Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, de gener 24, 2011

20 Abril, com ho veieu ?

Es va apropant la mare de totes les consultes sobiranistes, la consulta a la capital de Catalunya.

Ahir es va fer a Terrassa i la cosa va anar justeta, un 11% de participaciò.

A Barcelona hi ha molta gent implicada, milers de voluntaris, molt vot anticipat, webs,assamblees als barris, entitats que hi donen suport... però la empresa tè tanta entitat (un cens de 1´5 miliosn de persones), que jo personalment tinc una mica de "por".

Si la consulta va malament i voten 4 gats, serà un cop molt dur, ja que hi haurà molts ulls posats a la ciuta més mediàtica del País i moltes ganes de fer sang al més mínim error.

O sigui que ara que encara hi som a temps, que tothom faci un cop de mà per evitar que no tinguem un cop molt dur que pot costar temps de recuperar si punxem.


dilluns, de gener 03, 2011

Sóc un terrorista segons la consellera de CIU.

La consellera de Justícia va equiparar la consulta d'Arenys amb el suport d'ajuntaments bascos a membres d'ETA. (diari ara)

Jo que he col.laborat amb diverses consultes tot i que no vivia al lloc on es feien i que sóc voluntari de Barcelona Decideix com altres milers de catalans, em sento insultat per aquestes paraules.

Aquestes declaracions semblen fetes per una dirigent de l´ala dura del PP i no pas per uns consellera posada al govern per CIU.

Com es pot jugar a totes bandes i que no tingui consequències polítiques ? Es pot al mateix temps ser independentista (com hi ha gent a CIU que ho és) i dir que els que fan consultes són terrorristes ?

Els mitjans no incideixen en aquestes flagrants contradicciosn dins d´un mateix partit ?

CIU acaba d´arribar però la cosa pinta molt malament.