Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

diumenge, de juliol 18, 2010

ERC ha guanat la batalla ideològica de carrer.

Els opinadors a sou de CIU van dir que amb el tripartit s´havia acabat el debat nacional i que això de la reivindicaciò nacional de Catalunya s´enterraria per sempre i ara resulta que el debat polític ja se centra en independencia si o independencia no.

Ja no es parla 4 competències com feia el Pujol, ni d´estatuts, ni de fedralisme...

Es parla D´INDEPENDÈNCIA cada dia als mitjans, més d´un miliò de catalans surten al carrer per reclamar la llibertat de Catalunya,les enquestes donen una clar victòria independentista en un hipotetic referèndum, els intel.lectuals federalistes es passen en massa a l´independentisme, es fan programes independentistes en prime time a TV3...

O sigui, que l´únic partit sobiranista Parlamentari del govern i del Parlament ha aconseguit amb 21 diputats que el seu tret diferencial (independentisme) estigui al centre de la política catalana per primear vegada en la història del nostre País.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

El que hem de fer és normalitzar aquest tema, parlar-ne sense embuts, sense veregonyes ni justificacions.Hem de poder exercir el nostre dret a decidir amb normalitat i sense escandalitzacions de ningú.
Crec q ERC en aquest sentit ha fet molta feina.
A mi ja no em fa vergonya dir q sóc independentista.A qui li agradi bé i a qui no...doncs no.

dimecres, 21 de juliol, 2010

 
Anonymous Anònim said...

I, en canvi, quan més fort es troba l'independentisme, resulta que aquest partit sembla rebrà un fort càstig electoral i que els altres (CiU) pujaran com l'escuma. Alguna cosa també han fet malament. Igualment, però, se'ls hi ha de reconèixer el mèrit d'aconseguir centrar el debat en l'independentisme.

divendres, 23 de juliol, 2010

 
Blogger Maria said...

Cada vegada es veu més clar que ERC ha fet una bona feina i que el debat independentista és al carrer. Ara només ens queda passar l'estiu i que els protagonismes dels qui només busquen dividir, s'esfumin perquè no acabaran l'estiu sense barallar-se. Hi ha massa galls en un sol galliner. jo estic segura que ERC acabarà recollint els seus fruits a la tardor i ens portarà a la independència.

dijous, 29 de juliol, 2010

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home