Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

diumenge, de maig 13, 2007

Voteu a la nova enquesta !!!!

A les eleccions municipals votaré a ?

15 Comments:

Anonymous Anònim said...

A la CUP de Girona. Tot i que ho tenen fotut per sortir...

dilluns, 14 de maig, 2007

 
Blogger esteve said...

Jo seguirè votant Esquerra. Es que a més soc el 12é de la llista del meu poble, he he he...

dilluns, 14 de maig, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Home sent realistes la CUP no té cap possibilitat d´entrar a Girona. Vaja, això és el que sembla a priori pq entrar a les CAPITALS és una feina molt i molt complicada per l´independentisme.

Esteve. Per curiositat, de quin poble ets? Que tal està ERC al teu poble?

dilluns, 14 de maig, 2007

 
Blogger Jo Mateixa said...

Jo ja saps a qui votaré oi? :-) si, si, per si tenies dubtes votaré a ERC, jejejejejejeje

dilluns, 14 de maig, 2007

 
Blogger esteve said...

Pol, sóc de Lliçà d'Amunt i governem des de 2003 que varem guanyar després de 23 anys de CiU, que del 1999 al 2003 va governar junt amb el PSC.
Ens varen deixar un forat de mes de 10 milions d'euros (érem el quart municipi mes endeutat de Catalunya, segos la Sindicatura de Comptes)i estàvem a al "llista negre" amb 20 expedients de la Generalitat contra l'anterior Ajuntament, es devia la S.Social dels treballadors de l'Ajuntament, elpavelló municipal, el camp de futbol, el local de la policia, un any i mitg del enllumeat públic i 2 millons mes d'euros, sense comptabilitzar...i una dotzena de projectes encallats des de feia mes de 15 anys. Dèficit escolar, carrers sense asfaltar, barris sense urbanitzar. Tot això en un poble de 12000 habitants.... un desastre mes gran del que ens podíem imaginar, i d'imaginació en tenim molta.
Avui, l'endeutement a baixat del 135 al 86% i es paga puntualment a 90 dies i.... bé, es tant i tan gors el que hem fet que m'agradaria et passesis per la web de l'ajuntament..: http://www.llicamunt.cat/ perquè es massa llarg explicar tot el que l'equip d'Esquerra ha fet en 4 anys.Jo NO soc regidor. Estic al grup de suport i col·laboro contínuament amb l'equip de govern. Ostres tú... perdoneu el "rotllo", però es que m'ha sortit casi snense voler...
Salutacions,

dimarts, 15 de maig, 2007

 
Anonymous Anònim said...

a ningú... votaré en blanc.
Cada cop m'agraden menys tots.
Esquerra potser es el que més gràcia em feia, pero ja... pff... no val la pena.

dimarts, 15 de maig, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Jo mateixa- ben fet jejejeje

Esteve- I amb qui governeu a Lliçà? He estat mirant els resultats i em sembla que la majoria absoluta si les coses s´han fet tan bé com dius és possible, no?

I traquil pel rollo pq per lo menys a mi m´encanta estar al dia dels intringulis dels diferents pobles de Catalunya i pel que veig al teu la sociovergencia va deixar un autentic solar.

Gina- No votar és una tonteria. A ningú li agrada 100% un partit però si ets sents propera a ERC per exemple és bo que els i donis suport pq tingui més força i pugui realitzar les polítiques que tu defenses.

I per cert, ja podries fer el bloc en català, no?? jejejejeje pq he vist un video i l´accent et delata com a catalanoparlant jejejej

dimarts, 15 de maig, 2007

 
Blogger esteve said...

Pol, a Lliçá governem amb IC - EUA. 7 regidors (comptant l'alcalde) i 2 d'IC. Ens entenem molt bé, però esta clar que tots volem guanyar, i treballem per aconseguir-ho.
Jo crec que repetirem resultats i fins i tot no m'estranyaria que guanyem un regidor a costa de CiU, doncs la secció local dels nacionalistes està molt dividida i tenen unes lluites internes molt fortes, lo que pot pasar-los factura. Ahh i no vaig el 12...soc el 14. No he pogut evitar anar a la llista. Al 2003 vaig aconssegir anar de primer reserva, peroò aquesta vegada m'ha pujat l'status, he he he.. Sort que es impossible aconsseguir 14 de 17...

dimarts, 15 de maig, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Si, si el bloc no el faig el català es perque tinc més lectors castellano parlants que catalanoparlants.
Si et fixes, vaig començar en català :)

Si voto a esquerra, el meu novio de dretes em mata, jajaja.
No, ja veurem que faig, perque el portabella no em cau molt bé.

dimecres, 16 de maig, 2007

 
Blogger Lo Marc said...

Doncs jo a ningú... votaré en blanc. Al meu poble de 1000 habitans hi ha llista de CIU i llista d'Idependets AM (ERC), allà es vota la gent, pero per principis no votaré a CIU, i els altres, crec que deixen molt que desitja pel be de Vilanova...

dimecres, 16 de maig, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Esteve- Doncs ànims i cap a la majoria absoluta !!!

Gina- Si, està clar que que tindras més lectors si ho fas en castellà i probablament en tindries encara més si ho fessin en Anglés però si no ho fem nosaltres en la nostre llengua els de Bolivia o Zamora no ho faran en català.

I si, el Portabella no és pas el millor polític d´ERC, això és evident.

Lo Marc- Als pobles petits certament es voten a les persones però abstenir-se no serveix de res. Segur que ni ha uns una mica millor que els altres i cal donar-los suport.

dijous, 17 de maig, 2007

 
Blogger Gina said...

Pol, els meus lectors saben que soc catalana, i defenso els meus interessos en tot moment, pero ho faig en castellá, no hi ha problema.

A mes, amb les barbaritats que dic a vegades (golpe de puño) o les "ny" que se m'escapen... es un saber popular.

divendres, 18 de maig, 2007

 
Blogger marieta said...

Fins ara he votat socialista. Però la que ha estat 30 anys presidenta de l'Associació de Veïns del meu barri s'incorpora a la llista d'Esquerra com a independent i, com que la seva gestió i dedicació han estat tan impecables i m'inspira tota la confiança, estic considerant donar el meu vot a ERC

dissabte, 19 de maig, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Cm molt bé diu la Marieta, la llista d´ERC a Barcelona és la més equilibrada i incorpora independents que han fet una gran feina per la ciutat. Jo tb votaré al Portabella.

diumenge, 20 de maig, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Actualment la política no és com abans, quan la gent tenia sentiments republicants i catalanistes.
Actualment la gent es mou per diners, i canvia de partit com de vestit, només important-li el pesic de diners que es podrà emportar.
La majoria comparat com la gent d'abans, són uns cobards i uns conformistes.
Us conformeu amb la monarquia que us va deixar el Fill de Puta del Franco, i ara li esteu xupant la polla al rei, als putus borbònics....els manteniu amb luxes.
A veure si us espavileu, i destruiu la puta monarquia, i feu néixer una República, com la répública de 1931.
I tan de bo tingueu collons, com l'Avi Macià, de poder ésser un estat ibèrIC independent.
PERO si us plau que duri per sempre.

ACTUEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dissabte, 16 de juny, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home