Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dijous, de juliol 19, 2007

El PP en mans dels hooligans.


Aquesta campanya a les eleccions a les Espanyes promet ser d´allò més divertida. El PP moderat i centrista que intentaven vendre el Piqué i el Vendrell donarà pas al PP feixista, racista i violent (veure la foto del cop de puny del Garcia Albiol a un manifestant) representat per gent com el Cirera, el Fdz Diaz o el citat Albiol.


I el millor de tot és que com a independentista no estic gens preocupat pel canvi, més aviat tot el contrari. És molt millor que els Espanyolistes diguin sense embuts allò que pensen que no pas que ho embolcallin amb un aire de certa catalanitat tal i com feien el Piqué i el Vendrell. Quan et venen de cara, sempre és molt més fàcil reaccionar que si "t´ataquen" per l´esquena.

Ara els ultra Espanyolistes ja no tenen excuses, a les properes eleccions es presentarà un candidat del PP de l’ala dura a Catalunya que ocuparà l’espai de la “dreta” i a “l’esquerra” hi haurà el candidat de torn de CIUDADANOS. Així per tant serà una ocasió d’or per veure la força real que tenen aquestes opcions entre els catalans i les catalanes.

I no m’agradaria passar per alt el fet que avui també ha plegat l’únic regidor del PP a la ciutat de Berga ja que no podia agunatar més els insults i les mentides que el seu partit deixa anar de tant en tant contra els catalans i contra les catalanes.
Amb aquesta dimissió el PP ha aconseguit no tenir ni un sol regidor en tota la comarca del Berguedà la qual cosa demostra la gran implantació territorial que té aquest partit a casa nostre.



16 Comments:

Anonymous Anònim said...

Pol el que està clar és que al PP no li interessa REALMENT el que passi o el que pensi Catalunya.La gran frase del Cirera "Catalunya vivia millor en gover del Partit Popular" et demostra fins a quin punt estan encegats en la seva política de "contra el que no piense igual que nosotros".Fins a quin punt sobreposen la seva idea d'espanyolitat, de ultra dreta rancia, d'espanyolisme franquista (no ens enganyem)al fet que a Catalunya hi ha gent del PP i de drtes evidentment però és diferent el votant del PP a Catalunya que no pas a Madrid per exemple.Per tant crec que el PP fent aquest canvi demostra varies coses.Una, que no coneix o se'n fot de Catalunya, dos que coneix la realitat a Catalunya però fent aquests canvis guanyara adeptes arreu de l'estat espanyol o tres que simplement estan grillats.

Aquesta gent no pensa racionalment (o fa veure que no pensa racionalment), i el que està clar és que el PP ha inciat la màquina a totes per guanyar les eleccions, o més ben dit, per derrotar el PSOE.

El PP mai farà política constructiva, perquè aleshores, perdria vots.

dissabte, 21 de juliol, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Basileia- Està clar que l´únic objectiu d´existir del PP a Catalunya és intentar guanyar vots per les eleccions Espanyoles. El que passi a Catalunya i més tenint en compte que no pinten res, el preocupa 0.

I sobre la diferencia entre els votants Espanyols i catalans del PP, si que potser hi ha un percentatge petit de votants catalans del PP que siguin una mica diferents als votants Espanyols (tipus Piqué) pero em dona que la majoria son homologables a qualsevol votants del PP a Badajoz o Cuenca.

Ja ho veurem a les Generals, jo no crec que la marxa del Piqué els i faci perdre massa vots.

dissabte, 21 de juliol, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Alguns comentaris curts:

1- En textos com el d'aquest article, cal deixar de parlar de catalans i catalanes, per fer-ho de residents a Catalunya, entre els que n'hi ha de catalans, uns 3 milions, i de no catalans, tota la resta. I si algu ho dubte que vagi a Sant Boi-San Baudilio y altres poblacions ocupades i pregunti als interessats, sobre tot a aquests que cremen banderes catalanes cada vegada que el seu estimat Real Madrid els dona alguna alegria.

2- Basilea: certament el millor temps de Catalunya desde la dictadura ha estat la primera legislatura de Aznar, es a dir que el Cirera te rao. Ja sabem que era nomes per conveniencia i no per amor desinteressat, pero era aixi. Ja n'hi ha prou de considerar que hi ha espanyols bons (el PSOE) i espanyols dolents (el PP). Pels catalans, tots els espanyols son dolents.

diumenge, 22 de juliol, 2007

 
Anonymous Anònim said...

A mi em fa l'efecte que el PP fracassarà l'any que ve; que guanyarà el PSOE (sense majoria absoluta, llavors entraran en joc els partits catalans, com sempre; ja veurem quins) i que el PP 'xuparà' banqueta 4 anys més, perquè aquesta estratègia seva de la radicalitat histèrica i paranoica crec que té un límit. Si tornen a quedar fora del govern, hi haurà un terratrèmol a Génova i es tallaran caps, i potser llavors serà l'hora del sector Gallardón. Que, de fet, em fa més por que una pedregada. En el fons, com diu el Pol, prefereixo el PP cavernícola d'Acebes que disfrassat de 'moderat' però igual de bèstia i d'anticatalà. Amb Gallardon, l'aposta per Madrid com a megaseu i centre d'infraestructures en front de Barcelona seria brutal.

Vira: em temo que la Catalunya sobirana l'haurem de construir amb tots els 7 milions de ciutadans de Catalunya, no només amb els catalans 'pota negra'... Qualsevol estratègia que oblidi que Catalunya és també Sant Boi, i Cornellà, etc, està abocada al fracàs.

diumenge, 22 de juliol, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Molt d´acord amb el Bucarest sobre el tema de que cal que construim la nació catalana entre tots i totes.

és evident que hi ha barris i zones de Catalunya on hi ha molt Espanyolisme militant però bé, amb aixòja hi comptem pq si algun dia fem un referendum tampoc podem aspirar a que els independentistes treguin un 90% dels vots.

Els que estan molt convençuts que són i volen ser Espanyols els tenim perduts però hi ha una gran "massa" de gent que va per allà on bufa el vent i que si els i sabem vendre la moto que amb una Catalunya independent viurant millor, segur que pujen al carro.

dilluns, 23 de juliol, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Lo único que sabeis hacer es criticar a un partido político para intentar ganar importancia y protagonismo en el vuestro??
Acaso creeis que todos los de vuestra raza son hermanitas de caridad (no quiero empezar a contar el pasado de varios delincuentes-asesinos de Terra Lliure que ahora militan en vuestra querida ERC).
Lo único que si tengo claro es que si gobernara el PP no vendrían de fuera a robarnos en nuestra propia casa. Somos el pais de las hermanitas de la caridad, aquí entra todo el mundo y se quedan con lo nuestro. Solo se debería poder entrar con un permiso de trabajo, los que vengan a currar adelante, el resto a robar a su pais!!!

dilluns, 23 de juliol, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Por cierto Pol g.g, eso de "si les vendemos la moto" suena muy pero que muy mal. Que clase de mentiras les contáis??

A mi te aseguro que ya me puedes vender lo que quieras. Me considero Catalán, pero también Español, y estoy orgulloso de ser ambas cosas.

dilluns, 23 de juliol, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

No, millor que no parlem del passat d´alguns dirigents polítics actuals pq llavors sortirien coses tan extranyes com que el President d´honor del PP era qui signava les condemnes a mort del Franco.

I això que dius que amb el PP no hi hauria imigració suposo que és una broma no?

Pq va ser durant els 8 anys de PP a Madrid quan es va començar a parlar de la immigració massiva i van arribar milions d´extrangers a les Espanyes.

I si, jo estic en contra del papers per tothom. Cal regular la inmigració i mirar que s´integrin a Catalunya.

Llàstima que aquestes competencies tb van caure del pacte MAS-ZP, seguim depenent de Madrid.

dilluns, 23 de juliol, 2007

 
Blogger esteve said...

"Acaso creeis que todos los de vuestra RAZA son hermanitas de caridad"... aixi es despenja aquest individuu, parlant com en els vells temps. La Raza, La Hispanidad y los cojones del caballo de Espartero. Aquest no evolucionen. Es varen quedar el Pleistoceno i si caminen drets ho fan amb dues potes, no cames.
Vira, els espanyols son això : espanyols i res mes, i no oblidis que el mes semblant a un espanyol de dretes, es un espanyol d'esquerres, per això ni PSOE ni PP ni la mare que els va parir. A ejpaña no ens hi volen, i per nosaltres a estat com mantenir una "querida" durant 300 anys, per tant ja es hora de dir ADEU ESPANYA, HOLA EUROPA.

dilluns, 23 de juliol, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Si, ya. Y vamos a decir hola Europa con uno de los de ERC a la cabeza verdad?
Mirar, puede que tengáis razón en lo de que si miramos atrás, encontremos cosas tan extrañas como que hay ex-franquistas entre los dirigentes del PP, pero también es verdad que los hay de Terra Lliure entre los de ERC. Todos los extremos son malo, y todos son o eran asesinos, así que no me valen ni los unos ni los otros. Pero si que es verdad que vosotros os quejáis mucho del franquismo (y yo también, que conste) pero ERC es igual de dictador que el Franquismo pero desde el otro lado. A mi nadie me debería imponer que mi hijo aprenda Catalán, debería ser una opción, eso si, sin que se pierda la lengua, pero no se puede imponer nada. Soy Catalán, pero no me da la gana de que nadie me imponga nada ¿Acaso no vivimos en una democracia?

dijous, 26 de juliol, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Anònim- Ho sento però els teus arguments no s´agunten per enlloc.

Pq si et creus els que dius que no et poden obligar a apendre català a Catalunya llavors tampoc et poden obligar a apendre castellà a Espanya?

Pots anar a Valladolid o Múrcia (per dir algo) i demanar que no vols que al teu fill li donin les classes en castellà?

I una de les diferències entre la gent que va ser de Terra Lliure i els Franquistes és que uns han pagat els seus actes amb la presó mentre que els altres enacara estem esperant que els jutgin.

dijous, 26 de juliol, 2007

 
Blogger esteve said...

Vaja home, per l'anònim, Esquerra es igual que el franquisme. Per aquesta regla de tres, els negres de Sudáfrica , com que ja no son perseguits, son tan racistes i assesins com els partidaris del apartheid.
I jo no conec CAP cas de sanciò per parlar castellá i MOLTS per fer.ho en catalá. Des de metges fins a dependents. ¿Qui coneix a cap funcionari de Justicia sancionat per no voler parlar catalá?????
I a sobre aquest diu que no vol que el seu fill l'imposin aprendre l'idioma. Doncs a TOTS ens varen imposar aprendre l'espanyol, noi i si mes no jo persoinalment, lamento no haver pogut ser educat amb catalá pero NO renego de coneixer un altre idioma com el castellá. Suposo que aquesta es la dieferncia entre uns i altres.

divendres, 27 de juliol, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Perdona que te aclare una cosa: Yo no he renegado del catalán, que quede claro. Solamente digo que no es justo que lo impongan ¿Y que diferéncia hay entre el Catalán y el Castellano a la hora de imponerlo en la educación? Pues muy clara, que el Castellano es la lengua oficial del pais donde vivis, queráis o no, mientras que el Catalán no lo es. Estoy de acuerdo en que lo enseñen para que no se pierda, pero no en que lo impongan. Y si no existe ningun caso de sanción por hablar castellano es precisamente por eso, porque es nuestra lengua oficial, ¿como van a sancionar a alguien por eso?

Y otra cosa; yo no se si se necesita mano dura o que se necesita, pero lo que no se puede permitir son conciertos reivindicativos independentistas que duran hasta 4 días casi las 24 horas del día sin parar en pueblos del Maresme, por ejemplo, organizados por un grupo de delincuentes sin educación ni modales ni respeto llamados "Maulets". Y luego habláis de lo malos que somos los que no pensamos como vosotros!

dimarts, 31 de juliol, 2007

 
Blogger esteve said...

Anònim EL DEMOCRATA dixit....no perdré pas ni un minut mes amb tu, nano...

dimarts, 31 de juliol, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Menos mal, pensaba que me íbas a seguir dando el coñazo!

dimecres, 01 d’agost, 2007

 
Anonymous Anònim said...

qué fachas sois, joer...

dimecres, 07 de novembre, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home