Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, de novembre 07, 2006

Nova enquesta.

Posa nota a la decisió d´ERC de repetir el tripartit.

I deixa els teus comentaris aquí mateix sobre el pacte...

16 Comments:

Anonymous Anònim said...

Un10 per ERC

dimarts, 07 de novembre, 2006

 
Blogger a said...

Un 8. La nota que resta per arribar al 10 seria possible si nosaltres tinguessim la generalitat com a mínim 2 anys de la legislatura.

dimarts, 07 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

un 8.ERC ha près una molt bona decisió veient com han anat les coses i com s'esta comportant CiU.Es veu que per dissabte hi ha convocades varies manifestancions i concentracions.

dimarts, 07 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Un 10.

Hi ha milions de ciutadans jacobins per civilitzar.

dimarts, 07 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Per a tenir Montilla president no cal tanta estelada ni tant donar tombs a la independència... De debò us penseu que es una avenç nacional això. Hi ha més indepes ara que fa 3 anys? I dintre de 4 n'hi haurà més?

Jo no sóc de CIU ni d'ERC ni ganes. Crec que el que sobren són els partidismes perquè nacionalment la cosa no està per tirar cohets. I veig comentaris com si pel fet de tornar a ERC al poder fossi la gran cosa. A no ser que us hagin de fer director general d'alguna cosa no veig des del punt de vista independentista el motiu de tanta alegria. En el fons tenim PSOE per 4 anys que faran anar per on vulguin als demés. Com ja han fet amb CIU amb l'Estatutet. Per cert, per a Carod i els seus incondicionals era inassumible l'estatut però perfectament assumible Montilla president.

I no és que consideri que el PSOE és el pitjor perquè tenen molta més idea de governar i són mil vegades més hàbils que ERC i ICV. Simplement és que crec de debò en la lliure determinació de Catalunya.

Opcions? Doncs els que vagin de tan purs, de tan radicals... poden avantposar estar a l'oposició i no aconseguir de moment el que es vol. Però clar, al govern si està molt calentet. I no ho dic per vosaltres companys bloggers que ja suposo que no obtindreu cap càrrec com jo.

Partits nacionalistes catalans que acaben aconseguint el peix al cove i després volen vendre que la botella està plena.

Deixar-se seduir sempre per Ferraz o Génova i per sistema no sempre és el millor ni a la curta ni a la llarga.

(Primera part del discurs Catalunya Desperta)

dimarts, 07 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

(2a part del discurs Catalunya Desperta d'una puta vegada)

I per que no provem a fer política seriosa. No la de molta pàtria però al final "sí señor Presidente del Gobierno, vuestro humilde siervo os da las gracias porque me sienta muy bien el coche oficial y porque habéis dicho a todo que no pero con una elegancia admirable".

L'Ibarretxe va anar al congrés amb un Estatut amb cara i ulls i sense ganes de rebaixes. Li van dir que no i se'n va anar com un senyor.

No va aconseguir res? A la curta no. Però on estaran els bascos dintre de 10 anys? I on estarem nosaltres? Els primers molt bé. Celebraran amb montaditos a dojo la seva situació sempre a millor.

Nosaltres fets una piltrafa. Com ara. A veure com despleguem les quatre borinotades que tenim i pagant el gasto. Arrossegant-nos per un 2% de l'impost de no sé què. I fent el panoli.

Això sí. Els militants de CIU (que no votants) estaran molt contents que no mani ERC. O potser hi haurà independentistes que estaran ficant un 12 a ERC pel simple fet de deixar a l'oposició a CIU.

Estem més cremats que el cendre d'un bingo.

dimarts, 07 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

(Epíleg de Catalunya Desperta que són les 7 del matí)

Volia dir cendrer i no cendre.

Bona tarda bloggers.

dimarts, 07 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

estem així pq CiU ho va voler el dia que va anar a Madrid a firmar l'estatut medieval per Catalunya.´
Gràcies a ells i només.Si el Mas esperava un "amor" incondicional per part del Zapatero desprñes de la piula de l'estatut veura que ERC és més llesta.No és que al govern s'estigui més calent.Estant al govern es poden fer més coses.ERC ni s'ha venut als socialistes ni a CiU ni a ningu.Si fos aixi hagues acceptat un acord amb CiU que quasi li oferia la cadira de President en un intent desesperat.CiU ha creat masses llavors de desconfiança.Ho va demostra a Madrid amb una gran foto i ho ha demostrat durant tota la campanya

dimarts, 07 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Usuari anònim:

Puc entendre el teu desànim... però, què vols que fem?

Hauria d'haver anat ERC voluntàriament a l'oposició, potser? Sí, fer això hagués estat molt 'íntegre' i molt 'autèntic', però hagués condemnat Catalunya a una 'sociovergència' que, no ens enganyem, hagués pogut disposar de TOTS els mecanismes financers, logístics i mediàtics per perpetuar-se en el poder durant dècades... Era millor aquest horitzó? Esterilitat nacional garantida i institucionalitzada, alternança política fulminada, ERC a la barricada de l'oposició pels segles dels segles, sense espai mediàtic, dimonitzada...

Parles del País Basc. Bé, allà han tingut Ibarretxe, i aquesta és la diferència amb Catalunya. Que CiU no fa de PNB. Així són les coses. El PNB aposta per un 'estat associat a Espanya' i CiU, en canvi, pacta les rebaixes d'un estatut que ja d'entrada era inferior al Pla Ibarretxe. Tu creus que pactar amb aquesta gent, amb CiU, seria una garantia d'avenç nacional?

ERC ja fa els deures. Amb els seus relativament pocs escons fa el que pot. Però està massa sola. Si CiU fes un pas ferm cap al sobiranisme, sí que podríem seguir una via més 'basca', però la realitat és molt diferent: CiU són autonomistes, volen un 'peix al cove' crònic per tocar cuixa a Madrid perquè aquesta és la seva única ambició a la vida! Amb independència, el mercat espanyol el poden perdre i han de tancar la paradeta! Per això, el nacionalisme regionalista és de dretes i l'independentisme és d'esquerres. Així de trista és la realitat. I amb aquesta realitat, volguem o no, hem de pactar. I això és el que fa ERC.

El dia que ERC tingui 40 o 50 escons, o el dia en que en tingui 35 però CiU aposti pel dret a l'autodeterminació (i els 35 d'ERC se sumin als 45 de CiU i potser a alguns d'IC-V), aquell dia, si arriba, podem donar un cop de puny sobre la taula i deixar-nos de romanços. Però el present és el que és.

dimarts, 07 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Basíleia, tant de bo el nou estatut fos 'medieval'! A l'edat mitjana, Catalunya era independent, he, he!

dimarts, 07 de novembre, 2006

 
Blogger a said...

Basílea no només enten l'estatut en clau nacional sinó en una clau social "medieval" com bé ha dit.

dimarts, 07 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Catalunya a l'edat mitjana va estar sota el regnat dels reis francs i després dels comptats catalans.el terme independència no es pot aplicar a aquells segles.POtser li podriem dir una altre cosa, però independencia no.Ara bé després de Felip V i 1714 catalunya va quedar ensorrada fins els nostres dies.

dimecres, 08 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Bé, ja ho sé, però el concepte 'comtats catalans' és el més pròxim a un estat sobirà que hi havia en aquella època. Per entendre'ns, els comtats decidien pel seu compte, sense haver d'anar a demanar cap permís a Madrid.

dimecres, 08 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Sincerament, tant de nacionalisme maniqueu ja cansa... La independencia és el destí final de tot i Espanya són tots dolents i el PP i el PSOE són el mateix pq tenen seu a Madrid...
Sincerament després de tantes décades sentint el mateix, em sembleu un disc rallat. Voleu dir que no es per falta de sexe tant odi irracional i tantes ganes de gresca i xerinol.la?

Per cert, els responsables de k surti un partit antinacionalista sou vosaltres. I jo pensava k desde que Hitler s'havia fotut un tret al cap l'ultranacionalisme ja havia quedat desprestigiat per sempre... Les auténtiques diferencies estan entre rics i pobres, no entre catalans i espanyols...

Apa, salut i república.

divendres, 10 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Molt ben dit! Em sembla quea vegades perdem el nord i k tant odi no soluciona res.

Dins de l'Unió europea ens cal una Espanya Federal a l'estil alemany o nord-americà. Més respecte per Catalunya i els seus costums. Quan aconseguim això, tenir Seleccions esportives propies ens la sudarà tant..

divendres, 10 de novembre, 2006

 
Anonymous Anònim said...

Visca el Tripartit d'esquerres! CIU i el PP a l'oposició i tots lluitan per més drets socials com l'educació i l'habitatge.

Nacionalisme= Nazionalisme

Patriota= Idiota!

divendres, 10 de novembre, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home