Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dilluns, de juny 18, 2007

Dades interessants de les eleccions municipals

Respecte a la llista més votada:

1 ) CIU va obtenir 116 majories relatives i es va quedar sense alcalde en 23 ocasions. (19´8% dels casos)

2) El PSC va obtenir 103 majories absolutes i es va quedar sense alcalde en 36 casos (34´9% dels casos)

3) ERC va obtenir 73 majories relatives i es va quedar sense alcalde en 37 ocasions (50´6 % dels casos)

Evolució d´alcaldes:

1) CIU va obtenir 522 alcaldes al 03, ara en té 420 (-19´5 % menys d´alcaldies)

2) El PSC va obtenir 229 alcaldies al 03, ara en té 259 (13, 1 % més d´alcaldies)

3) ERC va obtenir 116 alcaldies al 03, ara en té 164 ( 41´3 % més d´alcaldies)

Població governada per partit:

PSC : 5´2 milions de persones

CIU : 1´1 milions de persones
ERC : 361.000 persones
ICV: 238.000 persones
PP: 11.000 persones
C´S: 1.100 persones

Pactes més freqüents:

Hi ha pacte CIU + ERC a 43 municipis.
Hi ha pacte PSC + ERC a 60 municipis
Hi ha sociovergencia a 40 municipis

Conclusions:

1) Alguns s´omplen molt la boca de respectar la llista més votada i a l´hora de la veritat no ho compleixen.

2) És curiós veure que el partit que segons els mitjans ha fracassat més en aquestes eleccions, és el que ha aconseguit i de llarg tenir molts més alcaldes.

3) Només hi ha tripartit a 14 municipis de més de 900, allò de que si sumen pactaran, no s´ha complert.

4) Els Espanyolistes del PP i Ciudanos sumen 7 alcaldies (que patètic) entre els 2 i governen a 12.000 catalans de 7.000.000 milions. Són els meus ídols :-)

8 Comments:

Blogger esteve said...

Benvolgut Pol,
He 'penjat' part del teu comentari ERC SEMBLA QUE DESPERTA a Directe!cat.
No voldria que això et molestés, però es que el vaig trobar molt adient.
Está a la secio dels comentaris de l'article "La Llotja de la Monumental"
Salutacions,

dimecres, 20 de juny, 2007

 
Blogger Lo Marc said...

Pel que veig Pol, no fas ni una mica d'autocrítica, tots els partits en general han perdut vots, i l'index d'abstenció a sigut bastant elevat, cosa que hauria de fer reflexionar al polítics d'una vegada per totes ja!
I el cas del PP i de C'S, home 12.000 habitants de 7.000.000, el meu de poble es de poc més de 1.000 habitants, a Lleida hi han molts pobles de menys de 1.000 hab. O sigui que, no els menyspreïs, a mi no hem fan por tampoc, almenys per ara, però el temps dirà on acabaran.
Au salut.

dimecres, 20 de juny, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Esteve- Cap problema Esteve. A més directe.cat és una gran pàgina i no pq sigui molt propera a ERC sinó pq és totalment catalanocentrica, té els PPCC com a referència... i no anem sobrats de webs d´aquest tipus.

Lo Marc: ja vaig dir que els resultats per ERC no eren gens bons i vaig fer l´autocrítica pertinent a aquest post: http://catalunyapersempre.blogspot.com/2007/05/erc-toc-datenci-i-van-2.html

I per cert, ICV, PP i PSC van baixar més que ERC i no he sentit massa autocrítica per part dels seus líders. En això ERC tb és diferent.

Jo no els menyspreo (o si... :-)), només constato que els catalans no volen que ni PP ni C´S els governin.

dimecres, 20 de juny, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Eh, capulles, ¿como se dice que sois todos unos tontolabas en catalán? parece mentira que os quejeis de España y que querais ser independientes...ojala que obtengais pronto la independencia ¡chupasangres! ¡insolidarios! si vosotros sois una comunidad tan rica es porque el resto de regiones de España se sacrificó para daros esa riqueza y sois tan miserables de no querer compartir nada...pues ale, por mi os podeis independizar todos...como si os quereis follar al burro ese que es vuestro animal nacional. Solo un último apunte: España es la octava potencia mundial, y eso se ha conseguido con la unión de todos..pero claro, vosotros sois tan insolidarios que no quereis ni dar las migajas a vuestros hermanos andaluces y extremeños...¡sois un país de miserables!

dijous, 21 de juny, 2007

 
Blogger Lo Marc said...

sense comentaris... per l'últim anòmim

divendres, 22 de juny, 2007

 
Blogger esteve said...

Sembla que els xirikaua de mes enllá de l'Ebre segueixen sense col.legits on aprendre educació, I si es d'aqui, es la demostració de que el dia de repartiment de cervells, alguns feien "novillos", he he he he.
M'encanten aquest individus mitg pitecantropus mitg homus erectus...

divendres, 22 de juny, 2007

 
Blogger Pere Izquierdo i Tugas said...

12.100 víctimes. No se'n pot menysprear cap!

Penseu que n'hi ha una bona part que no en tenen cap culpa!

dimarts, 24 de juliol, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Heroes de la DIADA

Los héroes de la residencia son Rafael Casanova y el general Antonio Villarroel, barcelonés de origen extremeño, que afirmaba: “Luchamos por nosotros y por toda la nación española”, en una muestra de lo poco que tuvo que ver aquel episodio con las fantasías del nacionalismo catalán de hoy en día. Pero es la propia Generalitat la que nos ofrece un cuadro exacto del autentico significado del 11 de septiembre cuando el día anterior de la capitulación, promulgó en lengua catalana un bando o manifiesto que decía: “Haciendo el último esfuerzo, y dando testimonio a los que habrán de venir, de que se han ejecutado las últimas exhortaciones y esfuerzos, protestando de los males, ruinas y desolaciones que sobrevengan a nuestra común y afligida patria, y del exterminio de todos los honores y privilegios, quedando esclavos como todos los demás españoles engañados, y todos en esclavitud del dominio francés; pero se confía, con todo, que como verdaderos hijos de la patria y avances de la libertad acudirán todos a los lugares señalados, a fin de derramar gloriosamente su sangre y vida por su Rey, por su honor, por la patria y por la libertad de toda España”.

dijous, 13 de setembre, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home