Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimecres, de febrer 07, 2007

Ens prenen el pèl o per tontos ?


El portaveu de CiU al Parlament, Felip Puig, creu que s'hauria de "tornar a l'Estatut aprovat pel Parlament el 30 de setembre i si no és possible s'ha de reformar la Constitució". La notícia

Llàstima que CIU no fes aquesta reflexió fa uns mesos quan ens deien que aquest estatut era magnífic i que resoldria gran part dels problemes socials i nacionals de Catalunya. Quantes mentides dites durant la camapanya...

Les úniques coses positives que es poden extreure d´aquestes declaracions demencials són:

- A CIU i havia molta gent i molts dirigents que no creien en aquest estatut però que van "tragar" exclusivament perqué es pensaven que el ZP després els col.locaria a la Generalitat i per això ells li van vendre un estatut de 3era. O sigui, tot pel poder.

- L´estatut ha nascut mort, ningú creu en ell (ni al Maragall li agardava) i per tant a partir d´avui mateix cal començar a treballar per superar-lo i obrir nous horitzonts. Al final aquest estatut només agaradarà a PP i Ciudadanos de tan retallat que el deixeran.

- No hi ha cap possibilitat que ens entenguem amb Espanya ni que respectin la nostre voluntat i per tant l´única sortida que ens queda és la INDEPENDÈNCIA.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Efectivament, la classe dirigent d'aquest país ens pren als ciutadans per idiotes.

I no els d'aquest o aquell partit, sinó tots. Estan convençuts que tot cola (i sembla que tinguin raó, no ens enganyéssim). En aquest cas és el senyor Puig, que d'altra banda sembla un home seriós, qui ens vol xollar.

Veiam, si la gent del seu partit no para de dir que fa un any varen haver d'acceptar el "cepillado" de l'Estatut perquè els nostres representants no tenien prou força per aconseguir res de més digne, ara pretén que ens creguem que són capaços de fer que es canviï la Constitució? En particular una Constitució que tothom sap que té uns mecanismes de reforma que la fan pràcticament immodificable -fins i tot per als mateixos espanyols- per poc "polèmic" que sigui el canvi?

Doncs sí, ho pretén, ja ho crec que ho pretén... Perquè es pensa que tot cola, com els altres.

dissabte, 10 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Bon dia, voldria parlar amb l'autor d'aquest blog.
agrega'm sisplau a tinwak@hotmail.com i parlem.
si no disposes de missatger, enviem un correu
gracies

diumenge, 11 de febrer, 2007

 
Blogger Henry The VIII said...

D'acord amb el primer usuario anónimo dijo... Només discrepo en que digui que el senyor Puig sembla un home seriós.

Els catalans som una mica el Calimero. Estatutet de tres al cuarto i a sobre els jutges poden tombar-lo.

Tot i així crec profundament en la independència del poder judicial. És que si dic el contrari em titllaran d'antidemòcrata , bandido i putero i no sé quantes coses més.

David, intervé una mica i asserenam amb una visió més positiva perquè la situació sociopolítica em deprimeix.

Salutacions a tots.

Em complau expressar-vos el testimoniatge de la meva consideració.

Henry The VIII

diumenge, 11 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Som catalans i som molt hipòcrites. Sempre volem ficar la pota a la merda.Sempre volem usurpar els altres. On volem anar? La independencia ès una cosa molt antiga dels antics imperis perduts. Si volem ser una Comunitat Autonoma decent i moderna dins d'Espanya, el millor es que tota Espanya continue com un ùnic Estat amb autonomies. El mòn sencer avança cap a la unificació i la globalització. Anem sempre dins Espanya, siguem moderns. Els nostres nacinalistes tans sols volen prstituir el nostre sentiment català.

dijous, 15 de març, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home