Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dissabte, de març 10, 2007

Les eleccions municipals

D´aquí menys de 100 dies, a totes les ciutats i pobles de la nostre nació hi haurà eleccions per escollir els alcaldes i alcaldesses que els hauran de representar durant el propers 4 anys.

I no només això, ja que d´aquí menys de 100 dies els nostres cosins germans del País Valencià i de Ses Illes hauran fet fora al PP del govern i els hauran deixat allà on tant els agrada estar últimament, "a la puta calle".

Mirant les eleccions municipals des d'una òptica independentista, em sembla que les coses estan millor que mai i que es pot afrontar el futur amb optimisme si analitzem la situació abans que la ciutadania expressi la seva voluntat.

Per una banda tenim a ERC que presentarà més candidatures que mai al principat (més de 700 i més de 250 que fa 4 anys) i que a més quasi triplicarà les llistes a les Balears i al País Valencià. Per tant és d´esperar que s´aconseguirà establir un nou rècord d´alcaldes i regidors Republicans i Independentistes.

A un altre nivell hi ha les CUP, (Candidatures d'Unitat Popular) que poden aprofitar el desencís de molta gent amb "els partits tradicionals" per obtenir un gran creixement i uns resultats que sorprenguin a gran part de l´opinió pública. L´augment de llistes presentades vaticina que el creixement és possible.

El PRC, (Partit Republicà Català) ajudat per certs mitjans, intenterà treure el cap i fer-se un foradet al pastís del votant Sobiranista però a mi em sembla que ho tindran complicat perquè no estan escollint el millor camí. En lloc de presentar-se a poblets petits com un bon inici, han començat la casa per la teulada i ja presenten llistes a "plaçes" tan complicades per l´independentisme com Barcelona, Sabadell o Sant Cugat... el temps dirà.

Jo tinc molt clar que em quedaré amb la primera de les opcions i intentaré que el màxim de gent possible faci el mateix, ara, com que mai es pot convèncer a tothom, humilment demanaria que el seu vot vagi a un partit independentista per tal de no caure en l'error de per voler castigar a uns, acabar votant a opcions regionalites.

9 Comments:

Blogger Henry The VIII said...

Benvolgut senyor Pol,

Es veu que avui hi ha l'enèsima manifa de cavernícoles. Però perquè totes en dissabte?

Suposo que és que els diumenges es menja de més i no és qüestió d'anar arrebotidots i amb eructes de cafè a bramar les seves consignes carcamals.

Atentament,


Henry The VIII
Ballador de claqué

dissabte, 10 de març, 2007

 
Blogger Unknown said...

Tant de bo els déus t'escoltin i el PP se'n vagi no a la "puta calle2 sinó a l'infern ;-)

diumenge, 11 de març, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Tondo- A Tarragona tb els heu de fer fora del govern de l´ajuntament que hi fan més nosa que servei.

diumenge, 11 de març, 2007

 
Anonymous Anònim said...

O sigui que hem de vigilar que el nostre vot no vagi a opcions regionalistes?
Dimoni, però ..que no ha demostrat potser ERC que és en tot un partit regionalista ..menys en el nom.
Si estan fent el que feien els de CiU, o pitjor.
Sens dubte cal un partit independentista, però aquest no és ERC.

dilluns, 12 de març, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Aquest discurs que ERC està fent el mateix que va fer CIU és tot un elogi per ERC.

Si els Republicans amb 21 diputats fan el mateix que va fer CIU amb majories absolutes o amb més de 60 diputats és una gran fita i que ens porta a pensar que passaria si ERC algun dia tregués majoria absoluta.

Pq clar, intententar posar al mateix nivel qui té 21 diputats i qui en tenia 72, jo ho trobo una mica insensat.

dilluns, 12 de març, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Jo estic d'acord amb tu Pol, crec que ERC farà un molt bon paper a aquestes eleccions, a les terres de Lleida, doblarà les llistes, això no vol dir que també dobli els vots i alcaldes i regidors, però si que tindrà un creixement notable. Jo com tu hem decanto per votar ERC.
Au salut.

dilluns, 12 de març, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Jo m'he decepcionat de les polítiques pactistes d'ERC i CIU. Les CUP, per altre banda, a vegades tenen una visió massa 'hippie' de la societat.

Crec que votaré al PRC. I no només perquè soc independentista. Ho faré perquè soc Republicanista i Català.

dijous, 05 d’abril, 2007

 
Anonymous Anònim said...

A Tarragona el PP sortirà del govern municipal, però pagant el preu que l'alcalde sigui socialista. Ballesteros no em desagrada i el preferixo a ell d'alcalde que no pas al Nadal. Ara bé... no m'agradarà gens veure el titular del dilluns: "Les quatre capitals de província en mans dels socialistes"

dimarts, 10 d’abril, 2007

 
Anonymous Anònim said...

A mi m'agradaria que cap dels nostres governants hagi de demanar comptes a cap del dos grans partits espanyols,que no deixen de ser aixo,espanyols. Només hem de fer una mica de memòria per adonar-nos que sempre ens diuen no a tot.

divendres, 25 de maig, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home