Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, de juny 12, 2006

No a la selecció Espanyola.


Aquest crack absolut (com a persona) i que es diu Miquel Masoliver, com a jugador la veritat no el conec perquè l´hockey no és el meu fort, ha decidit avui que renuncia a la selecció Espanyola ja que el es considera només català i no està dispost a jugar amb cap selecció que no sigui la seva.

Ara només faltaria que altres esportistes d´esports més majoritaris (futbol,bàsquet...) prenguessin exemple i si se senten catalans, no anessin a defensar la semarreta d´un País que no es el seu.


Per cert, el nou estatut mutilat a Madrid, no permetrà a la gent com el Miquel Masoliver jugar amb cap selecció que que l´article que obria la porta a fer les nostres seleccions, va passar pel ribot del Guerra i companyia amb el consentiment de CIU i els eco-socialistes.

Ara, a aquesta gent ja li va bé que els catalans juguem amb Espanya, ja que com ha dit el Mas, li agrada que gunyi la seva selecció.

ÁNIMS MIQUEL !!!!!!