Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dimecres, de juny 13, 2007

ERC sembla que desperta

En les últimes setmanes sembla que ERC s´ha tret la són de les orelles i que per fi està aconseguint que la seves polítiques despuntin amb força a Catalunya.

Us en posaré un exemple de fets que han passat en un període molt curt de temps :

1) ERC amb una representació molt baixa comparada amb la de CIU i PSC aconsegueix la presidència de les diputacions de Lleida i Girona.

2) La selecció catalana de Futbol sala (els esports a Catalunya són competència d´ERC) juga contra Espanya, cosa inèdita en la historia recent de Catalunya i que no crec que faci massa gràcia ni al PSC ni de retruc al PSOE.

3) ERC se surt amb la seva i frena a Maragall, el PSOE i la seva tercera hora de castellà.

4) ERC aconsegueix que s’imposin les seves tesis i a Frankfurt només hi aniran autors que escriuen en llengua catalana en contra de l’opinió del PSC.

5) ERC deixa penjat a l´Hereu que estarà en minoria durant 4 anys a la capital de Catalunya.

No creieu que ERC està començant a fer les coses més o menys be?

Potser en tenen la culpa els diferents corrents interns que hi ha dins ERC (reagrupament i Esquerra Independentista) o que la militància apreta, però el canvi de rumb en positiu penso que és força evident ja que es tracte de temes on els catalans i les catalanes ens i jugàvem molt i s’han resolt favorablement als interessos d’aquells que volem una Catalunya cada dia més catalana.

Així per tant, es demostra que la discrepància interna a la llarga només fa que enfortir un partit sempre i quan no es superin uns límits que de moment sembla que no estan en perill de ser superats.

11 Comments:

Blogger Haters said...

La selección española, en la que seguramente hay algún catalán, estaba y está concentrada en España.

dimecres, 13 de juny, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Per ser no nacionalista, et veig molt al dia del que fa la selecció Nacional Espanyola de futbol Sala.

dimecres, 13 de juny, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

I per cert, a la selecció catalana que va jugar a Rússia, el 100 x 100 de jugadors eren legalment Espanyols.

dijous, 14 de juny, 2007

 
Blogger esteve said...

Hola Pol, per uns dies vaig arribar a pensar que deixaries "morir" el blog. Celebro que no hagi estat axis.
Passant cosses i cosses importants. Lo de la selecció es, probablement, la menys important toto i el seu significat. Però considero mes important parar l'Ernest Maragall i la pujada significativa del poder municipal d'Esquerra, com també el que el PSC vegi que no tot ha d'esser un SI SENYOR.L'Hereu crec que ja ho sap i en Montilla també.
Ens queden tres anys i mitg de feina de Govern i jo penso que no s'han de llençar. Si Esquerra trenqués el tripartit, CiU agafaria el relleu sense embuts i una sociovergencia seria el pitjor que ens pot passar.
Resumint: Jo també penso que ERC desperta.
Salutacions,

dijous, 14 de juny, 2007

 
Anonymous Anònim said...

la sociovergencia, es el pitjor que ens pot pasar, d'acord amb tu esteve. pero si per evitarla, erc, deixa fer sense cap mena d'oposicio al psc, dons de fet, es com si ja tinguesim sociovergencia. el que cal, es erc, ferma, amb idees clares i tenint en conte a les bases. La resta, son trampes i el pitjor de tot, negatiu per catalunya.

dijous, 14 de juny, 2007

 
Blogger esteve said...

Totalment d'acord amb el que dius, anònim,i per això dic que s'acaba el SI SENYOR.
Jo , com en Pol, penso que ERC sembla despertar, però això no ha de significar endegar.ho tot a rodar,sinó treballar per un millor govern, un millor desenvolupament de l'estatut i arribar a una CONSTITUCIÓ
CATALANA i això no s'aconseguirà amb queixes i plors sinó amb treball. Molt i ben fet

dijous, 14 de juny, 2007

 
Anonymous Anònim said...

No, ERC no desperta, fa una mica de maquillatge polític per fer veure que alguna cosa sí que fa. El principal problema és el Tripartit en la Generalitat, que estan pactant amb un partit, PSC-PSOE que té impugnat el nostre Estatut en el Constitucional (Enrique Múgica). Si voleu saber la meva opinió veure la meva pàgina WEB
www.catalunyaindependent.cat
Albert.

dissabte, 16 de juny, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Esteve- No plegaré pas de moment, en un futur mai se sap.

I avui he llegit un article molt interessant del Jordi Sanchez a l´avui on deia que tots els corrents interns a ERC, les crítiques ferotges... no eren massa justificades si no s´entenien com un alluita interna pel poder pq les eleccions tampoc havien anat tan malament.

ERC sempres es posa massa nerviosa massa d´hora.

I ull, cal fer autocrítica i si cal canviar gent important es canvia però sense perdre el món de vista i sense oblidar que s´han fet MOLTES coses bé i que ERC i l´indenpendentisme està en un dels seus millors moments en la historia.

Anònim 1: ERC poc a poc est`amarcant perfil al govern però ja veurás que com amb el pas dels mesos la cosa va a més.

Anònim 2: L´estatut que tenim en vigor per un independentista hauria de ser un desastre absolut per molts motius (no nació, no concert,no bilateralitat...) però el principal és que no es va respectar el que volia el poble de Catalunya i es va pactar d´esquenes al nostre parlament.

Per tant, jo signo ja mateix que el constitucional se´l carregui de dalt a baix a veure si la gent desperta.

dissabte, 16 de juny, 2007

 
Blogger esteve said...

Anònim / Albert.
Ja he visitat el teu blog. La veritat, en fa molta mandra deixar.hi cap opinió.
Salut i República

dissabte, 16 de juny, 2007

 
Anonymous Anònim said...

El somnífer que s'han près els capitostos d'ERC és massa fort com per a que despertin. Si no els hi foteu coça al cul, aneu malament.

Òbviament que fan coses ben fetes. Si fas moltes coses i malament, alguna ha d'ésser l'excepció.

dissabte, 16 de juny, 2007

 
Anonymous Anònim said...

viva la fiesta nacional

dilluns, 18 de juny, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home