Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada. ANTONI GAUDÍ

divendres, de maig 30, 2008

Un govern no pot canviar d´opiniò ?

Fins fa poc menys d´un més, Catalunya estava vivint la pitjor sequera dels últims 60 anys i el govern de Catalunya va decidir que l´única soluciò viable per poder fer arribar aigua a la ciutat de Barcelona, era portan-la del riu Ebre.

La decisiò no va ser fàcil sobretot per ERC i ICV que van viure una revolta interna de la seva gent a les terres de l´ebre amb alcaldes que estripaven els carnets i amb seccion locals que plegaven en bloc. I per cert, ben fet que feien.

Ara la situaciò ha canviat, hem tingut el mes de Maig més plujòs en dècades i la situaciò ha canviat radicalment. Que hauria de fer el govern arribats a aquest punt ?

Son moltes les veus que diuen que un govern no pot canviar d´opiniò, que s´ha de mantenir ferm en el que ha decidit i que si va dir que farien la canonada, aquesta s´ha de fer peti qui peti.

Jo en canvi penso tot el contrari, el tranvasament potser era acceptable com a últimissim recurs i en una situaciò de sequera desespearda , però ara, seguir mantenir que cal treure aigua de l´Ebre, només pot respondre a interessos econòmics.

Uns interessos que justament acostume a representar aquells que justament avui ja han declarat que cal fer l´obra i són, ni més ni menys que la gent de la cambra de comerç o CIU que de boca de l´Artur Mas, ha reclamat al Montilla que faci l´obra.

Per tant, benvingut un canvi d´opiniò d´allò més positiu.

1 Comments:

Blogger Maria said...

La sequera, només era l'excusa, per fer unes inversions que portarien aigua cap a noves urbanitzacions. Aquesta vegada els ha sortit malament, i van comptar en un conseller que deixava que "la Moreneta" resolgués la situació i mira, per una vegada que estava a l'aguait, els aiguats han aconseguit el que era impensable fa un mes. No els ha quedat més remei que rectificar. Ha estat una mala estretègia tot plegat

diumenge, 08 de juny, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home