Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimecres, de juliol 19, 2006

Una altre gràfica

Clickar la imatge per ampliar-la.

En Marc Belzunces té un blog molt i molt interessant i avui m´he trobat aquesta gràfica que és molt representativa de la situació de l´independentisme a Catalunya en un futur.
Per fer aquesta gràfica, el Marc ha utilitzat les dades del ICPS que és l´única enquesta fiable on es pregunta sobre la independència del nostre País.

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

Jejejeje...

Y si seguimos proyectando la serie unos 15 años más, veremos que el 150% de catalanes será independentista y el -40% no lo es (¿¿!!!??). Incluso veríamos que en unos 60 años, el porcentaje de indiferentes será del 100% (jajaja). Tal vez incluya todos los Países Catalanes... jeje... a este paso, en dos siglos, ampliaremos los límites de nuestra comunidad a todo el Contintente.

La gráfica, de todas formas, me da la sensación de que todavía no se ha topado con los "nengs" y "montillas" del cinturón de Bcn, jeje...

Marc Belzunces, jeje, ¡todo un analista estadístico!, jeje...

¡Ánimo!

dijous, 20 de juliol, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Que al cinturó de Barcelona i viu molta gent no massa catalanista ho sap tothom amic, però caldria que de tant en tant hagafessis el teu cotxe tunejat i veiessis que Catalunya no només és Santaco a Badalona.

Per cert, jo sóc independentista i sóc de la "periferie" de Barna.

dijous, 20 de juliol, 2006

 
Blogger vullunfestuc said...

Home la gràfica és molt bèstia. Extrapola a partir de 8 anys tota una tendència que sincerament tot i que ja m'agradaria, no veig enlloc...

dijous, 20 de juliol, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Aquesta gràfica no té ni cap ni peus

divendres, 21 de juliol, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Potser no té ni cap ni peus però si haguessis mirat l´enquesta de CIPS l´any 1996 (on el no independentisme treia 25 punts als independentistes) i t´haguessin dit que al 2003 les coses estarien igualades tampoc t´ho hauries cregut i és el que ha acabat passant.

divendres, 21 de juliol, 2006

 
Anonymous Anònim said...

tampoc és cert cert.a mí les enquestes i previsions m'inporten un rabe.Un viu del que veu i del que sent, i crec que cada vegada som menys els que dessitgem l'independentisme.Tant sols és una opinió basada en l'atenta observació del poble català i les accions , res més.

dissabte, 22 de juliol, 2006

 
Anonymous Anònim said...

L'independentisme creix sociologicament. Es un fet natural que les noves generacions de catalans ja no tinguin por als exercits espanyols i vulguin que el pais on viuen tingui tots els drets que pugui tenir qualsevol altre.
Per altre banda esta per veure el pes que tindrà l'onada immigratòria actual i en què derivaran tots els nengs. els pares es moren. Son dues tendències paral·leles.

dissabte, 22 de juliol, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home