Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, de març 09, 2009

ERC és un desastre,que pleguin tots.

Notícies als mitjans avui dia 9/3/09 :

- El Govern quadruplicarà els cursos de català per a cambrers i personal d'atenció al públic

- Català per a nouvinguts durant tota la primària

- Montjuïc fa lloc a les quatre columnes

- Les ambaixades trenquen el silenci

Ja sè que la moda és deixar a l´únic partit independentista del Parlament per terra dia si dia tambè i dir que són uns Espanyolistes i uns venuts, però la realitat a vegades supera la ficciò i auqestes notícies són fites que no s´haurien aconseguit sense ERC al govern a Catalunya i sense una ERC que toqui els "collons" a l´Hereu a Barcelona.

El cas de les ambaixades és flagrant, ha fet més ERC en 5 anys i una vintena de diputats, que CIU durant tota una vida i majories absolutes.

I que consti que sóc el primer que sento repugnància de que ERC sigui companya de viatge d´un partit que tè a les seves files personatges com el Ferran o el Zaragoza, però tambè començo a estar una mica cansat que per terra mar i aire s´intenti boicotejar la bona feina que en alguns aspectes està fent ERC.


I és que una tendència quasi malaltissa tendent a l´autodestrucciò que hi ha en certs cercles independentistes sumat a una autoexigència impossible d´assolir veient els resultats dels partits independentistes i un interès legítim de certs cercles "nacionalistes" per tornar al poder, poden acabar per fer un cocktail mortal per a l´independentisme.

I a mi si ens volem carregar ERC perque no seveix per aconseguir la independència em sembla perfecte, ara, si ens carreguem a ERC i no tenim construida cap alternativa sòlida independentista, ho tenim clar per anar a Sants.

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

el tema de les ambaixades està molt bé. Però el preu ha estat desnacionalitzar CCMA i treure-la del país valencià, menorca i catalunya nord.

O potser no ha sigut una cosa per l'altra, però han coincidit en el temps i en la política de casualitats... poques! :-)

dimarts, 10 de març, 2009

 
Blogger Pere Blanco Sànchez said...

El que s'hauria de fer és aplegar totes les idees nacionalistes que conformen Catalunya. Si no anem a una, no aconseguirem res. Mentre hi hagi discrepàncies per part de totes bandes, estarem perduts. Mentre a les manifestacions per Catalunya(on tots els partits hi participen) s'hi distingeixin banderes de diferents partits, no arribarem enlloc. D'aquesta manera, només creem divisió i conflicte.

Anem-hi tots a una! Lluitem per el que volem. Per la independència. I després parlarem de diferències.

Crec que això seria el més productiu per Catalunya.

Com ho veus?

bon escrit;) seguiré passant.

Pere.

diumenge, 15 de març, 2009

 
Blogger SERGIBR said...

El futur apunta cada cop més cap a la CORI. És un fet.

dimecres, 18 de març, 2009

 
Anonymous Anònim said...

Fa temps que no passava per aquest bloc, i veig que no m´he perdut res. Continua defensant la línia oficial del partit passi el que passi. D´això els sovietics en deien "apparatchik". Fantàstiques les fites d´ERC, si senyor: primer tanquen les oficines que va fer el Pujol, després se´n penedeixen i les tornen a obrir ...per col·locar família i amics; i no parlem de les 4 columnes que un dia es posaran a Plaça Espanya; o els cursos de català pels cambrers. Però digueu-me companys: per uns beneficis tant minsos calia cremar tot el prestigi i la credibilitat d´ERC? Què se´n va fer de la independència? Ara resulta ser una autoexigència impossible? Si us plau, que pleguin aquests inútils i que el Carretero es faci càrrec del partit.

diumenge, 29 de març, 2009

 
Anonymous Anònim said...

Sembla mentida que sempre hi hagui algun parasit defensant el seu cap (Carretero) que ha intentat enfonsar Erc desde dins del partit, traïn els companys, que ha fet aquest personatge??? RES

diumenge, 23 d’agost, 2009

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home