Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

divendres, de juny 08, 2007

No hi haurà 3era hora de castellà.

ERC ha aconseguit imposar les seves tesis i les de la gran majoria de la classe educativa i al final la 3era hora no entrarà en vigor i a més el decret Espanyol segueix impugnat al tribunal Constitucional.

Sembla doncs que aquesta vegada Catalunya guanyarà aquesta petita “batalla” e Espanya i el nostre sistema educatiu seguirà com fins ara i a més s’introduiran millores en tot el que respecte a la immersió lingüística que per primera vegada es veurà regulada per llei.

No m’agradaria deixar passar aquesta ocasió per fer algunes reflexions sobre el tema:

- Quan semblava que la 3era hora entraria en vigor, la notícia era portada a tots els diaris i tothom apuntava a ERC com a culpable. Ara que ERC ha aconseguit frenar el decret, sembla que la cosa no és tant important com fa uns mesos. No se si és mania persecutòria a ERC o és que realment als catalans ens agrada autoflajelar-nos quan les coses van malament i en canvi no donem importància quan aconseguim coses que ens són favorables.

- No salvarem la nostre llengua amb una hora de més o de menys a les escoles, però per simbolisme i per tot el que representa, era molt important frenar les ingerències de l’estat Espanyol en tot aquest assumpte.

- Tornar a agrair als polítics que van fer campanya pel SI a l’estatut el panorama que ens han deixat durant els propers 30 anys perquè pel que semblà, l’estat, pot segui posant el nas allà on vulgui. Que lluny queden les competències, blindades i exclusives que figuraven al text del 30 de setembre.

- No tenen feina ni res els CIUDADANOS i afins per imposar les seves tesis de bilingüisme i mandangues varies a les nostres escoles... que es fotin...

4 Comments:

Blogger Lo Marc said...

Ja era que ERC fes algo, que si farem classes de 'mates' en castellà que si farem informàtica en castellà, al final fins i tot faran les classes de català en castellà!!.
Això es un punt per ERC però crec que en te massa en contra a hores d'ara, la 'cagat' massa vegades estan al govern.
Au salut

dissabte, 09 de juny, 2007

 
Blogger Henry The VIII said...

Marc,quanta raó amb el que dius dels Ciutadans Resentidos Sin Motivo al blog del senyor Pol.Salutacions

diumenge, 10 de juny, 2007

 
Blogger Pol G.G said...

Lo Marc- Segur que se m´escapa alguna coseta però vist en perspectiva els 4 anyets llargs de govern d´ERC, tampoc han fet tantes coses mal fetes, no?

Dic coses aixó realment destacades, bé, potser la llei de dependencia ha estat on han "tragat" més a part d´això...

diumenge, 10 de juny, 2007

 
Anonymous Anònim said...

Calla, que sempre vendran els convergents ressentits i diran que si Montilla, montillès, que són els millors i els més catalans tot i perdre el cul per un Ministerio de Asuntos Exteriores de la Nación Sacrosanta de España.

dimecres, 13 de juny, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home