Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dijous, de gener 31, 2008

Crida al Joan Ridao i companyia.

Fa 4 anys veniem d´una majoria absoluta d´un PP totalment embogit i a l´altre banda hi havia un PSOE amb un ZP al davant que va prometre "l´oro i el moro" als catalans i a Catalunya.

Per això, tot i que no la comparteixo (jo parteixo de la base que un partit independentista no hauria d´investir MAI a un president Espanyol), entenc que ERC en una situaciò com aquella, donés els seus vots per investir al Zapatero.

Ara les coses han canviat molt, ja em vist de quin peu calça el ZP i per tant no hi ha cap justificaciò per tornar a votar la investidura del candidat del PSOE per moltes coses que prometi encara que siguin per escrit i per avançat.

ERC el que penso que hauria de fer, és romandre a l´expectativa i com a molt arribar a acords puntuals amb el PSOE que fossin altament beneficiosos pels PPCC però en cap cas trobaria justificat que el meu vot servís per fer al mentider del Zapatero president.

Espero que els meus precs no caiguin en un pou sense fons ja que del contrari passaria a convertir-me de cara al futur, en un dels molts independentistes que es queden a casa el dia de les eleccions Espanyoles.

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ara fa temps que no passava per aquí, Pol. Estic molt content de veure que penses com jo. A la direcció d´ERC els hi hem deixat passar masses coses.

dijous, 31 de gener, 2008

 
Blogger Pol G.G said...

Certament cal ser molt exigents amb la direcciò d ERC.

Ara, no és menys cert que pel caracter assembleari d´ERC, és de molt llarg el partit on la militància està més a sobre de la direcciò la qual cosa ja la trobo d´allò més positiva.

divendres, 01 de febrer, 2008

 
Blogger esteve said...

Jo com en Jordi, també fa temps que no passava per aqui, o si mes no, que no deixo posts, però m'alegra veure que n'hi mes de gent que pensa com jo.
Salutacions

diumenge, 03 de febrer, 2008

 
Blogger Maria said...

Jo també penso com tu, però com que sè que no ens faran cas i el meu vot servirà per investir ZP cada dia tinc mès clar que votarè en blanc,

diumenge, 03 de febrer, 2008

 
Anonymous Anònim said...

maria, una cosa, aixo del vot en blanc, diria jo, que es una estafa mes dels socialistes. per molt que maragall ho proposi disfresat de pataleta. de fet, el vot el blanc, venut com una queixa, de fet, nomes beneficia als partits mes votats, es ha dir tant al psoe, com al pp. penso, que encara que no serveixi per res, dons votar a qualsevol altre, i si treu representacio, dons millor, aquestes nomines, al menys, no les cobraran ni pp, ni psoe.

diumenge, 17 de febrer, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home