un partidet al Camp Nou gràcies a una promoció de "la Caixa". Alguns del participants, van decidit treure una bandera amb el lema: "Som una nació i tenim el dret a decidir" .

La segona imatge, és la de l´anunci que van fer aprofitant la 1era forografia i per art de Photoshop van esborrar el lema i només van deixar la senyera tot silenciant una opinió que tenen milers i milers de catalans. I pensar que aquesta gent és la que mana en algun partit que es diu nacionalista...

I no només això és criticable ja que l´anunci va sortir publicat al diari 9 esportiu (fet exclusivament en català) integrament en castellà no fos cas que algú no l´entengués.

Últimament sembla que l´entitat finançera està seguint les passes de TV3 i que cada dia que passa és una mica més Espanyola i menys Catalana. No oblidem que ha estat un del patrocinadors de la "selección del toro" per fer-se perdonar tot el tema de la OPA a les Espanyes.