Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

divendres, de juny 09, 2006

Mapa d´Europa l´any 2020


Esperem que el diari The Times tingui raò.

Si clickeu la imatge la podreu veure més gran.

18 Comments:

Anonymous Anònim said...

El mapa aquest en mostra un "pattern" certament curiós.La majoria d'aquests "nou països" són costers.No sé si d'aquí se'n podria treure una tesi interesant sobre l'influencia marítima....Per cert, espero viure per veure Andalusia indepent...juass

divendres, 09 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Si ese el camino a donde creen ir, hay mucha gente que va a emigrar a EE.UU. o a Canada.

Un saludo cordial

Rafael (Málaga)

divendres, 09 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Uy, sí, que lástima, todos a EE.UU o Canadá... No, disculpen, ¡que en Canadá también hay separatistas!

Franco, vuelve, qué haremos sin ti?

Jor-El (Kriptón)

PS: A pastar fang, maco.

divendres, 09 de juny, 2006

 
Blogger kapde said...

Veste'n home...són països molt pròspers...

Però tingues en compte que no seràs tan benvingut com aquí. Allà seràs unes generacions un immigrant mentre que aquí podràs seguir sent espanyol i, si vols, català a la vegada, si et vols integrar.

Salutacions

PD: Anònim 2n, en català, també t'entendrà aquest provocador incult originari del bressol del "botellón" institucionalitzat.

divendres, 09 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

la mapa contiene errores. por ejemplo : han cambiado flandes y wallonia. así ya sabes que correcta es.
además sí en catalunya quieren borrar el español (una lengua mundial) por un lengua de una minoridad ( 51% tiene la lengua española como suyo)..
es el futuro? es eligir entre los dineros (empresas), y la lengua català.
dejar el español por el inglés entendería.. dejarlo por el catalán es una locura.
amo a catalunya, pero por eso no quiero este estatut.

divendres, 09 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

51% tiene la lengua española como suyo)..
quise decir : 51% tiene la lengua española como lengua materna primera)..

divendres, 09 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Se les ha pasado por alto leer el proyecto de Estatuto catalán aprobado por el Parlamento catalán.

En el mismo se indica tácitamente que Cataluña es una nación de naciones, formada por dos naciones, una Cataluña propiamente dicha, y otra que es El valle de Arán o la Comarca de Arán.

ciudadano

divendres, 09 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

¡Qué vergüenza de mapa!

¡Qué desfachatez!

¡Cuántas mentiras!

¡Nuestro Imperio Catalán debería incluir también Valencia y las Baleares!

¡Seguro que es obra de algún facha españolista retrógrado!

dissabte, 10 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Aquesta gent comença a cansar ja!!!!!

dissabte, 10 de juny, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Si que cansen si i molt.

Com no aportin coses al debat com el Rafa de Màlaga i només es dediquin a escriure "capullades" em reservo el dret a començar a borrar missatges que no portin enlloc.

Per cert, quin extrany mecanisme porta a aquesta gent a escriure a una pàgina independentista?

dissabte, 10 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Aquesta gent, viuen amb lo de les dos espanyes, tenen ficat en algún lloc recondit(o no tant) del seu cervell, que ells són els guanyadors, i per tant els dominants.Suposo que no poden entendre que avui en dia el derrotat sigui ara el dominant, principalment a nivell econòmic, però per que no dir-ho, a nivell cultural també.Només cal recordar que a "Espranya" fa pocs anys que es viu en democràcia; les sombres del passat són molt allargades.A part de això sempre hi ha frikis masoquistes i babaus que els hi agrada la polèmica, i el seu únic objectiu és ser banejat de qualsevol pàgina/fórum/bloc.Fan una pena terrible

dissabte, 10 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Yo entro para ver cuáles son vuestras opiniones, porque me gusta saber qué opinan los que quieren votar no a la reforma de Estatuto.

Yo intento aportar mis ideas y mis opiniones, además las suelo argumentar para que vosotros también podais ver otros enfoques sobre la polémica de la reforma del Estatuto catalán, sobre la forma de entender la democracia y sobre el modo de entender la España actual, por cierto, democrática y libre.

Quiero confirmaros y declarar que no entro para reventar ningún foro de debate, sino para hacer mis aportaciones y aprender de las vuestras.

En todo caso, digo una cosa, si marc espasa, que entiendo es el administrador de esta página, desea que no vuelva a escribir en la misma, que me lo diga explícitamente, y yo no volveré a intervenir más.

ciudadano

dissabte, 10 de juny, 2006

 
Blogger Jordà Sabaté said...

Fidels, al Monestir de Fray Louis de Lleó hi teniu un plat a taula. Passeu, que a fora fa fred.

http://epistolesafraylouis.blogspot.com/

diumenge, 11 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Tens tota la raó, ciudadano, que amb el projecte d'Estatut del 30 de setembre del 2005 es considerava que Catalunya era una nació de nacions, i a mi personalment em sembla collonut, i al 89% dels nostres representants els va semblar bé reconèixer-ho així. Jo crec que els catalans que reclamem que el dret d'autodeterminació es faci efectiu a Catalunya, no tíndríem cap problema a reconèixer-lo per a l'Aran.

Carles

dilluns, 12 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

I, per cert, ciudadano, no crec que les crítiques anessin per tu, sinó per altra gent que entra aquí a dir beneiteries sense fonament. No sé si tu ets el ciudadano que té un blog, però normalment dius coses raonades.

Carles

dilluns, 12 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Carles, no tengo ningún blog. Soy un ciudadano español de a pie, soy un librepensador, sin adscripción política ninguna, pero actualmente mis posiciones (en el fondo, no en la forma) son más cercanas al PP, aunque nunca en mi vida he votado al PP.
Voté a Zapatero pero me ha desilusionado mucho. Esperaba más de él, pero he visto que es otro igual que los demás, ávido de poder y que gobierna de forma partidista, sin velar por el interés del ciudadano.
Gracias por creer que digo cosas razonables, pero te aviso que en cualquier momento puedo decir algo en lo que tú, por ejemplo, estés radicalmente en contra.
Aunque casi siempre entiendo vuestros mensajes en catalán, os agradecería que os dirigieseis a mi en castellano para por lo menos derribar la barrera de la lengua entre nosotros. Seguramente si fuesemos amigos o conocidos y dialogasemos en persona os dirigiríais a mi en castellano.
Tampoco me importa si os dirigis a mi en catalán, aunque si alguna vez no entiendo algo os pediré la repetición en castellano.

ciudadano

dimarts, 13 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Perque coi ens hem de preocupar de si catalunya es undependent o no? En serio creieu que es important?
Un país no es delimita amb fronteres, perque aquestes nomes son linies, sino que se sent, un pais és un país perque la gent se sent identificat amb ell.

Pero perque voleu ser independents?? Per lu de l'any 1714??? Vaya tonteria, el que realment importa son els milers de persones que moren cada dia de fam o per una guerra, que estem controlats per multinacionals, que anem cap a un món on nomes serem numeros...

Aixo si, si voleu ser independents endavant, ja que quan els catalans volgueu ser independents, quan el 51% dels catalans vulguin ser-ho, llavors ho sereu.i jo ho respecteré.

Un escocés que viu a catalunya

diumenge, 08 de juny, 2008

 
Anonymous Anònim said...

No sabemos si el Taims ha dejado a Andalucía sin Almería por un estudio profundo sobre los resultados de un referendum o por la presión del tándem Manolo Escobar-Bisbal. A todo esto... también veo disminuiditos los Països catalans, ya no llegan hasta el territorio de Murcia y dejan las Baleares en manos alemanas (la que está liando Air berlín)

dijous, 28 d’agost, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home