Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

divendres, de febrer 29, 2008

No votarè a l´Entesa.

Jo voto a la circumscripciò de Barcelona la qual cosa vol dir que a les paperetes del Senat no hi haurà cap candidat d´ERC ja que aquest és l´acord que s´ha arribat amb PSC i ICV. A canvi, ERC s´assegura 3 senadors (1 a Lleida, 1 a Girona i 1 a Tarragona).

Jo tinc molt clar que l´única manera de que jo voti a una opciò política és que aquesta sigui d´esquerres i independentista i com que ni el PSC ni ICV són independentistes, és del tot impossible que els hi faci una creueta als seus candidats.

Els candidats de CIU queden tambè descartats al no ser d´esquerres i al no representar a un partit que sigui independentista

Descartats aquests 3 partits, entren en joc els partits "petits" i els partits "freaks".

Dins dels partits petits i que es declarin independentistes, només conec el PRC (partit republicà català) però té el gran problema que no es defineixen en l´eix dreta-esquerra i per tant no els votarè.

I dels partits freaks, com que no es presenta "l´Elvis de Reus" la cosa ja no té cap gràcia.

Per tant i com que no ho he fet mai encara, em sembla que votarè nul. A veure que tal senta la novetat.

8 Comments:

Blogger Henry The VIII said...

Benvolgut senyor Pol,

El senat és una mentida. Una pèrdua inútil de temps. S'aprova una llei al congrés. Després passa al senat i es rebutjarà o es modificarà i tornarà al Congrés que pot acceptar el que ha dit el senat o no. El Senat queda reduït a suggeriments. I per a suggerir no fa falta tenir 400 tios a Madrid "a pan y cuchillo".

Jo crec que si no tens possibilitat de votar al senat als que et feien més el pes estàs d'enhorabona perquè així no et donen la possibilitat de participar en aquella gran farsa.

Tenim senat a Catalunya?
No.
Algú el reclama perquè així les coses anirien millor?
No.
Quina cobertura mediàtica té l'activitat del senat espanyol?
Ben poca perquè a la gent no li interessen les xorrades.

Si algun senador llegeix això dir-li que no s'hi mati gaire en la seva feina perquè no serveix per a res.

Salutacions.

divendres, 29 de febrer, 2008

 
Anonymous Anònim said...

Sois unos sinvergüenzas y unos hijos de puta... sois gentuza de mal vivir a picar piedra os pondría yo asquerosos catalufos... me cago en vuestra madre que os parió así de subnormales la muy puta... lo que tenéis que hacer es callaros la boca y asumir que sois españoles; y a mucha honra... Cataluña (con Ñ) es una región más de España y a callar. Con el Caudillo esto no pasaba... ¡QUÉ VERGÜENZA!

divendres, 29 de febrer, 2008

 
Blogger Pol G.G said...

Si el nivell de l´Antonio és el de l´espanyolista feixista mitjà podem estar tranquils.

divendres, 29 de febrer, 2008

 
Blogger Miquel Marzabal Galano said...

JA JA JA JA JA
Quin riure aquest Antoni que escriu en una llengua forana que no vull recordar...
--
Gràcies per donar-me consells per votar.
Pel senat (ja que no serveix de gran cosa) votaré aquest del partit republicà i un parell més de catalans. Va bé que hi hagi catalans per allà. Pobrets. Però quans més catalans hi hagi per allà potser que més ens entendran. No sé.

dissabte, 01 de març, 2008

 
Anonymous Anònim said...

COMUNICAT D'ESTAT CATALÀ DAVANT LES ELECCIONS ESTATALS ESPANYOLES DEL 9 DE MARÇ DEL 2008



Donat que els actuals partits nacionalistes del Principat mereixen una crida d’atenció del seu electorat pel seu actual nefast paper en la política i en la defensa dels nostres drets i interessos nacionals, creiem necessari defensar clarament l’abstenció dels principatins a les properes eleccions del 9 de març del 2008.



Sabem que aquesta acció hauria d’anar acompanyada d’una potent campanya mediàtica per explicar la nostra postura, i per aconseguir augments importants del percentatge d’abstenció. Per a poder aconseguir el resultat desitjat pensem que caldria intentar obtenir un resultat contundent i indiscutible.



Emplacem doncs a tots els nacionalistes catalans, no només a no votar, sinò a demanar activament l’abstenció i a difondre la seva crida en tot tipus de mitjans per tractar d’aconseguir el millor resultat possible. Diversos militants d’Estat Català ja han defensat a títol personal aquesta posició a la xarxa d’ençà que les primeres persones i organitzacions es posicionaren a favor d’aquesta mesura. Per reafermar la postura, i tal i com ja han fet altres organitzacions, creiem oportú emetre i difondre aquest comunicat ja que estimem necessàri que hi hagi un posicionament clar de les organitzacions independentistes que estimuli aquesta opció de protesta i càstig.



Creiem que no hem de fer extensible aquesta crida al País Valencià i les Illes Balears ja que la situació política a aquests territoris és diferent de la viscuda al Principat. En aquests territoris Estat Català demana que es votin les opcions nacionalistes, si aquestes es presenten amb una estratègia clara de defensa dels nostres interessos nacionals.



Josep Planchart i Martori, president d’Estat Català



Barcelona, 27 de febrer del 2008



Estat Català
Avda. del Paral•lel 115 3er 2a
08004 Barcelona (Catalunya)
www.estat-catala.net
secretariat@estat-catala.net

diumenge, 02 de març, 2008

 
Blogger esteve said...

¡¡M'encanten els Garcia Fuentes de torn!!!. Demostren que mes enllà de l'Ebre no hi res mes que odi, enveja i totalitarisme.
Be.. sobre les votacions, jo votaré Esquerra al Congrés i PCR al Senat. No serveix de res , però es el que faré...

dimecres, 05 de març, 2008

 
Anonymous Anònim said...

L'Ahmed no sap de lletra. No sap què vol dir "tendència", ni "nacionalisme", ni "pressupost". PErò té un sibsi, i pensa molt les coses, a la seva manera.

Quin temps fa al teu poble? -Engega, com si ignorés que estem a més de 1000 km. De fet, tècnicament ho ignora. L'Ahmed creu en les arrels.

Pfffffffxxxxxuuuufff!!!, escup la pipa, i en prepara una altra...
www.atlesparticular.blogspot.com

dijous, 06 de març, 2008

 
Blogger JOSEP said...

HOLA A TOTHOM. EM PREGUNTO COM PERSONA POC CULTA QUE SOC: SI CATALUNYA FOS UN ESTAT INDEPENDENT, COM ENS EN SORTIRIEM SENSE ESTAR A LA UNIO EUROPEA, PER QUE ESPANYA VOTARIA EN CONTRA DE QUE ENTRESSIM I JA QUE SI NO ESTIC MAL INFORMAT, NOMES AMB EL VOT EN CONTRA D'UN ESTAT NO ENTRA UN ALTRA PAIS. QUE SERIA DE NOSALTRES? I ES CLAR ESPANYA NO ENS COMPRARIA LES NOSTRES MERCADERIES, I JO SOC COMERCIANT. EN PODEM AJUDAR AMB AQUEST DUBTE? gracies

dissabte, 28 de juny, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home