Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

diumenge, de desembre 02, 2007

700.000 persones pel dret a decidir.



Avui ha tornat a ser un gran dia, ara només falta que ni n´hagi de prendre nota no es faci el sord i vegi que el poble de Catalunya ja està cansat de tantes tonteries.


El sentiment independentista no para de crèixer de manera imparable, cada dia en som més i més.


LA COSA PROMET.

7 Comments:

Blogger Haters said...

Estos cálculos han de ser de Esperanza Aguirre, no?

diumenge, 02 de desembre, 2007

 
Blogger Caballero Legionario Abatido en Sidi Ifni said...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

dimarts, 04 de desembre, 2007

 
Blogger Henry The VIII said...

Haters, Haters... Què rebregat.

Sí estariem d'acord en trobar una manera objectiva de mesurar les manifes i que no donessin diferències de 2 a 7. Entre altres coses perquè es pot donar el cas en que una manifa hagi existit o no. Si a la del dissabte hi haguessin anat 500.000 persones la urbana diria que hi havien anat 0 persones. Que no hi havia hagut mani.

El que és pitjor, si hi haguessin anat 400.000 persones la Urbana dira que era una mani de menys 100.000 persones, número que s'aniria descomptant de les successives manis pel dret a decidir que es fessin a Barna.

Crec que és una mani important i amb molta resposta i sincerament, fa uns anys no haguéssim cregut una resposta tan enorme a un lema que sonaria massa radical en altres temps.

Sigui com sigui Haters, salutacions. Mola que hi hagi debat.

dimarts, 04 de desembre, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Home, Haters si segons el Periòdico a la Via Laietana plena té capacitat per unes 250.000 persones i auqest carrer va estar ocupat durant més de dues hores, ja surten els números.

dimecres, 05 de desembre, 2007

 
Blogger Unknown said...

A mi mes que el ball de xifres el que em fa mes gracia es que la mani es merit de tothom, aqui tothom en treu suc

dijous, 06 de desembre, 2007

 
Blogger esteve said...

Com que es possible que sigui el mes vell de per aqu, us diré´que el meu bateig com a manifestant es de finals dels 60'. O sigui porto un bon nombre d'accions a l'esquena i amb els anys he aprés a mesurar amb bastant exactitud la quantitat d'asistents els actes on es dispossa de la superficie. No m'estendré dient que si eren 700.00 o 1.000.000 o 15.000, només us diré que hi havia tanta o mes gent que a la mani contra la guerra d'Irak. Aquesta dada pot obrir molts ulls i acabar amb les especulacions.
Salut i república

dilluns, 10 de desembre, 2007

 
Anonymous Anònim said...

VISCA CATALUNYA LLIURE

divendres, 14 de desembre, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home