Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, de febrer 27, 2007

DIJOUS NO PAGUEM A LA RENFE !!!!!!!

Dijous, no paguem!!!!

Perquè estem tips que Renfe ens faci arribar sistemàticament tard a la feina.

Perquè estem tips que Renfe ens faci viatjar a peu dret o tirats per terra.

Perquè estem tips que Renfe sigui eficient únicament per controlar si hem pagat el bitllet.

Perquè estem tips que Renfe ens tingui per tan poca cosa que no es molesti ni a informar-nos d'avaries i incidències.

Perquè estem tips de Renfe i no ens creiem les promeses de millora del govern espanyol.

Per tot això, d'ara en endavant, els dijous no pagarem el bitllet de Renfe (ni regional, ni rodalies)!

I no tornarem a pagar fins que el cèlebre "pla de xoc" anunciat pel govern espanyol no es faci realment efectiu.

Ja n'hi ha prou!

11 Comments:

Anonymous Anònim said...

Es curiós que ara haguem de ser els ciutadans els que ens haguem de mullar i plantar-nos davant la RENFE quan els que haurien de donar primer la cara són els nostres representants (per qué cobren si no?).
Reconec la necessitat de fer-ho, perque els nostres polítics (tots)no ho faran: per desgràcia la nostra classe política sols serveix per barallar-se pels càrrecs i penjar-se medalles.
Amb això vull arribar a que amb aquest article d´avui et contradius amb l´anterior. L´abstenció és completament justificada, doncs és patent el fracàs dels nostres polítics quan ni tant sols poden aixecar la veu per defensar els seus pretesament representats.
Malgrat que hi ha aparentment moltes opcions la gent s´ha adonat de que són moltes marques del mateix producte.
L´abstenció seria així la solució més racional, ja que al deixar de votar els partits perden escons, per tant entren en crisi, hi ha dimissions (o els fan dimitir) i s´han de renovar. És un mètode ràdical de regeneració democràtica quan els polítics no es volen reformar.

dimarts, 27 de febrer, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Les competècies en el tema de la RENFE sempre han estat en mans de l´estat Espanyol i suposo que per això les coses estan tan malament com ara ja que sempre els interessa més invertir en un altre banda abans que a Catalunya.

I jo si que he sentit a molts dels nostres polítics queixar-se per aquesta situació i inclús alguna organització política s´ha sumat a aquesta "vaga de pagament", ara, el que tinc molt clar és que ni podem i ho hem de deixar tot en mans dels polítics.

Ja veig que el meu article anterior no s´ha entés massa. Ja sé que hi ha gent concienciada que no vota per mil motius diferents, ara, la inmensa majoria dels abstencionistes ho són pq passen del tema i tan els i fa una cosa com una altre.

dimarts, 27 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

totalment d'acord.
em sembla molt bé això de fer una plantada i no pagar el bitllet durant un dia, o fins i tot durant tots els dies fins que es solucioni tot plegat. Però, pq no ens confonguin amb simples "escaquejats" de pagar, es podrien fer unes enganxines reivindicatives, o fins i tot un símil de bitllets per a donar al revisor.
Així es faria palesa la queixa i s'estendria ràpidament.

dimarts, 27 de febrer, 2007

 
Blogger Alls cuits mai couen said...

merda ara que tenia un t-jove jo!

dimarts, 27 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

D'acord amb la parada. I ja fa temps que s'hauria d'haver plantejat!
I si cal, d'una setmana enlloc d'un dia, donada la manca d'actuació dels nostres polítics.
Recordo haver parlat de quelcom similar amb companys de feina quan era usuari diari de la línia C-1. Tots hi estàvem d'acord en protestar pel tracte rebut per part de Renfe i es va voler plantejar una iniciativa popular similar a la que plantejes però... com explicarem els estudiants que perderan classes o els treballadors que hauran de justificar retards o absències als seus caps?
I tot plegat perquè, volguem o no, Renfe és un monopoli.
Sort en aquesta iniciativa!

dimarts, 27 de febrer, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Només cal fer una comparativa entre el funcionament dels ferrocarrils de la Generalitat i la RENFE per veure que si fossim independents viuriem molt millor !!!!!

dimecres, 28 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

estic totalment d'acord amb fer una plantada a renfe!!!
Jo he estudiat a la UAB, a Bellaterra i sempre he agafat els ferrocarrils de la generalitat pq tenia molts companys que no arribaven a les classes pq renfe sempre anava amb retard.

és vergonyós per això que algun partit catalaà que va estar molts anys al govern ara reclami accions per part de l'entesa.

jo crec que el tema de l'abstenció és perillós.Si ens abstenim actuarem igual que els tipics "garrulillos" que prefereixen anar a port aventura que votar un dia d'eleccions (això es cert : va sortir un paio per TV3 dient això) i per tant crec que és un dret i quasi una obligació anmar a votar.Si no votem és que no estem d'acord amb el sistema democràtic i aleshores ja se sap quines son les alternatives.
Si no estas d'acord amb cap partit, fantastic, votes en blanc o nul o el que sigui.Pero Espanya és un pais que ha viscut sota una dictadura durant molts anys i si ara ens abstenim a decidir qui ens pot representar la transicio democratica quedara encallada, pq evidentment encara no l'hem superat.

be la questio de la renfe és ben clara.Quina és la capital de l'estat espanyol? Madrid.On hi ha diners? Madrid.És el mateix que amb els aeroports.Pq els barceloinins hem de pagar un suplement de 200 € pero poder anar a qualsevol lloc pel simple fet que tot passa per Madrid???? doncs amb el trens és el mateix.
A L'ave a Madrid tenen abonaments, descomptes, els trens van rapid cosa que aquí no....
per tan estem donant vboltes a diferents temes amb la mateixa arrel.
La questió és que siguin socialistes simpàtics i amb bon "talante" o siguin peperos amb cara de mala llet i que no amaguen que volen enfonsar Catalunya en la misèria, la qüestio és que uns i altres fan el mateix.
Ara els socialistes prometen molt pq no tenen més remei.Però no fan res ni faran res.
POtser si...es fan comissions bilaterals que queden molt maques i tita la pesca.Potser diuen que ens pasaran les competencies de renfe quan el servei està tan malmès que ens hi haurem de gastar no se quants milions.
No s'arreglarà mai res pq tot ve del mateix lloc.
Espanya contra Catalunya.Es i serà així.

dimecres, 28 de febrer, 2007

 
Anonymous Anònim said...

sembla que en aquest blog la censura es una pràctica habitual

dimarts, 13 de març, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Yo soy catalán, peró también español y todos estos inventos de que si quieres hundir a Catalunya me parecen una burrada nunca mejor dicho. Pero bueno es tan lícito mi comentario como vuestras absurdas reivindicaciones, por eso las respeto pero no comparto. Lo que esta claro es que un servidor esta cansado de estos debates de que si Catalunya noseque y Catalunya es un Estado y mas historietas. Lo que se deben preoucupar ustedes es del bienestar social y en vez de invertir por ejemplo en las selecciones catalans, pues invertir en otros ámbitos que son mas necesarios como la sanidad. Saludos camaradas¡

dimarts, 13 de març, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Da puta madre nene, le diremos al Sabateru que no subvencione més a la Selección de "todos"
apa ves a pastar fang

diumenge, 15 d’abril, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Yo tb. soy catalán y me consta que a la masa le importa un pito si somos catalanes o espanyoles,lo que importa es,que las cosas funciones y los catalanes de la cebolla,CATALANS DE LE CEBA,son parte de la burguesia.Al hombre de la calle,no se le importa el tema,hay muchos otros problemas mas acuciantes

diumenge, 22 de març, 2009

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home