Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dijous, d’octubre 12, 2006

Els fets de Martorell


Sé que el que diré no serà políticament correcte però si no ho deixo anar revento.

El PP, el Partit del Boadella, els "fatxes" que s´han reunit avui a Montjuïc... tots són cares d´una mateixa moneda. Una moneda que té com a objectiu tallar les ales a les reivindiacions nacionals de Catalunya al preu que sigui (boicots,insults,mentides...).

Per tant, és normal i lògic, que la gent es rebel.li contra aquests fets i protesti ben alt i ben fort contra la gent que volen "exterminar" la nostre cultura i jo per tant, aplaudeixo els manifestants que van anar a Martorell fa un parell de dies.

Els aplaudeixo perquè es va protestar enèrgicament, si, però en cap moment es va agredir a ningú i per tant només es va expressar una opinió de manera contundent però pacífica.

No es pot dir el mateix de la gent del PP que en mans del Xavier Albiol, van deixar anar més d´un cop de puny als manifestants.

Per tant, reivindico el dret de la gent a manifestar-se contra els feixistes que ens volen fer desaparèixer com a poble i convertir-nos en una regió d´Espanya.

La lluita continua.

9 Comments:

Blogger Haters said...

Tienes un concepto de "pacífico" bastante extrany, Mark.

Qué gratuitamente se lanza la palabra fascista. Si siempre revientas los actos de los que piensan distinto, qué eres?

dijous, 12 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Si rebentes actes feixistes? Amant de la llibertat, haters. Amant de la llibertat. A Alemanya, és l'Estat mateix que "rebenta" els actes nazis i els negacionistes van a la presó. Aquí ocupen càrrecs públics.

dijous, 12 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

No has entès el "haters". jo t'ho explicaré millor.

Si vols agredir algú: fes-te nacionalista espanyol, si ets català ves a confessar quan abans millor, i si et sobra temps per fer el pallasso, inscriu-te a Ciutadans de Catalunya.

Avantatges:

1. No et diran fatxa
2. Podràs passejar tranquil·lament per "les espanyes" sense que et recordin l'ofici de la teva mare per ser d'on ets.
3. Si pegues algú, no vas a comissaria ni t'expulsaran del partit.
4. Si mates algú, no t'aplicaran l'Antiterrorista i com a molt quatre dies a la presó i a casa. Qualsevol bonehead t'ho explicarà millor que jo.

Resumint: li diuen viure en democràcia.


http://usuarios.lycos.es/kikoorrialdea/

dijous, 12 d’octubre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

No es va reventar cap acte amic haters, només es va fer el que fa el Sr Losantos (per posar un exemple) cada matí, o sigui, cridar i insultar.

No hi ha ni una sola imatge (i no eren poques les camares de tele que hi havia) on es vegi un manifestant agredint a cap persona del PP, mentre que el tal Albiol va deixara anar un parell de cops de puny.

dijous, 12 d’octubre, 2006

 
Blogger Pol G.G said...

A per cert, m´encanta com ara es vol vendre que eren tot manifestants socialistes jejejeje

No crec que els sociates vagin enlloc amb estelades.

Una cosa més, heu vist com ha canviat la visió de les coses en poc temps.

Al principi quan es deia que eren independentistes els manifestants, es va criminalitzar l´acte, però ara que sembla que hi havia algun socialista, ja no es parla d´acte repugnant, ni de feixistes catalans ni de intolerants...

Són les coses que té ser independentista, ets un "criminal" passi el que passi.

dijous, 12 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

jo només voldria preguntar una cosa als espanyols.Perque un personatge tan malèvol com Acebes pot venir a Catalunya, i el Carod no pot sortir del nostre pais perque a la resta d'Espanya no pot fer discursos? Perque el Puigercos ha patit agresions verbals passejant per Madrid? qui és el feixista aqui? i pert cert al territori espanyol el terme feixista és incorrecte, ja que tal mot està reservat als feixistes italians de mussolini.A Espanya aquell amb tendencia ideologica similar al feixisme se li dius franquista.

i després només dir que no es pot esperar que et tirin floretes quan vas a un pais del qual portes anys dient que els seus habitants, o molt d'ells, son terroristes, subversius, separatistes o assassins.

dijous, 12 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

us recomano l'article "Jordi López, victima dels acomplexats"

http://blocs.mesvilaweb.cat/bloc/view/id/5998

dijous, 12 d’octubre, 2006

 
Blogger Haters said...

Hay un tío con una costilla rota, Mark. Claro, que igual se autolesionó como Charlize Theron en aquella película con Al Pacino.

Y a Losantos le pueden dar por sac. El argumento de "es que los otros..." siempre es molt débil.

divendres, 13 d’octubre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Jo també reivindico el dret (i hauria de dir també el deure) de la gent a manifestar-se contra tots aquells (siguin feixistes, franquistes o no ho siguin) qui ens volen fer desaparèixer com a poble i convertir-nos en una regió d'Espanya.

Alguns dels manifestants, pel que he pogut saber pels mitjans, sí que ens estan convertint en una regió d'Espanya, perquè s'ha sabut que són socialistes. L'únic que els importa és la demonització absoluta del PP (én el referèndum els socialistes deien: sí guanya Catalunya, no guanya el PP), així en surten ells (l'altra cara de la moneda espanyola) reforçats. Només els importa Espanya, Catalunya els serveix de trampolí, si cal. I sinó patada al cul.

divendres, 13 d’octubre, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home