Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dissabte, de setembre 30, 2006

Els mitjans sociovergents fan pena.

M´agradria posar dos exemples de com la manipulació, el sectarisme i el tot si val s´estan imposant als mitjans de comunicació del nostre País.

TV3- Que la televisió pública de Catalunya s’està Espanyolitzant a la velocitat de la llum és un obvietat. Ara, el sectarisme que estan agafant les informacions polítiques, estan arribant a un límit que comença a ser preocupant.

Com a exemple cabdal, trobem el fet que el PSC sempre encapçala els típics blocs en els quals es parla de la campanya preelectoral i la veritat és que no aconsegueixo entendre el motiu.

Per molt que els i pesi als socialistes, va ser CIU que va guanyar les eleccions i per tant si a la resta de partits els posen per ordre “electoral” és evident que posar sempre al Montilla primer, no és més que fer-li la campanya gratuïtament

Els periodistes de “la seva” , poden posar l´excusa, que ells no posen les notícies per ordre de tamany del partit sinó per ordre d’importància de l´aconteixement que es cobreix, la qual cosa queda molt maca no cola ja que és "impossible", que el PSC sempre faci l´acte més destacat.

Avui mateix han posat abans una reunioneta del Montilla que la presentació oficial del Mas davant de més de 2.500 persones.

E noticies- La factoria Madí cada dia la fa a més grossa.

No se si sou seguidors del portal e noticies però jo us el recomano si us agrada la política perquè estan molt al dia. Ara, el sectarisme pro CIU del seu director Jordi Rius no té límits i es veu en cada racó d’aquesta web.

L’ultima pensada de l’òrbita convergent, és donar ales al Partit de la Ciutadania i fer-li una campanya de marketing gratuïta( tot comentant tots els seus actes i polèmiques), suposo que amb l´intenció que aquesta gent tregui vots al PP i al PSC i així el Mas pugui guanyar amb la màxima diferencia possible les eleccions.

Com a idea de partit pot ser bona, ara, com a idea de País és nefasta perqué al final aconseguiran que la ultra dreta Losantiana (que ni el Piqué representa) Espanyola entri al Parlament de Catalunya de la mà del Boadella i companyia.

Ara, potser ja els i va bé per poder-hi pactar d’aquí uns anyets.

6 Comments:

Blogger Henry The VIII said...

He seguit l'e-noticies alguns anyets i francament no crec que siguin d'aquests o d'aquells. Més aviat diria que no tenen on deixar-se caure morts i van cap a on bufa el vent.

dilluns, 02 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Hola Marc,

Ets massa condescendent amb e-noticies. Els girs del diari digital són proporcionals als euros que reben per publicitat política.

Per cert, el ridícul del Bassas darrerament és també escandalós.

Per cert, el director d'e-noticies es diu Javier Tejedor Rius, no Jordi Rius, amb un passat força fosc. I si no, aneu a aquesta adreça:

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/9803

dilluns, 02 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

El senyor Rius avui es mulla i es declara obertament un defensor de la 'sociovergència', o sigui que ja veieu com està el pati...

L'altre dia deia, en un article que era un monument a l'estereotip i la banalitat, que ERC era un "partit de xirucaires". En fi, l'e-notícies cada dia fa més pena.

dimarts, 03 d’octubre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

Si, van cap on bufa el vent no hi ha dubte, però en el fons sempre els i poden els colors convergents.

Han tingut moments més socialistes,però llavors em sembla que els Rius els posa "firmes" a tots.

Jo també vaig llegir aquests 2 articles que dius Jordi i la veritat és que si que feien molta pena.

Per cert, hi ha un tal Cabré (em sembla que de nom Jordi) que escriu al PUNT a la secció de política habitualment que directament odia a ERC, és una cosa bestial que jo mai havia viste res igual.

Els i diu de tot amb to d´odi que em sembla que no deu utilitzar ni la premsa de Madrid per parlar del Carod.

Si en sabeu alguna cosa mes d´aquest pajarú, demanaria que m´ho fessiu saber pq és un cas digne d´estudi.

dimecres, 04 d’octubre, 2006

 
Blogger dguti said...

Una puntualització: CiU no va guanyar les eleccions, el PSC va obtenir més vots, és a dir, un nombre majoritari de ciutadans i ciutadanes van optar pel PSC i no per cap altra opció política.
El que sí que és cert, és que CiU treu redits electorals d'una llei que no és catalana, i que afavoreix més a les opcions conservadores en detriment de les opcions més progressistes.

I posats a demanar, perquè no demaneu una llei electoral propia de Catalunya??

dimecres, 04 d’octubre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

I pq el PSOE-PSC no demana que es canvii la llei electoral Espanyola que és infinitament més injusta que la catalana?? Potser és pq afavoreix al bipartidisme del que treu tants redits (en forma d´escons gratuits) el PSOE??

Ah i no és veritat que al llei electoral afavoreixi els partits conservadors sinó que afavoreix als vots en les provincies que no siguin la de Barcelona la qual cosa no té res a veure amb dreta ni esquerra.

Ahh Guti, ERC em sembla que va pendre nota de qui havia guanyat les eleccions per decidir el tinell, no??

dimecres, 04 d’octubre, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home