Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimecres, d’abril 11, 2007

Ciutadans de segona o tercera o quarta...

No parlaré del video-documental de Telemadrid i El Mundo perquè encara en diria alguna de massa grossa i em buscaria problemes tot i que de ganes no me´n falten.

Millor que seguim lluitant per la independència, valorem que en certa manera la caverna de Madrid ajuda a la nostre causa i ens ho prenguem amb humor com han fet la gent de
Això toca .

Un 10 per ells !!

10 Comments:

Blogger Salvador Molins, BIC-CA said...

Demà, dimecres, anunci a l'Avui, segurament a l'apartat de Política, anunci de Catalunya Acció marcant el Rumb de la nostra independència!

Catalunya Acció un projecte que necessita homes i dones com tu! guerrers com tu!

Catalunya Acció, l'exeèrcit de la paraula i de l'esperit català!

Allista't-hi

dijous, 12 d’abril, 2007

 
Blogger esteve said...

Molt bo el vídeo de contestació fet per la gent del Això no toca, però hem de ser conscients que per a mil.lions d'espectadors que viuen mes enllà de l'Ebre, això va a missa.
Que ens molesti o no, ja son figues d'un altre paner, però es preocupant que dia rera dia la catalanofòbia sigui alimentada amb cosses com aquesta.
Jo crec que d'entrada, la Generalitat hauria de suspendre qualsevol tipus de cerimònia de benvinguda programada amb motiu de la visita de l'Esperanza Aguirre, el proper dia 20 i a més, el Gobern de Catalunya hauria d'iniciar accions legals contra el Gobern de la Comunidad de Madrid, per atemptat a l'honor del poble català, divulgació de mentides des de un mitjà de comunicació public i incitació a la catalanofòbia.
Però dubto que es faci res d'això. Seria massa bonic
Salutacions,

dijous, 12 d’abril, 2007

 
Anonymous Anònim said...

"No parlaré del video-documental de Telemadrid i El Mundo".
si, porque te faltan argumentos para decir que es mentira lo que se dice en el.

"Millor que seguim lluitant per la independència".
asi quedas como dios sin mojarte ni necesidad de argumentar y sigues en tu nube donde todo se ve mas bonito y donde Cat. es el paraiso soñado.
saludos desde la Cataluña real.

divendres, 13 d’abril, 2007

 
Blogger Miquel Marzabal Galano said...

Les reaccions més divertides (també incongruents, agressives i mal educades) acostumen a venir d'anònims. I acostumen a ser en llengua forana.
Ja ens agradaria a molts de naltros que les coses que es diuen en aquest vídeo fossin veritat.
Aquest anònim s'està contradient. Què vol dir amb això de la Catalunya Real? Perque sí tot això del vídeo de Telemadrid és veritat, això vol dir que així és La Catalunya Real. I si això és la Catalunya real em sembla que Cat. no és pas un paradís somniat, és un paradís Real i terrenal.
HA HA HA HA HA HA AHA
JA JA JA JA JA JA JA
Quin riure.

divendres, 13 d’abril, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Anònim- La realitat només és una. A Catalunya el 100% de la gent adulta escolaritzada escriu i parla en castellà. En canvi això no passa amb el català.

I aquest rollet de la Catalunya real sempre m´ha fet molta gràcia. Jo no sóc real? Jo no sóc Català?

La gent que vota ERC (que per cert té bastants més diputats que PP+CIUDADANOS junts) no són reals?

Sortir de Santa Coloma de tant en tant tb ajuda a veure altres Catalunyes.

divendres, 13 d’abril, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Hola! molt bon vídeo, jo viu a Madrid i us puc assegurar que aquesta ciutat està presa pels fatxes del PP.Impressionant, els carrers Serrà, Velázquez i Goya es troben plenes de posters de Falange i multitud de grups feixistes.
Ens veiem ;0)

Visca Catalunya

Erik

dissabte, 14 d’abril, 2007

 
Blogger esteve said...

Una pregunta per en POL (Marc).
sent aquest un blog teu i per tant podríem dir que es "casi" com una propietat privada... creus que es lògic que es pengin comentaris en castellà??.
M'explico: Tant tu com jo hem escrit (i bastant) a Nació Digital i la permitivitat portada a l'extrem de poseu el que volgueu, va acabar convertint aquell fòrum en un niu de rates no creus?.
Està bé que tothom es pugui expressar, però si mes no i tenint en compte que hi ha milers de blogs en castellà, potser seria normal que aquí la llengua "oficial" fos el català.
Ja sabem com acaba això del bilingüisme ¿o no?
Accepto que algú hem titlli d'intolerant. Jo porto anys suportant-los a ells.

Salutacions,

dissabte, 14 d’abril, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Esteve- Certament el que està passant amb els fòrums de naciódigital és una llàstima pq és una pàgina prou interessant i últimament només hi ha missatges de "CIUDADANADOS varios".

I sobre la llengua dels comentaris, no els borarré pel sol fet de ser en castellà pq podria ser perfectament que un independentista fos castellanoparlant o s´expreses millor en aquesta llengua per posar un exemple.

Però si la cosa comença a ser com a naciódigital, i això es comença a omplir de gent "extranya", no dubtis que faré neteja ràpida no fos cas que la cosa es podreixi.

Però el que ocostuma a passar és que escriuen un missatge, es desfoguen i no escriuen mai més.

Salut i independència.

diumenge, 15 d’abril, 2007

 
Blogger esteve said...

Totalment d'acord. I voldria matisar que no volia dir comentaris en castellà sinó insults en castellà. Va ser un "lapsus".

Salut i República (laica)

diumenge, 15 d’abril, 2007

 
Anonymous Anònim said...

"Però si la cosa comença a ser com a naciódigital, i això es comença a omplir de gent "extranya", no dubtis que faré neteja ràpida no fos cas que la cosa es podreixi."

Però home, no diguis això. Els catalans hem patit molt la censura. No comencem a actuar com aquells que van viure fa 50 anys i als que tant critiquem...

Resposta al ERIK:
Jo era molt independentista fins fa uns tres anys, quan vaig anar a Madrid amb una beca Séneca. I et puc dir que en un any no vaig veure cap cartell de la Falange ni cap bandera catalana cremada, com diuen els rumors. Des de llavors, precisament, sóc molt menys radical, perquè vaig veure que totes les consignes que m’havien fet aprendre casi de memòria eren només rumors per posar-me en contra de gent que, a la cap y a la fi, són molt més pareguts a mi que els monstres que m’havien fet creure que eren. Tinc molts amics à Madrid, gent com jo, que està fins als collons dels polítics corruptes, com hauríem d’estar nosaltres, que assistim cada dia a un espectacle més estrambòtic al actual circ del parlament català.
A més, sincerament, no crec que siguis un català que viu a Madrid, més que res per això de la ortografia. I tampoc no crec que siguis un ciutadá de Madrid, perquè allò que dius són els rumors típics que ens fan creure perquè votem més i més a l’independentisme. Més bé crec que ets un català més que intenta difondre aquets tipus de rumors, escrivint malament el català per fer-nos ver que ets de Madrid, quan no ho ets.
Petonets,
Judit

dilluns, 23 d’abril, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home