Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimecres, de juliol 12, 2006

Ara també els hi riureu les gràcies?

Azúa, Boadella i Espada rient per la campanya gratuita que els hi han fet els mitjans d´aquest país i del país veí.

4 amiguets decideixen fer un partit i els presenten a un bar. L´esperança de vida d’aquestes iniciatives és de 2 mesos de mitjana. Els mitjans espanyols i els catalano-espanyols, els i riuen totes les gràcies i s’avoquen a donar-los pàgines i pàgines als diaris i hores i hores de radio pensant que la nova plataforma no arribarà enlloc i que mai està de més una bona dosi d´anticatalanisme nascut a Catalunya.

La cosa es complica i la brometa de Ciutadans per Catalunya (ara Partit de la Ciutadania) creixi i creixi fins a arribar a més de 2.000 afiliats (més que Unió), amb mítings on han anat quasi 3.000 persones i pel que sembla, fins i tot poden arribar a treure representació al parlament de Catalunya.

Ara però, ja veureu com aquest amiguisme desapareix durant la campanya electoral que ha de començar en breu ja que no és de rebut que els amics del Boadella, puguin esgarrapar vots a socialistes, populars o fins i tot a CIU que en el fons, son els afins als media Espanyolistes i els que remouen les garrofes.

Per tant la conclusiuó és clara, els mitjans de comunicació han fabricat ells solets una bèstia que ara han d’intentar “matar” no fos cas que els i desmuntés el “tinglado” que tan els i ha costat muntar durant anys i anys. Jo ja em frego les mans esperant veure com Ciutadans esgarrapa un bon grapat de vots als partits espanyolistes, ja que en aquest cas la frase “divide y venceràs” és d’allò més encertada.

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

L'ideal seria que treiessin tots els vots possibles captats del psc i pp, i per molt poc no arribessin a tenir representacio parlamentaria.
(què voleu, sóc una mica cabró).

Sobre el títol del post, "Ara també els i riureu les gràcies?" comentar-te que com a minim posis una "h" a la i,com a pronom feble, tot i que seria mes recomanable sense l'"hi": "Ara també els riureu les gràcies?"

Salut!

dijous, 13 de juliol, 2006

 
Anonymous Anònim said...

doncs que treiesin 1 escó fora bó, ja que així faria mullar-se a la resta de partits españols ciu, psc, pp...

m'agradaria veure a boadella al teatre del parlament, i ja de pasada que exhumesin a vidal-cuadras...

tindriem monty-python

http://www.intriguing.com/mp/

dijous, 13 de juliol, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Ja està corregit el títol amic Lluís.

I si, certament jo penso que el millor seria que traguessin un bon grapat de vots però no suficients per entrar al Parlament.

I sobre el Boadella, jo no penso que vagi al Parlament, és massa responsabilitat per un bufó com ell.

dijous, 13 de juliol, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Hola Lluis. No, lo ideal sería que votaran en las próximas autonómicas un 20% más, es decir que votasen los "españoles" de Cataluña. ¡que horror, verdad!

divendres, 14 de juliol, 2006

 
Blogger RUFUS said...

Jo no sé quines excuses diran desprès del fracàs electoral. Suposo que diran que no tenen mitjans per difondre el seu missatge a la població, que estan marginats dels debats i tal. Cosa falsa, ja que com molt bé dius tu, estan sobredimensionats artificialment per la poca gent a la que representen. Jo encara no sé si ja tenen cap de llista; ningú vol donar la cara per fer el ridícul. L’altre dia vaig sentir el Carreres dient que ells creien que aconseguirien 11 diputats més o menys. INCREIBLE, ho va dir tant tranquil i el presentador ho va trobar tant normal i va seguir amb altres temes. Quina gran capacitat d’anàlisis.

salut i republika bananera

divendres, 14 de juliol, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Usuario anónimo: ves a votar, i si no trobes res que t'agradi no votis. Però no vulguis fer entreveure que esteu sota una mena d'apartheid, que la cosa ja cansa, de debó..quina gent més pesada!

divendres, 04 d’agost, 2006

 
Anonymous Anònim said...

This is very interesting site... Porn spam blocker home dildo suzuki aerio review Crucifix vibrator Vicodin drug Penis in her vagina Georgetown moving companies full service Un-circumsised penis michigan technical schools with culinary programs Manual crank awnings auto seat cover sony handycam dvd7 serial number location stand up foot and leg vibrator isuzu dealer List of top management schools in bangalore Messy hardcore blowjobs

dilluns, 05 de març, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home