Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimarts, de maig 01, 2007

Ens tornen el castell però tunejat.


El ZP i el seu “talante” han decidit que ara que s’apropen eleccions municipals ha arribat l´hora de retornar el Castell de Montjuic als catalanets.

La notícia seria positiva si no fos pel petit detall que el retorn té trampa i la trampa és de les bones ja que seguirà penjada la bandera Espanyola i el seu exèrcit no se n´anirà pas i per tant em sembla que l´única cosa que guanyarà Barcelona serà pagar les despeses del Castell mentres el Espanyols decideixen que si fa. Vaja, una pràctica molt nostrada : a pagar i a callar.

I per tant la pregunta és evident: Ens fan un regal o una “putada” amb aquesta cessió? Jo ho tinc molt clar, amb aquestes condicions no vull per res el Castell, ja se’l poden quedar i així de pas ens tindran més ben vigilats per si algun dia ens plantegem seriosament marxar d’Espanya com sembla que si que estan fen els Escocesos.

Un altre apunt, a vegades els polítics es deuen pensar que els votants són gent amb molt poc criteri ja que aquest “regal” del ZP a l´Hereu, fa tanta pudor a electoralisme que l´única cosa que pot fer és restar vots al PSC a Barcelona i si sumem el que els i prendran els CIUDADADNOS la cosa pot acabar com el rosari de l´Aurora.

5 Comments:

Blogger esteve said...

No desesperem. Sempre ens quedarà Nuñez I Navarro (ara posa la I enlloc de la Y) perquè enderroqui aquesta castell, lleig i de mala memòria, per fer.hi pisos amb vista al mar.
Salutacions companys.

dimecres, 02 de maig, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Si jejejeje molt bona la catalanització del Nuñez... ja ho havia llegit.

dimecres, 02 de maig, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Hereu ha acceptat allò que Clos va rebutjar fa un any; així de simple i així de cru. Conclusió: Hereu té encara menys autoestima nacional que Clos i es ven per un plat de llenties (llenties cutres, de súper Día) o, opció B, deu tenir sondejos de vot adversos per al PSC, s'està posant nerviós i va a per totes, sense escrúpols, per no perdre regidors.

Mentrestant, Barcelona és plena d'edificis públics, estatals, on només oneja la bandera espanyola. La nostra, sola, mai. La seva, sola, sempre que volen. Sempre igual. Sempre atropellant, sempre imposant, sempre arraconant... i tot en nom de la 'convivencia', el 'bilingüismo' i d'altres farses 'constitucionales'. I encara sort, que tenim ZP, un president que defensa la 'España plural'...

Aprofito per recomanar intensament el llibre 'Catalunya sota Espanya. L'opressió nacional en democràcia', d'Alfons López Tena, vocal del Consell General del Poder Judicial. Qui no sigui independentista, després de llegir-lo ja se'n torna segur. Demolidor.

dijous, 03 de maig, 2007

 
Blogger Miquel Marzabal Galano said...

Noi, aquesta gent ens estan donant tantes raons per la independència de Catalunya, m'estan omplint el blog en un tres i no res!
Salut i independència.

divendres, 04 de maig, 2007

 
Anonymous Anònim said...

PUTES INDEPENDENTISTESSSSSSSSS
VIVA ESPAÑAAAAAAAAAAAAAA

dissabte, 05 de maig, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home