Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, de març 09, 2010

A que juga CIU ?

La política catalana sempre dona sorpreses i algunes de proporcions força grans, les últimes tenen a veure amb CIU i la seva postura sobre temes capdals i trocals pel futur del nostre País.

Vegueries: Ja en vaig parlar no fa massa, CIU fa un estatut a Madrid on diu que Catalunya s´ha d´organitzar en Vegueries i quan ERC tira endavant el projecte s´hi posen de cul i diuen que de vegueries res de res.

Les excuses són dolentes o molt dolentes. Que si no hi ha consens, que si és precipitat, que si ara no toca per la crisi...

Llei de consultes: Tots sabem que aquesta llei tè limitacions perque l´estatut mutilat per CIU i PSOE-PSC és el que és , però és innegable que és un pas endavant com fins i tot reconeixen la gent de Sobirania i Progrès o el mateix Lopez Tena. Els de CIU en canvi, ara diuen que votaran en contra la llei . Jo crec que en el fons, el que tenen por és d´haver-la d´aplicar si manen.

Llei del Cinema: És un cas similar a l´anterior. És una gran llei però CIU té pànic d´haver-la d´aplicar i haver-se d´enfrontar a les majors si el Mas és President. Com acustuma a passar, els de CIU prefereixen no fer enfadar els poderosos abans de que poguem veure un 50% de pelis en cátala.

ILP anti-taurina- CIU al menys, no tè la poca vergonya de fer com els sociates i donen llibertat de vot als seus dipuatats però tampoc s´acaben d´atrevir a fer el pas i anar a per totes per aconseguir acabar amb la tortura animal. L´unica cosa que espero és que el dia de al votaciò el vot no sigui secret i poguem saber quins diputas han votat a favor i quins en contra.

3 Comments:

Blogger Jordi Vàzquez said...

Un article molt encertat. CiU està jugant a no posicionar-se en res per tal de no enfrontar-se amb ningú. Intenta, així, aconseguir el màxim d'adhesions per tornar al govern.
El problema és: i què farà al govern?.

dimecres, 10 de març, 2010

 
Anonymous Anònim said...

CiU fa el que ha fet sempre: ara cap aquí, ara cap allà, per a intentar acontentar tothom. Amb la gran insatisfacció que hi ha amb el tripartit entre la població, creuen que només seguint una línia conservadora ja en tindran prou per a guanyar amb prou solvència.

divendres, 12 de març, 2010

 
Anonymous Youtube en català said...

Nova campanya per acosenguir el Youtube en català.

Pots signar a:

http://www.flog.cat/youtube-catal%C3%A0

Anima't i passa la notícia!

gràcies!!!

dimarts, 23 de març, 2010

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home