Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dissabte, de novembre 03, 2007

El Duran s´està lluint.

Seguint les declaracions i les actuacions públiques que ha tingut el Sr Duran i LLeida en els últims dies, un es pregunta com pot ser que aquest home vagi de cap de llista a Madrid d´un partit que es fa dir nacionalista i que té amplis sectors del seu electorat i dels seus dirigents que es declaren sobiranistes.

Fem un repàs :

1) En la seva apariciò al programa "tengo una pregunta por usted" va jugar el trist paper del català que quasi demana perdò per ser-ho i que intenta no molestar massa a Espanya.

2) En unes declaracions recents ha assegurat que la monarquia "té molta utilitat" i que està plenament justificada "pel seu baix cost". Jo puc entendre que molts nacionalistes catalans puguin ser monarquics, ara, la gràcia del tema és que evidenment el Duran parla de la monarquia Espanyola i no d´una hipotètica monarquia catalana.

3) Duran i Lleida va exigir al PSOE que per votar favorablement al bunyol de la llei de la memoria històrica, la esglèsia catòlica havia d´estar exent d´eliminar els símbols feixistes que es puguin trobar en parroquies, catedrals...

Per tant, va posar per davant la seva opciò religiosa i mantenir els favors dels poders eclesiàstics que no pas la defensa de la memoria col.lectiva del poble català que no fa tants anys va ser esclafat per Franco i les seves tropes.

4) Si una cosa no se li pot negar al Duran és que no té pèls a la llengua. A la pregunta que li va fer un periodista sobre que votaria a un referèndum d´independència, ho va dir ben clar. Ell votaria que NO.

I no segueixo que no en vull fer mala sang però el tema és preocupant i avui és un dia per celebrar que Catalunya ha arribat a la final de la copa Amèrica de hockey. FELICITATS !!

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

Company, en Duran és el líder polític més ben valorat pels catalans, segons el darrer sondeig del govern català, que pots consultar.

dissabte, 03 de novembre, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Si el Duran és tan ben valorat, com t´expliques que tingués els pitjors resultats de CIU a madrid de la història?

Jo penso que és pq el valoren molt els que no son votants seus PSOE, PP, C´S... i en canvi la seva parroquia més nacionalista li gira l´esquena.

dissabte, 03 de novembre, 2007

 
Blogger Ment Inquieta said...

Ei! Molt bon bloc, acabo d'obrir un bloc que serà de temàtica similar al teu.
Visiteu-lo! www.opinionsclares.blogspot.com

Ment inquieta

diumenge, 04 de novembre, 2007

 
Blogger Henry The VIII said...

És que a CiU hi ha una indefinició o equidistància intencionada. És el seu problema i alhora el seu avantatge perquè poden abarcar més electorat. Tant dels que veuen les coses d'una manera com d'una altra. Però quina és la seva finalitat com a coalició o federació o el que siguin? Et diran que el millor per Catalunya amb la qual cosa queden bé i no es mullen.

Des d'un punt de vista lògic no s'aguanta. És com si muntem un grup de pressió a favor de la cadena perpètua i en contra de la cadena perpètua alhora.

Sr. Roger, la gent que hauran enquestat segurament no saben que li vaig fer una carta oberta al Duran en el meu bloc fa mesos i que encara és hora ara de que em contesti. Sabent aquesta dada no li atorgarien més d'un 2 sobre 10 de valoració.

dilluns, 05 de novembre, 2007

 
Blogger esteve said...

Duran és el líder polític més ben valorat pels catalans....
Doncs tot el que ens passa, tot el que patim, ens ho hem guanyat a pols...

dilluns, 05 de novembre, 2007

 
Blogger Lo Marc said...

No em d'oblidar que en declaracions al Matins de TV3, si no recordo malament, en Durant va dir que "a mi tan se me'n fot la independència de Catalunya"
Apa salut

dilluns, 05 de novembre, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Hola,

Davant aquest fenomen paranormal conegut com a Rodalies-Renfe, uns quants
companys de feina d'un amic meu ham preparat un MANIFEST ADREÇAT ALS NOSTRES
REPRESENTANTS POLÍTICS, SINDICALS I SOCIALS amb la intenció de cridar la
seva atenció. El van inaugurar el 5 de novembre i us agrairia que el
visitéssiu al web www.catalaemprenyat.cat, us hi adheríssiu i el féssiu
arribar a la vostra llista de contactes.

Bon dia i gràcies.

www.catalaemprenyat.cat

diumenge, 11 de novembre, 2007

 
Blogger Maiol Sanaüja i Soler-Rossell said...

Crònica des d'El Caire, Egipte! Passa't pel bloc. Una abraçada catalana

dimecres, 21 de novembre, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home