Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimecres, de juny 21, 2006

Adéu al catalanisme del PSC


Ja no queda ni un sol líder del PSC amb un perfil catalanista, les coses són així de crues i jo penso que lamentables.

Dels que tallen el bacallà : Iceta,De Madre,Zaragoza,Montilla... tots són d´allò més Espanyolistes i l´ala catalanista (Tura,Castells...) cada vegada està més arraconada.

Per tant modestament i com a votant d´ERC demanaria que no es tornés a pactar amb el PSC ja que això significaria donar un xec en blanc o a preu molt baix a un partit que està demostrant un gir cap a una direcció totalment contraria a les postures que representen els Republicans.

Amb el Maragall certament les coses eren diferents, era un líder carismàtic amb un perfil nacionalista i a més, amb capacitat d’arrossegar al seu partit cap a posicions tan o més catalanistes de les que pugui defensar CIU. Ara les coses ja no seran així.

I que consti que no defenso un pacte CIU-ERC ja que la traïció del Mas amb l’estatut no es pot oblidar així com així, per tant, la meva aposta és que ERC es quedi a la oposició i esperi temps millors per tornar al govern.

A més em sembla a mi que si es consolida la sociovergencia aquest temps millor no trigaran a arribar ja que en poc temps es descobrirà el poc de més que ens ofereix el nou estatut i les “hòsties” entre els dos partits seran tan grans que des de la oposició es podran recollir els fruits.

6 Comments:

Blogger Adam said...

... sí xiquet, ha desaparegut el psc, i ara serà psoe-catalunya

dimecres, 21 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Qué cerrazón, madre mía... El nacionalismo es la cuna del fascismo, no lo olvidéis.

dijous, 22 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

El nacionalisme espanyol per a la Catalunya nacional catalana ha actuat i actua com un imperi.

Espanya viu de Catalunya. I el nacionalisme espanyol es presenta com si fos la ONU.

dijous, 22 de juny, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Comentari esborrat per insultant.

diumenge, 25 de juny, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Noi, fer fora en Maragall no fa menys catalanista el PSC. Perquè ni amb Maragall al govern s'ha notat el catalanisme per enlloc.
He recollit algunes actuacions simbòliques de l'actual govern en aquest link:
http://www.danielvives.cat/index.php?page=la_catalunya_del_psc

Fins i tot el Piqué hagués mantingut els símbols, ni que sigui perquè identifiquen una regió d'Espanya.

dijous, 31 d’agost, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Al 1982 tots els del PSC no van dir rés en contra de la LOPA , fins i tot alguns com en Quim Nadal deien "La LOAPA , hay cosas mas importantes que arreglar".
Ja veieu més important que la desaparició de facto de la Generalitat i l' Estatut de Catalunya i Euskadi .i amés no volien TV-3 , ni els Mossos d' Esquadra ni rés de rés ..aquell dia el PSC va despareixer , tb van perdre Grup Parlamentari i va passar ha ser "psc"-PSOE

dissabte, 29 de març, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home