Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

diumenge, d’agost 24, 2008

11-S : SOM UNA NACIÓ, VOLEM UN ESTAT PROPI

Sobirania i Progrés convoca a tots els seus adherits i adherides, simpatitzants i en general a tota la ciutadania dels Països Catalans, a manifestar-se l’11 de setembre amb el lema “Som una nació, volem un estat propi” a les 17:00 a la Plaça Urquinaona de Barcelona.


No hi podem faltar. El lema és clar i contundent.

8 Comments:

Blogger Haters said...

Tu ahí, a piñón fijo. Ni Juegos ni nada...

diumenge, 24 d’agost, 2008

 
Blogger Miquel Marzabal Galano said...

Hola Pol,
jo aquest any malauradament no hi seré. L'any vinent segurament si.
Ja seria hora que la voluntat del poble tingués repercussions directes per la manera de governar-nos. Em dol de veure que a ple segle XXI la democràcia a Espanya és feble i precària (i evidenment també a Catalunya).
Hi ha democràcies de molts tipus diferents. La que tenim nosaltres és així, com la russa, com la turca, plena de limitacions, de mentides i de brètols. Estan intentant fer callar la veu del poble, però no ho aconseguiran.
Tal com diu n'Alfons Lopez Tena, la única manera d'evitar que ens independitzem és la via militar.
I aquesta via ja no la podran emprar mai més.
De moment no hem aconseguit trobar la manera de fer-nos valer. I és que ara per ara la paella pel màneg no la tenim. Però tot canvia. I hi ha gent molts catalans inteligents treballant per aconseguir-ho. Gent com n'Alfons Lopez Tena.
Un intel.lectual català va dir que la democràcia és tossuda i se n'acava sortint. I la democràcia de debò és enemiga de l'Espanya unida que estan defenent molts espanyols.
Guanyarem, tinguem paciència.

diumenge, 24 d’agost, 2008

 
Anonymous Anònim said...

Hola Pol, jo aquest any no vinc. Trobo absurd manifestar-nos un dia a favor de la independència, i la resta de l'any actuar des del govern sense ni enrecordar-nos de la independència. Això no dóna més de si.

diumenge, 24 d’agost, 2008

 
Blogger Pol G.G said...

Haters- Home, quan de temps !!!!

Miquel- Tota la raò. Es pot dir més alt però no més clar.

Georgina- La mani aquesta no la monta ERC (i pel que he llegit no aniran a aquesta mani), o sigui que una cosa no treu l´altre. Pots estar molt cabrejada amb ERC i tot i així manifestar-te a favor de la independència de Catalunya.

De fet encara ho hauries de fer amb més motiu. Si ERC fan els titafredes al govern i veuen un munt de gent defensant un estat pròpi, segurament es posin les piles.

diumenge, 24 d’agost, 2008

 
Anonymous Anònim said...

Però Georgina, ja tens clar quin és el teu enemic? El meu és Espanya fins que assolim la independència i, per tant, deixem-nos de collonades sectàries. A mi també em repugna tot el que fa ERC, però sóc independentista, i la independència no l'aconseguirem a casa, potser tampoc ho farem aquell dia, però no oblidis que els objectius s'assoleixen dia a dia. Visca Catalunya lliure, tots a Plaça Urquinaona l'11 S!

dilluns, 25 d’agost, 2008

 
Blogger Daniel1714 said...

Em sembla fantàstic el fet de que es facin manifestacions per la nostra independència. Espero que siguem molts que que finalment sortim al carrer.
De totes maneres, m'agradaria més unitat a l'hora de convocar a la societat.
Només la unitat ens portarà cap a la independència.

dilluns, 25 d’agost, 2008

 
Blogger esteve said...

Allà serem i fins i tot potser la Georgina s'ho repensa i també fa acte de presencia.
Jo soc militant d'Esquerra i per tant el meu cabreig es encara mes fort que el teu, benvolguda Georgina, però precisament per això aniré a la mani.
Salut i República, companys

dimarts, 26 d’agost, 2008

 
Blogger Haters said...

Aquí estamos de vuelta, Pol. Qué risa el otro día en Bilbao con unos colegas tuyos independentistas catalás. Ya te contaré...

dijous, 28 d’agost, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home