Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dijous, de gener 24, 2008

Sr Sáez, salvi els Telenotícies de TV3.

Ja s´ha parlat molt del fet que els telenotícies de TV3 cada día són més pro-socialistes i més pro-espanyolistes però penso que avui ja han supert el límit de la decència i han tocat fons.

El tema en questiò eren les diverses manifestacions que s´han fet a favor del dret a un avortament lliure, fins aquí tot entra dins de la normalitat.

Ara, el surrealisme màxim ha arribat quan han decidit que primer calia informar de la manifestaciò de Madrid i desprès de la de Barcelona.

Per tant, tot i que l´acte era idèntic, TV3 ha decidit que abans calia informar del que ha passat a Madrid i no del que ha passat a Catalunya. Ni la tele Asturiana (per dir-ne alguna) s´atreviria a fer una cosa així. Patètic de collons.

Sort que en relaciò a TV3 avui s´han conegut dues bones notícies i que em fan tenir un mínim d´esperança.

La primera és que un independentista com l´Albert Sàez serà el president del Consell de la CORPO i ja ha anunciat que un dels seus objectius serà que TV3 sigui un referent nacional català.

La segona és que TV3 ha signat un acord amb les autoritats de la Catalunya Nord per tal de reforçar la presència de la cadena a aquest territorri dels PPCC i assegurà que amb la TDT no es perdrà la senyal més enllà dels Pirineus.

Per tant com diria aquell : sembla que es veu una petita llum al final del túnel.

3 Comments:

Blogger bacus said...

ja veurem com va.

sobre això de la TDT els nostres polítics s'haurien de preocupar de que veiem aquí les TV d'allà i no al revés ja que allà ja tenen els seus polítics i si volen TV3 ja ho gestionaran ells.

A mi em sembla que als nostres governants no volen que els catalans veiem ni IB3 ni canal 9 ni andorra TV ni altres ja que més TVs significa repartir-se la audiència i el pastís publicitari.

Menys audiència de TV3 significa menys capacitat d'adoctrinament. Suposo que els hi agradaria que només hi hagués una TV la seva.

divendres, 25 de gener, 2008

 
Anonymous Anònim said...

Volem IB3 i Elpunt2 (Canal 9 no tant, massa ppera)!! I la d'Andorra també, tu! I volem més Pere Codonyant, tv3, Perpinyà.

divendres, 25 de gener, 2008

 
Anonymous Anònim said...

No has tingut en compte que a Catalunya el sentiment independentista no és majoritari i TV3 l'estem pagant entre tots? - tu i els de la teva corda sou dignes deixebles de Goebbels! (si saps qui és)

Bon apunt el de Bacus

dimecres, 06 de febrer, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home