Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

dijous, de febrer 14, 2008

La desastrosa gestiò del PSC.

Els mitjans no en parlen massa, la premsa s´ho mig calla i ningú s´atreveix a fer una crítica ferotge al PSC per por a que el remei a nivell Espanyol (PP) sigui pitjor que la enfermetat.

Ara, potser ja seria hora de dir les coses pel seu nom i començar a constatar que el PSC està gestionant d´una manera lamentable les conselleries de les quals n´és responsable.

I clar, que ho digui jo potser no té massa gràcia, però que ens menys d´una setmana els metges i el sector educatiu facin una vaga, em sembla que hauria d´encendre les llums d´alarma i hauria de fer que el País mirès amb lupa i demanès explicacions als responsables polítics de la conselleria d´educaciò i de la conselleria de sanitat.

I la broma no s´acaba aquí, a l´ajuntament de Barcelona, tambè tenen un bon merder montat amb el tema dels conductors d´autobusoso que ja fa una pila de dies que van fent vaga i pel que sembla la situaciò tendeix a empitjorar i no pas a millorar.

Que s´ho facin miarar a can socialista ja que em sembla que és quasi impossible i és de rècord mundial acumular 3 vagues d´aquesta maginitut en 1 sola setmana.