Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, de març 02, 2009

I el guanyador a Euskadi és... la llei de partits !!!

El socialistes els pperos i els nouvinguts de la Rosa Diez, sumen majoria absoluta al Parlamet Basc.

I la gràcia del tema és que sumen majoria absoluta perque hi ha 100.000 persones pel cap molt baix, que no han pogut votar al partit que volien i s´han hagut de conformar en votar nul.

La jugada certament els hi ha sortit rodona als del PSOE i als del PP ja que han aconseguit l´objectiu somiat i ara, si els plau, poden manar a Euskadi.

El que ja entenc molt menys, és que un dels partits que va votar la llei de partits, es diu CIU, un aliat històric del PNB i ara mirant cap endarrera, em sembla que els hi han fet un flac favor de dimensions històriques.

Potser aquest fet, sumat a la nula presdispociò de Uniò per readitar GALEUSCAT, pot fer que a les properes eleccions Europees es trenqui aquesta coliciò i que ERC hagi de buscar nous aliats electorals.

El temps dirà.

Per cert, grans resultats d´Aralar i pèssims per EA que han pagat molt car el fet de presentar-se conjuntament amb el PNB els darrers anys. Mai plou a gust de tothom en el cap independentista.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

CATALUÑA SI ES ESPAÑA, SOY CATALAN Y ESTOY ORGULLOSO DE ELLO

VIVA ESPAÑA!!!

dimecres, 04 de març, 2009

 
Blogger esteve said...

Un borinot despistat a aterrat en aquest lloc. Diu que Catalunya (s'escriu amb ny) es Espanya (també amb nv en català), però que es català, n'està orgullós d'aquest fet i escriu amb un idioma que no es el català. Orgullós de que???... Que algú m'ho expliqui...
Ai mare, que patirem....

divendres, 06 de març, 2009

 
Blogger SERGIBR said...

Ara ens haurem de baixar de l'emule els episodis d'Star Trek, per poder seguir les aventures i desventures de l'Enterprise i companyia.

Els sociates fomenten les descàrregues il.legals i les xarxes peer to peer.

dissabte, 07 de març, 2009

 
Blogger Albert said...

i tot això potser ens podria passar a nosaltres....estem llestos......

divendres, 10 d’abril, 2009

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home