Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

diumenge, de juny 18, 2006

Avui pot ser un gran dia.


-Pot ser un gran dia perquè el NO pot treure uns resultats espectaculars.

-Pot ser un gran dia perquè podem enterrar definitivament la via autonomista.

-Pot ser un gran dia perquè avui podem jubilar a varis polítics regionalistes o directament espanyolistes.

-Pot ser un gran dia perquè el poble de Catalunya ja està fart de dir que SI a tots els pactes vergonyants que ens ofereixen els Espanyols.

-Pot ser un gran dia perquè avui Catalunya, pot fer un pas de gegant cap al reconeixement del dret a l´autodeterminació.

-Pot ser un gran dia perquè la ciutadania es revolti democraticament contra la campanya Stalinista que s´ha fet als mitjans públis i privats a favor del SI.

-Pot ser un gran dia perquè avui potser podem aconseguir que no s´aprovi l´Estatut de la Moncloa.

Així ho espero... ja que tot el que no siguin uns resultats espectaculars del NO em sembla que ens portarà un panorama d´allò més negra.

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

ooooo,sembla que haurem d esperar 40 anys com a mínim per fer alguna cosa amb aquest país mediocre,petit,perdedor i estigmatitzat.

diumenge, 18 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Bé, es veia a venir: participació molt baixa i victòria rotunda del sí. Així és Catalunya, ens agradi o no.

A veure què passa ara amb ERC. Perilla Carod? Es forçarà un congrés extraordinari per rellevar-lo per Puigcercós...?

En fi, un dia poc gloriós per Catalunya. La tàctica de l'acomplexament respecte 'Madrid' i l'engany a la ciutadania continua; esperem que no sigui per 27 anys més.

diumenge, 18 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

La raquítica victoria del "sí" es la continuación de un proceso absurdo, triste, violento y sangriento que empezó el 11-M.

Un saludo cordial de un compatriota.

Rafael (Málaga)

P.D. Espero que todos podamos salir de este desastre "invisible". Nos jugamos mucho.

dilluns, 19 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

De veritat que t'esperaves un NO? El país és el que és, però sobretot això representa el fracàs absolut dels independentistes de butifarrada: el que han fet en els darrers 25 anys no ha servit absolutament per res.

dilluns, 19 de juny, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Jordi: Jo no crec que perilli en Carod, de fet ja he llegit que en surt reforçat ja que ell era un dels que apostava clarament per no votar NO a aquest estatut mentre que el sector més Puigcercós eren els que van pressionar les bases pel NO.

Cada vegada em dona més mala espina això d´ERC en el sentit que em sembla que la cosa va si o si cap a una guerra interna per veure qui manarà al partit en un futut no massa llunyà.

I a l´anonim dir-li que no és que pensés que el NO podia gunyar al SI però jo sincerament havia pronosticat un 30% de NO més o menys i un 10% de BLANCS. I llavors estariem parlant d´una altre cosa segurament.

dilluns, 19 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

oooooooooooh quina mala sort per els independentistes,un nou estatut per que Catalunya continui al seu lloc :Espanya,per un periode de temps indefinit....dues pedres

dissabte, 01 de juliol, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home