Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, de maig 12, 2008

A Catalunya no hi ha corrupciò o no se´n parla?

Avui m´ha arribat una notícia que ja té quasi una setmana d´antiguitat i que ha passat totalment desaparcebuda en els grans mitjans de comunicació.

La història complerta la podeu trobar a :
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2845799 però es podria resumir tot dient que l´ex alcalde de Cervellò ha estat condemnat a 2 anys de presò per no fer cas de la resoluciò del ple i tirar endavant unes obres de dubtosa legalitat.

Jo que segueixo bastant la política local, m´atreviria a dir que no és massa normal que un ex-alcalde del nostre País acabi a la presó per un cas de corrupciò i per tant m´extranya que no s´hagi parlant ni gens ni mica d´aquest tema.

Quins motius porten a silenciar casos com aquests i en canvi ni ha d´altres que es publiciten (amb tota la raò del món tot sigui dit) i dels que se n´informa molt més ?

No trobeu que és una mica extrany que ningú n´hagi parlat ?

Potser hi ha por als mitjans de comunicaciò de parlar de segons quines irregularitats manifestes si les han comès alguns partits i en canvi és més fàcil fotre canya a altres partits per fets molt més trivials ?

Per cert, per una de les coses que s´ha condemnat a aquest home ha estat per no respectar la voluntat del ple del seu ajuntament i per tant jo em pregunto :

Anirà l´Hereu a la presò per incomplir sistematicament les resolucions aprovades per majoria pel ple de l´ajuntament de Barcelona ?

3 Comments:

Blogger Leonel said...

Interessant el teu bloc... visiteu-me a www.jfguixols.blogspot.com

Sóc un xilè enamorat de la cultura catalana i de les seves reivindicacions nacionals

dimarts, 13 de maig, 2008

 
Blogger Albert said...

de corrupupcio a Catalunya i sobretot a poblacions no gaire grans sempre n'hi hagut, només cal veure com han crescut alguns pobles urbanisticament.

Fa poc vaig escriure....

http://albertarque.blogspot.com/2008/05/corrupci-miami.html

Salutacions

dijous, 15 de maig, 2008

 
Anonymous Anònim said...

Només heu de veure com els politics
coloquen els seus germans

dilluns, 04 d’agost, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home