Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, de desembre 27, 2010

Torna a casa per Nadal !!!!!


Convidat d´honor a la presa de possessiò d´Artur Mas.

CURRÍCULUM :

- Considerat un dels cervells del cas Pretoria.

- Més d´un mes a la presò.

- Per sortir de la presò va haver de pagar més d´un miliò d´Euros.

- Acusat d´haver robat la suma mínima de 637.590 euros derivada de les operacions 'Niesma' i 'Badalona'.

-El magistrat ha fixat a més compareixences quinzenals davant d'un tribunal i la prohibició de sortir de l'estat espanyol.

- Vicent Sanchís li ha fet un llibre on li tira floretes.

7 Comments:

Anonymous ari said...

bé suposo que la gent el que vol és això, que els lladres vagin sense cap impunitat a actes públic enlloc d'estar-se a la presó.
a mi aquesta fotografia em provoca acidesa d'estómac, però als milers de persones q han votat CiU sabent tot el q ens han robat imagino que els deu agradar veure aquest engendre a l'investidura del nou president.
patètic

dilluns, 27 de desembre, 2010

 
Anonymous Anònim said...

Vicent Sanchís és valencià, i com tots els valencians, és un fill de la gran puta.El Prenafeta és un lladre gordo i merdós que l'han convidat a un acte de posesió, no hi veig la notícia.

dimarts, 28 de desembre, 2010

 
Anonymous Anònim said...

http://www.ara.cat/politica/Jordi_Turull-Lluis_Prenafeta-acte-investidura-Artur_Mas_0_398360397.html

dimarts, 28 de desembre, 2010

 
Anonymous Anònim said...

Els mateixos que no van dir res davant la presència d'aquest personatge són els que van xiular el Laporta quan el van veure passar. Una dits "nacionalistes catalans" xiulen qui s'ha partit la cara per donar a conèixer Catalunya al món i passen davant d'un personatge de tal currículum.

divendres, 31 de desembre, 2010

 
Blogger esteve said...

Absolutament d'acord amb l'Albert B. i R.

diumenge, 02 de gener, 2011

 
Blogger sànset i utnoa said...

Ens la fot i li riuen les gràcies.

Quin país...

Bon any!

*Sànset*

dilluns, 03 de gener, 2011

 
Blogger Jordi Tomàs said...

Escampeu mentides? Típic d'espanyols?
No ho podria assegurar, veient aquests que us sentiu tant catalanistes i feu aquests comentaris sobre un compatriota català que encara no ha estat jutjat. Primera mentida que no era un "convidat d'honor". Hem de suposar que el peu de foto era una brometa? No dieu res del qui si s'ha declarat lladre confés, el Millet i no ha estat a la presó. Sembla que el muntatge televisiu, político-mediàtic ha tingut els seus efectes en les ments toves d'una gran quantitat de telespectadors. Jo us en faré un resum: s'obren les portes laterals del furgó i surten enmanillats el Prenafeta i l'altre, entren al jutjat de Madrid i ni se'ls veu, però un guàrdia civil els atura, els fa retrocedir, per tal que es vegi ben bé a la presència de les càmeres, els fa anar cap al darrera del furgó on s'obren les portes i els fan entrega d'una bossa gran, suposem que amb roba, la qual han de carregar amb les mans enmanillades fins un altre cop a l'interior del jutjat. Aquest muntatge audiovisual espanyolista, alguns, us el vau empassar com a vulgars basuravidents.

dijous, 17 de febrer, 2011

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home