Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

divendres, de maig 25, 2007

Per què votaré al Portabella ?

1) Ha estat l´únic candidat que ha parlat de sobirania i d´independència durant la campanya.

2) Només ell ha proposat fer del català l’única llengua d´acollida per als immigrants que arribin a viure i a treballar a Barcelona.

3) És segur que votant al Portabella el PP no tocarà poder a la ciutat de Barcelona ja que és impossible que pactin amb ells.

4) Votaré al Portabella perquè de retruc això farà que CIUDADANOS ho tinguin més complicat per arribar al 5% dels vots necessaris per entrar a l´ajuntament.

5) A la Vila de Gràcia on jo visc i on governa ERC, s´han fet coses prou interessants tot i que encara queden molt i molts detallets per millorar.

Que li demano al Portabella ?

1) Que si realment com diu ell és necessari per formar govern exigeixi l’alcaldia temporalment o no doni a ningú els seus vots a la investidura.

2) Que si és possible numèricament, ERC faciliti un canvi a la ciutat de Barcelona ja que 30 anys votants els mateixos és massa temps.

3) Que es mostri inflexible en el tema de l’aeroport ja que les institucions Catalanes han de ser majoritaries en la seva gestió si o si.

4) Que busqui i que trobi a un altre floquet de neu perquè aquell mico era la bomba. :-)

Haig de reconèixer que no és la vegada en la meva vida que votaré més convençut però veient les alternatives independentistes (totes bastant freaks) i els candidats de la resta de formacions que ja tenen representació, tinc molt clar que no hi ha cap millor opció que no sigui votar ERC.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Jo també el votaré, però no per les qüestions que comentes, son unes eleccions municipals i l'important son les polítiques en mobilitat, habitatge o si arreglen d'una vegada la degradació del meu barri.

Soc independentista però trobo que el nacionalisme acaba per fer-nos oblidar que és el que realment importa.

divendres, 25 de maig, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Una de les gràcies de les eleccions és que cada persona pot votar en la clau que més l´interessa.

Segur que molta gent votarà en clau de 2ona volta de les catalanes, o de primaria de les espanyoles o en clau independentista...

Però si, tens raó que les eleccions municipals són les que toquen temes q afecten més el dia a dia de les persones.

divendres, 25 de maig, 2007

 
Anonymous Anònim said...

fill de gossa

dissabte, 02 de juny, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home