Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dissabte, d’abril 21, 2007

Jo decideixo decidir, i tu?


Dilluns dia de Sant Jordi es començaran a recollir signatures per reclamar que la Generalitat pugui convocar referèndums.

Us animo a tots i totes a firmar i a fer un cop d´ull a la pàgina on s´expliquen tots els detalls de la campanya i on si voleu us podeu fer col.laboradors i així si unim esforços podrem arribar en 4 dies a les 500.000 signatures necessaries.

I no us oblideu de penjar l´estelada al balcó durant el dia del nostre patró: Sant Jordi !!!!

14 Comments:

Blogger Haters said...

Me recuerda un huevo al logo de Ciutadans.

dissabte, 21 d’abril, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Està fet expressament pq com que els de CIUDADANOS són tan amants de la llibertat, no tindran cap impediment en que Catalunya faci un referendum on pugui decidir el seu futur :-)

dissabte, 21 d’abril, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Molt bona aquesta de Ciudadanos, Pol.
Gràcies per la notícia.

diumenge, 22 d’abril, 2007

 
Blogger Miquel Marzabal Galano said...

De fet, qualsevol persona mínimament demòcrata hauria d'estar d'acord amb que els catalans poguem fer referendums. No veig CAP raó per impedir-nos-ho.
Si el govern espanyol ens ho impedeix haurem d'anar a la UE i protestar que Espanya ens impedeix exercir la democràcia. Això no pot ser. Es part dels bàsics drets humans universals.
Jo també vull tenir la llibertat de decidir.
Salut.

diumenge, 22 d’abril, 2007

 
Anonymous Anònim said...

jo també estic d'acord amb poder tenir el dret a decidir.Qualsevol democràcia mínimament civilitzada hauria d'incloure el dret a convocar referèndums, ja que crec és un dret bàsic de tota lògica democràta.
Ara bé, jo no tinc tan clar que Espanya ens ho posi fàcil, ja que ens agradi o no ells tenen la paella pel màneg.Per la constitució espanyola està prohibit convocar referèndums.
Jo no se com funcionaria el tema però en el cas que Espanya i el govern espanyol no ens deixessin convocar un referèndum, anar a la UE serviria d'alguna cosa? no ho se eh pregunto èrquè no se com aniria el funcionament.

Ara bé ja era hora que hi hagués un canal on poguem recollir firmes, expressar la nostra opinió pel dret a decidir.

Com més firmes recollim més pressió podrem fer aixi que s'ha de firmar si volkem aconseguri una autètinca democràcia i algun dia qui sap si la llibertat.

diumenge, 22 d’abril, 2007

 
Blogger Haters said...

Y si sale NO en el referéndum, nos ahorramos toda la brasa nacionalista constante desde ese mismo momento?

Estoy muy a favor, entonces.

"Es part dels bàsics drets humans universals"

Igual me equivoco, pero los derechos humanos me parece que son individuales.

diumenge, 22 d’abril, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Doncs a signar s'ha dit! Ara, a la web no especifica on són les taules de recollida de firmes a Barcelona... Ho sap algú d'aquí?

Aquest és el punt de partida d'una operació que segurament serà llarga, però jo crec que arribar a les 500.000 signatures és francament possible. I si hi arribéssim, podríem crear un conflicte legal i institucional amb l'estat espanyol que faria època...

L'estelada ja està penjada... com cada 23 d'abril i cada 11 de setembre.

Per cert, molta atenció al que està passant amb Escòcia! El 3 de maig tenen eleccions i sembla que els independentistes del SNP les guanyaran. Aquest partit té un full de ruta traçat per a un referèndum d'autodeterminació... Seria la bomba, amics...

diumenge, 22 d’abril, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Basileia- La Uniò Europea no es mullaria mai per donar la raò a Catalunya i negar-li a Espanya i menys en un tema tan delicat.

Ara, jo penso que la UE els que si que pot garantir, és que els Espanyols no perdin els papers i eviin l´exercit.

Haters- Si surt no al referendum la vida seguirà i els independentistes tindrem tot el dret a seguir reclamant el que volguem, només faltaria.

Jordi- Em sembla que demà serà fàcil trobar paradetes per signarlona ni haurà moltes però he sentit que les posaran a les portes de les entitats col.laboradores: Omnium, JNC. JERC...

diumenge, 22 d’abril, 2007

 
Blogger Haters said...

Només faltaría. Porque es claro que esto no será una democracia real hasta que no salga lo que yo quiero, no?

Por cierto, de salir SÍ los independentistas, auténticos demócratas, luego no tendrían problema en conceder un referéndum de autodeterminación a Santa Coloma y alrededores, verdad? Porque, claro, si no no sería una democracia de verdad...

O es Catalonia patria común e indivisible?

AGUR

dilluns, 23 d’abril, 2007

 
Blogger esteve said...

Pregunta per en Jordi C.

¿Ets en Bucarest???
Salutacions,

dilluns, 23 d’abril, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Esteve: sí, he firmat en alguns moments com a Bucarest. Especialment a Nació Digital, fins que em vaig fartar de la falta de filtres al fòrum i de que es colessin tota mena de 'trolls'.

dilluns, 23 d’abril, 2007

 
Blogger esteve said...

D'acord Jordi. Jo firmava com Mirador i/o Moragues , segons els temes, i a l'inici del ND (Setbre 2005) era L-Esteve. Ara ja no participo allà. De tant en tant "penjo" quelcom per emprenyar els TROLLS, però no lleixe-xo ni les respostes si es que ni han.
Estic content de retrobar-te, company.

dilluns, 23 d’abril, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Home, Mirador/Moragues, tota una figura de culte de Nació Digital!!!

Salutacions, doncs!

dimarts, 24 d’abril, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Jo estic a favor de que hi hagi quanta més democràcia millor.
El problema és que encara que la Generalitat tingui dret a convocar referendums, mentre hi sigui al govern qui hi ha aquest dret no s´exercirà mai.

dimecres, 25 d’abril, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home