Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, de juny 27, 2006

Ja s´acosta l´hora!!!!!! Adéu Espanya.


Avui Espanya caurà eliminada per França i als 4arts Brasil es carregerà a França. Així tots contents i un altre fracás de la "Rojigualda" al sarró i si per algunes guanyessin a França, de l´eliminatoria maleida de 4arts no passen ni en somnis.

Jo ja tinc els petards preperats per celebrar la derrota d´Espanya i per celebrar que han guanyat els mateixos mundials que Catalunya.

Per cert, vinc del centre de Barcelona on he estat passejant durant una bona estona i he pogut constatar que hi ha febre de selecció Espanyola, només he vist dues samarretes de la "nacional" que eres portades per "guiris". Tot un éxit de convocatoria si senyor.

6 Comments:

Blogger RUFUS said...

jo tinc por. França està fatal y Brasil fa molt soroll mediatic per a res. Si pasen aquets esculls encara podrem confiar amb Argentina. aixo si, la sobredosis de espanyolisme televisiu, no ens el treu ningu.

dimarts, 27 de juny, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

3-1. Festival del humor.
:-)))))))))))))))))

dimarts, 27 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Con el sistema de terror que habéis implantado en Cataluña los nacionalistas, cualquiera se atreve a ir con la bandera española o con la camiseta nacional. Como para que los descerebrados de los escamots de turno te rompan la cabeza. Debería daros vergüenza.

dijous, 29 de juny, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

A quanta gent amb la samarreta Espanyola coneixes que li hagin obert el cap??

No és bo escoltar tantes hores seguides la COPE,te efectes secundaris molt greus.

divendres, 30 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

moltisima gent anava amb la samarreta d´Espanya per Salou,Tarragona,Reus,etc...jo entre ells,clar que qui no vol veure la realitat no la veu

dissabte, 01 de juliol, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Si si moltissima gent, exactament les mateixes samarretes d´espanya que a Madrid o a Roma d´italia.

diumenge, 02 de juliol, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home