Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, de novembre 10, 2009

Inventant polèmiques Espanyolistes.

PSC i CIU estan colgats de merda pels seus diversos i variats escàndols de corrupciò i per tant els poders fàctics es començen a posar nerviosos.

Soluciò, ben fàcil, inventar-se alguna polèmica que pugui enmerdar al tercer partit del Parlament de Catalunya i de moment l´únic partit independentista amb representaciò.

Aquesta vegada la polèmica que ha saltat a les portades i a les tertulies és delirant però com ja s´ha demostrat en centenars de vegades, tot si val per atacar a ERC.

El tema és que s´han posat uns traductors al Parlament per rebre uns representants de Nicaragua que no entenien el català. OHHHHH QUINA POLÈMICA. Els representants catalans han parlat en català al seu parlament. Que fotin al Minovis i a tots els d´ERC a la presò per parlar català en temps de crisi.

Ara això si, el que han robat 40 milions d´euros o les fundacions untades pel Millets, aquests son uns pobres homes que els enmanillen i que se´ls i posa les pertinences en una bossa de plàstic.

3 Comments:

Blogger sànset i utnoa said...

Tens tota la raó del món. ERC tindrà molts problemes interns i, a alguns, ens hauran fallat pel que fa a qüestions ideològiques i polítiques, però -de moment- els merders corruptes no els afecten. I això s'agraeix!

Els altres, que intentin seguir espolsant-se la merda de sobre...

*Sànset*

dimecres, 11 de novembre, 2009

 
Anonymous Anònim said...

La veritat és que tot el rebombori organitzat al voltant del tema de les traduccions ha estat penós. Una mostra del provincianisme i auto-odi de quasi tots els partits amb representació al Parlament.

diumenge, 22 de novembre, 2009

 
Anonymous Anònim said...

CATALUNYA ES ESPAÑA, LO DICE UN VALENCIANO,Saludossss.

dimarts, 22 de desembre, 2009

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home